Petice za zrušení KSČM

Quoted post

Tom

#71

2015-05-19 09:18

To je panečku demokracie. Když havloidům nesedí některá strana, jednoduše ji postaví mimo zákon. Když jim nesedí prezident zvolenej z vůle lidu, snaží se ho se zahraniční pomocí sesadit, možná vyvolat další barevnou revoluci. Omyl pravdoláskaři, takhle demokracie nefunguje. To co předvádíte, včetně manipulování mas indoktrinací rusofobních a zemanofobních nálad je fašismus.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#72 Re:

2015-05-21 11:39:55

#71: Tom -  

 Je to tak. Lidskoprávní aktivismus, kterej je hnací silou všech těchhle intervencí zahraniční politiky USA je forma fašismu. Rusobijci se nezastaví před ničím. Arabské jaro ukázalo, kam až jsou tihle váleční zločinci schopni dojít a majdan ukázal, že se nás to týká víc než si myslíme – další občanská válka se může rozhořet prakticky kdekoliv, i zde v Evropě. A naši spojenci opět nebudou váhat nás předhodit jako oběť. Udělali to už několikrát a udělají to jen teď. Jsme jen předpolí chystané invaze na neposlušné Rusko.


Nepřihlášený uživatel

#73 Re:

2015-05-22 19:55:12

#71: Tom -  

 Současný dekadentní režim má exprezidenta Havla za modlu, tento vlastizrádce už však díkybohu škodit národu více nebude. Antifašisté to u nás nemají lehké, protože jsou vystaveni štvanici poskoků Říšského protektora Schapira. I k nám dorazil již fašismus. Ne ten ukrajinský, který připomíná třicátá léta v Německu. U nás máme havlofašismus. Havlofašismus je moderní forma fašismu, která k nám přišla z USA a Havel jí upravil na české poměry. Podstata tohoto moderního fašismu je, že hlásá pravdu, lásku a demokracii a dělá a šíří pravý opak: lež, nenávist a fašismus. Protože moderní fašisté mají v rukách hromadné sdělovací prostředky, ovládají i veřejné mínění, takže je mnoho lidí, kteří je dosud neprokoukli. Moderní fašisté dovedou i přