MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#48376 Re: Re: Pokud je toto pravda, je to děsivé......

2015-05-17 12:44

#48375: Ferdinand Peroutka - Re: Pokud je toto pravda, je to děsivé...... 

 Souhlasim na 100% s Vami pane Peroutka. Americka a nemecka ambasada jsou velice dulezite, protoze jsou protivahou tomu hnizdu jedovatych hadu jenz se nazyva Ruska ambasada.


Nepřihlášený uživatel

#48377 Re: Re: Pokud je toto pravda, je to děsivé......

2015-05-17 12:53

#48375: Ferdinand Peroutka - Re: Pokud je toto pravda, je to děsivé...... 

 Jste jeden z těch, co důvěřují "názorovým serverům" například parlamentním listům a aeronetu? 

Zatím z toho co napsala Procházková to vypadá, že zprávu vydali skuteční lidé, které se věnují nezávislé žurnaliste na kterou používají evidentně i technologii na prosívání internetu. 

Je možné, že voják celou věc udělal záměrně, neboť mu mohlo být jasné, že se jedná o zločiny Ruska. Tedy záměrně zdokumentoval celou cestu systému, právě proto, aby bylo zřejmé, co Rusko provádí. 

Obecně je naprosto jasné, že bandě zločinců, kteří vykrádali sklady zbraní na Ukrajině, někdo zbraně musí dodávat a vzhledem k tomu, že jediná cesta jak se ke zbraním dostat je z Ruska je věc naprosto evidentní. 

To jestli existuje časová korelace mezi fotogramie, zveřejněním a cestě buku na Ukrajinu je samozřejmě otázka, co je v té věci ale podstatné, že tento systém se bandě zločinců vykrádajících sklady zbraní do rukou dostal a to už samo o sobě je věc opravdu velmi závažná. 

Jak dále celou věc novináři dokládají již paní Procházková nepíše. 

Snad bude zpráva veřejně přístupná a co je podstatné, za správou budou skuteční lidé, kteří si za ní budou stát na rozdíl od "názorů" v parlamentích listech, aeronetu a všech propagandistických serverch, co jich tu ruská pakáž založila. Tam za těmi bláboly logicky žádné skutečné lidi nenajdete, nevíte nejen to, jestli vůbec za jmény pod článkem jsou lidé se stejným jménem, ale co více, jestli to člověk s daným jménem opravdu napsal, jak vypadá, jaké má politické názory, jakou má historii a tedy také jakou má budoucnost.  


Nepřihlášený uživatel

#48378 Re: Re: Re: Pokud je toto pravda, je to děsivé......

2015-05-17 12:57

#48376: - Re: Re: Pokud je toto pravda, je to děsivé...... 

 Také souhlasím. Jsme přesvědčen z ruské propagandy na území ČR, že Ruská ambasáda zde skutečně devastuje prostředí, relativizuje demokracii a připravuje podklad pro rozjetí nových pamfletu, který také pochází z Ruska "Protokolů sinoských mudrců". Rusko je bohužel opravdu nutné považovat za velmi nebezpečný stát a také se tak chovat k jeho občanům na území tohoto státu. Pevně věřím, že toto má BIS pod pečlivou kontrolou. 


Nepřihlášený uživatel

#48379 Re: Re: Pokud je toto pravda, je to děsivé......

2015-05-17 13:04

#48375: Ferdinand Peroutka - Re: Pokud je toto pravda, je to děsivé...... 

 Číst umíte, tak to zpochybněte.

https://www.bellingcat.com

Mimocodem váš nick je velká ubohost, obdobně jako Zemanova relativizace konzistence osoby pana Peroutky. 

 

Lidé jsou to parádní ne jako Zeman, Putin, Ovčáček, Nejedlý, Minář či Buriánová...

 

https://www.bellingcat.com/contributors/


Nepřihlášený uživatel

#48380 Re: Re: Re: Pokud je toto pravda, je to děsivé......

2015-05-17 13:13

#48379: - Re: Re: Pokud je toto pravda, je to děsivé...... 

 Neberte toho idiota ktery pouziva jmeno cestneho a statecneho novinare jako nik vazne. Zmetek jeho kalibru by mel pouzivat nick "Zeman".


Nepřihlášený uživatel

#48381 Re: Re: Re: Pokud je toto pravda, je to děsivé......

2015-05-17 13:18

#48379: - Re: Re: Pokud je toto pravda, je to děsivé...... 

 Základní kriterium - sídlo orgranizace je ve strandardní kancelářské budově a ve standardní kancelářské čtvrti, jak se kdokoliv může přesvědčeit z adresy - 

  • Office 6th, 
  • 3rd Floor, 
  • 37 New Walk, 
  • Leicester, 
  • LE1 6TA

 

Např. sídlo tzv. Ron Paul Institute na který se odkazoval nejen komunista Filip, ale i ostatní hlupáci nejen v této diskusi je v nejspíš výdělečným "podnikem" Erica Besta, publikuje těžkou ruskou propagandu a celé je to nejspíš fabule, neboť už za adresy RPN se dá lehce zjistit, že je kdesi v lesíku mobilních domů v plechové boude. 

833 W. Plantation Drive • Clute, TX 77531

Proč nemá toto "ctihodná organizace s údajně "dvacetiletou" historií normálně adresu vysvětluji ve svém příspěvku o tzv. "názorových serverech". 

Ivan Hlinka

#48382 Re: Re: Na Hrad patří Karel!

2015-05-17 13:19

#48278: - Re: Na Hrad patří Karel! 

 Když jsem je nazval tím, čím jsou, všiml jste si jistě jejich reakce... Debilní, méněcenní jedinci , s nedokončeným základním vzděláním, to je jejich deviza... Ale vědí, kolik chlupů má ten jejich podvodník a úplatkář "šampion Růžička"  na žížale ve slipech!!!

Že je ten jejich "Pánbůh" v podstatě kriminální živel, který tahá peníze z rodičů malých kluků, kteří by rádi hráli hokej, hru pro primitivy jako jsou ti dva , to nikoho v tom havlovském Absurdistáně neprápí...

Tak klídek, ten lidský hnůj, ktery zde představují, určítě jednou a doufejme že brzy, vychcípá...

 

 


Nepřihlášený uživatel

#48383 Re: Re: Re: Re: Pokud je toto pravda, je to děsivé......

2015-05-17 13:21

#48380: - Re: Re: Re: Pokud je toto pravda, je to děsivé...... 

 Tak to bezpochyby. Vážně jen neberu, jako vždy se bavím tím, jak snedné je na těchto ubožácích ukázat, jak věci v demokracii fungují na rozdíl od totalit velmi dobře a jak skvělé demokracie jsou. 

Přesto moc děkuji za váš názor, potěší, že se v diskusi objevují i lidé "normální" tedy myslící či lidé s kritickým myšlením. 


Nepřihlášený uživatel

#48384 Re: Re: Pokud je toto pravda, je to děsivé......

2015-05-17 13:24

#48375: Ferdinand Peroutka - Re: Pokud je toto pravda, je to děsivé...... 

 Napsal jste to lépe než klasik... stručně, pravdivě  a výstižně. 


Nepřihlášený uživatel

#48385 Re: Re: Re: Na Hrad patří Karel!

2015-05-17 13:25

#48382: Ivan Hlinka - Re: Re: Na Hrad patří Karel! 

 Nebuďte blázen? Ten údajný rodič co si Růžičku natáčel, to byl opravdu blb. Pokud mu nechtěl úplatky dávat, tak mu je dávat neměl, pokud chtěl změnit systém financování klubů, měl k spoustu jiných příležitostí.  To co vyvedl je ale jen ubohost. 

Peníze, které dává soukromému subjektu na cokoliv, jsou jen peníze mezi jedním a druhým subjektem. Jestli mu vadí, že je jiný subjekt nezdaní, pak mu je nemá dávat. Jestli mu vadí, že si je Ružička vzal a testoval jeho "odolnost" tak je to idiot. 

Platí tedy, pokud se mu nelíbí současné financování způsobu výchovy hokejistů, ať s tím něco udělá. Natáček skrytě Růžičku ale nevyřešilo vůbec nic. 


Nepřihlášený uživatel

#48386 Re: Re: Re: Pokud je toto pravda, je to děsivé......

2015-05-17 13:26

#48384: - Re: Re: Pokud je toto pravda, je to děsivé...... 

 Vy si sám odpovídáte? :-) Už z těchto dvou vašich příspěvků je zřejmé, že jste jednou osobou. To už v Rusku šetří i trollech? 


Nepřihlášený uživatel

#48387 Re: Re: Re: Pokud je toto pravda, je to děsivé......

2015-05-17 13:29

#48377: - Re: Re: Pokud je toto pravda, je to děsivé...... 

 Vy s tím vaším, rádoby objektivním slohovým cvičením jděte do háje... 

Obhajujete morální devianty, opilce a osoby více méně z kriminálního prostředí a slušné poctivé lidi pomlouváte.

Držíte fangli lotrům a asi víte proč???

Jste jedním z nich?????

Říká se podle zobáka poznáš ptáka...

Takže Vy se zobákem mrchožrouta ze sebe nedělejte slavíka!!!

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#48388 Re: Re: Re: Re: Pokud je toto pravda, je to děsivé......

2015-05-17 13:37

#48387: - Re: Re: Re: Pokud je toto pravda, je to děsivé...... 

 Kterého slušného člověka jsme pomlouval? Toho šíleného rodiče? Ten tam do systému předtím, nanosil spoustu peněz a nijak se nad tím nepozastavoval. Teď se mu to pravděpodobně začalo zajídat, neb je syn blb. 

Vím totiž velmi dobře, že i nemajetní rodiče nadaných dětí, mohou své dítě v hokeji prosadit. Neboť lze studovat střední školu napojenou na hokejový klub a přitom hrát a to s prakticky nulovými náklady, dítě ale musí mít bohužel opravdu nadání a musí dřít. Není to nic pěkného, ale je to na každém rodiči, jestli chce toto podstoupit a jestli to chce podstoupit dítě, jestli si uvědomuje, že pokud bude dobré, bude někam jako hráč bez milosti prodáno aby se náklady vrátily.  Vyhození z takové školy je skutečně otázka jediného zaváhání studenta, ale vím bezpečně, že takto hrát a studovat od střední školy (druhého stupně základní školy) není žádný problém pro nadaného hokejistu. 

 

Máte ale naprostou pravdu, daleko podstatnější je to, že je na Hradě komunista, zloděj, ubožák, alkoholik nejspíš StBák i KGBák Miloš Zeman, je to skutečně věc, která devastuje tuto zemi, ne nějaký ubohý rodič, kterýmu se začalo zajízad, že jeho průměrný syn není nasazován a má představu, že když bude hrát, stane se z něj nadprůměrný :-/. 

Klara z Klarova.

#48389 Re: Re: Re: Re: Pokud je toto pravda, je to děsivé......

2015-05-17 13:42

#48387: - Re: Re: Re: Pokud je toto pravda, je to děsivé...... 

 Samozrejme se zde zminujete o presidentu Ceske Republiky ing Milosovi Zemanovi.Takto jsem alespon Vas zajimavy komentar pochopila.


Nepřihlášený uživatel

#48390 Těžko se shodnu s lidmi, kteří důvěřují tvz. "názorovým serverům" např. parlamentím listům.....

2015-05-17 13:43

....jakési mírnější obdobně neonacistického serveru zvedave.org z kterého přebírají celou řadu "názorů".  Je symptomatické, že tyto servry sami o sobě prohlašují, že jsou "názorovými servery" tedy nikoliv servery zpravodajskými, které by poskytovaly standardně ověřené informace.  Důvod je zřejmý. 

 

To je logické, že se čtenářem parlementních listů a zvedavce.org se rozhodně neshodnu na tom, kdo poskytuje věrohodné informace. Na rozdíl od nich jsem ovšem schopen přesně argumentovat, proč je důvěra v "názory" na názorových serverech typu aeurone, zvedavec, blisty či parlamentní listy hloupost. 

Tzv. mainstream media na rozdíl od neonacistických parlamentích listů či zvedavce, aeronet, svetlokolemnás atd. atd. co tu ruské propagandy je, mají jasně definovaný proces získávání informormací, ověřování a zveřejňování. Proto poskytují informace nikoliv "názory".  Media, která jsem uváděl neposkytují informace, samy se toho zříkají, ani náhodou se nebudou hlásit k tomu, že to co je na nich zveřejněno je pravdivé, ověřené, získané standarním novinářským postupem, naopak vždy o tom budou tvrdit, že se jedná o "názor" jako tady ten náš v diskusi. Tedy se skutečným zdrojem informací to nemá nic společného mimo jiné proto, že ony "názory" jsou účelově zkreslovánými informace, které v drtivé většině právě čerpají v mainstreamu, jen si je pak "upravují" k obrazu svému. Proč se vyhýbají tomu, že by byli informačním serverem, ale trvají na tom, že jsoou serverem "názorovým"? 

Jak prosté, demokracie za názory netrestá, ale trestá za záměrné a lživé zveřejňování nepravdivých informací tedy nepravdivého zpravodajství. Proto také na oněch názorových serverech prakticky nelze dohledat kdo je skutečně autorem onoho "názoru" a proto je onen "názor" v podstatě vždy postaven na nějaké ověřené skutečnosti z které je pak následně vyfabulován "názor", který s původní informací už prakticky nemá nic společného, jen v drtivé většině zpochybňuje demokracii a mnohdy i zdroj ověřené informace.  Mnohdy lidé tam uvedení jako autoři vůbec neexistují, jak je to na anglickém serveru ron paul institute, což je celé jen způsob jak vydělávat peníze, neboť vše co je tam uvedeno je čístá fabulace, pravděpodobně Erica Besta.  Je ovšem zvláštní, že je to čistě proruská fabulace.  Např. už sídlo firmy je v plechové boudě kdesi v lesíku mobilních domů. Proč nemá taková "ctihodná" instituce s údajně více jak dvacetiletou historií normální adresu, není to proto, že by Eric Best šetřil peníze, ale v situaci, kdy by takový "institut" sídlil na nějaké normální adrese, tak by existoval takové množství důkazů, že je to celé fabulace, že by skutečně došlo k tomu, že by se i v USA vystavil postihu.  

Skutečně se pak se čtenáři takových zdrojů "názorů" nemohu shodnout na tom, jak se dělají noviny, jak se informace získávají a ověřují a jak dochází následně ke zveřejňování skutečných informací. 

Dobré je také zmínit, že ony "názorové servery" si ani nestojí za svými názory, nemá totiž kdo by si za nimi stál, není zřejmé, kdo je zveřejnil a to i v situaici, když je tam i "jméno" autora uvedeeno a  "existuje vlastník" domény, jméno autora a vlastníka domény jsou ve skutečnosti "formální" - nehlásí se textům ani webu, tedy jedná se o jakési "bílé koně" v velké většině případů, přímo vymyšlené osoby.    Je to "anonymní" jako diskuse, jen je to jednostranná "diskuse" která vypadá, že má ucelený myšlenkový ráz, ovšem texty tam uveřejňované se navzájem "dokazují" v kruhu na jeden zdroj "názorů" (zkreslení skutečné informace) nebo je "dokazuje" spřátelený "názorový" server, kde ovšem logicky opět není zřejmé, kdo to vlastně zveřejnil a jestli se dokonce nejedná s společného vlastníka serveru či stejného autora.  Snadno to dokazuje už google - pokud si vyhledáte jakoukoliv "bombastickou informace" z takového serveru, zjistítte, že tato "bombastická informace" je jen a pouze na oněch velmi podivných serverech, na kterých se k ní zase nikdo nechce znát.  Je to v podstatě šedá zóna internetu obdobně jako jakékoliv skryté servery na internetu. Je snadné tedy odhalit hloupost takových informací, jen to chce, aby dotyčný pužíval alespoń trochu hlavu a vzdělání, kterého se mu dostalo a např. si přečetl, jak jsou informace získávány na standardních zdrojích informací a jak se k získávání "informací" na "názorových serverech" nikdo nezná, nepopisují způsob získávání informací, jejich ověřování, proces kontroly atd. atd. prostě jsou to jen a jen "názory" nic víc. Bohužel většinou záměrně zkreslované ve prospěch té či oné strany, což je u standardních zdrojů informací eliminováno už tím, že je veřejný a transparentní způsob získávání a publikování informací který dokonce kdykoliv je informační server schopen prokázat před soudem. Stejně  tak je veřejné, jací novináři tam pracují pracují jak pracují a jak pracuje redakční rada atd. atd. 


Nepřihlášený uživatel

#48391 Re: Re: Re: Na Hrad patří Karel!

2015-05-17 13:47

#48382: Ivan Hlinka - Re: Re: Na Hrad patří Karel! 

 Souhlasim.  Take uz se tesim, az ten lidsky hnuj vychcipa !

Dokud nechcipne posledni  KOMUNISTA , nebude zde klid !


Nepřihlášený uživatel

#48392 Re: Re: Re: Re: Re: Pokud je toto pravda, je to děsivé......

2015-05-17 13:48

#48389: Klara z Klarova. - Re: Re: Re: Re: Pokud je toto pravda, je to děsivé...... 

 Taky mi nebylo úplně jasné, koho má na mysli. Asi jsem se spletl, když jsme si myslel, že mluví o rodiči, co si točil Růžičku a přitom mu on sám vnucoval úplatek :-) nebo soudruhak Miloše Zemana :-). 


Nepřihlášený uživatel

#48393 Re: Re: Re: Re: Na Hrad patří Karel!

2015-05-17 13:53

#48391: - Re: Re: Re: Na Hrad patří Karel! 

 Je symptomacitcké, že komunistické dětičky a bývalí voliči ODS by věšeli komunisty na prvním kandelábru, ale své vlastní rodiče by z toho vynechali. To přece nebyli žádní komunisti, to byli přece "odborníci" co pro StB psali ekonomické, vědecké studie. Co "pracovali" na ministerstvu, úřadu vlády a "pracovali" pro blaho občanů této země. 

Soudruh Klaus z této pakáže udělal oběti za to, že jeho bandu nechají v klidu krást a že oni sami si také mohou nakrást - jen tomu říkali "akumulace kapitálu" jak je to naučili soudruzi z kateder marxismu-lenismu. 

Tedy běžte ruský trolle do pr......


Nepřihlášený uživatel

#48394 Vzhledem k tomu, že Miloš Zeman mnohokrát "citoval" (má tu fotografickou paměť :-))....

2015-05-17 13:54

....vyslovené lži z názorových serverů a vzhledem k tomu, že se sice za tyto lži omluvil v době volební kampaně, nadále lži na názorových serverch nejen používá, ale tyto servery také "legitimizuje" poskytováním "exkluzivních rozhovorů" z pozice člověka v ústavní pozici a to dokonce té nejvyšší. 

 

Myslím si tedy, že i z výše uvedeného důvodu je potřeba požádat Sněmovnu, Senát a vládu, aby se i tímto velmi vážně zabývala. 

 

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory Parlamentu České republiky občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#48395 Re: Re: Re: Re: Na Hrad patří Karel!

2015-05-17 13:56

#48391: - Re: Re: Re: Na Hrad patří Karel! 

 Tuhle jsem zabijel kocoura ktery me roztrhal malicke kralicky. Strcil jsem mu palici mezi dvere a prudce jsem s tim hajzlikem chlupatym trhnul,OKAMZITE ZCEPENEL. Tak me napadlo ze by tohle mohlo fungovat i na komunisty, presto ze jejich hlavy diky vode kterou obsahuji jsou obzvlaste velike (s.Doubrava, s.Randstorf).


Nepřihlášený uživatel

#48396 Re: Re: Re: Re: Re: Na Hrad patří Karel!

2015-05-17 14:03

#48395: - Re: Re: Re: Re: Na Hrad patří Karel! 

 Von ten Zeman ma hlavu taky velikou jako Butovicky starosta.


Nepřihlášený uživatel

#48397 Re: Re: Re: Re: Re: Na Hrad patří Karel!

2015-05-17 14:04

#48395: - Re: Re: Re: Re: Na Hrad patří Karel! 

 Vy komunističtí blbové se vždy vraždíte především mezi sebou. Na vaší ubohosti co jste napsal není vskutku nic, co s vámi komunistickou pakáží nekorelovalo. Je zvláští, že vám nevadí Filip, Zeman, Kmoníček, Semelová, Grospíč, Dolejš, Kováčik a vůbec atd. atdd..... i to je symptomatické...


Nepřihlášený uživatel

#48398 Re: Re: Re: Re: Re: Na Hrad patří Karel!

2015-05-17 14:48

#48393: - Re: Re: Re: Re: Na Hrad patří Karel! 

Omlouvam se, ze se pletu do cizi diskuze .  Chci se jenom zeptat, proc reagujete na prispevek 391 timto zpusobem ?  To jsem opravdu nepochopil.  Proc autora nazyvate ruskym trollem a posilate ho do pr.....?

Ja jsem z jeho prispevku nic takoveho nevycetl.


Nepřihlášený uživatel

#48399 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Na Hrad patří Karel!

2015-05-17 14:52

#48398: - Re: Re: Re: Re: Re: Na Hrad patří Karel! 

 Pro tentokrat Vam to prominu ze se pletete do diskuze ale priste to prosim nedelejte. Kazdopadne jste moc zvedavy , pane.


Nepřihlášený uživatel

#48400 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Na Hrad patří Karel!

2015-05-17 15:39

#48399: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Na Hrad patří Karel! 

 Slusne jsem se omluvil a ocekaval jsem od Vas seriozni odpoved.

Jsem sice stary clovek, ale zivot me nepoucil .  Stale naivne verim lidem.

Tak prominte dedkovi, ze si dovolil obtezovat.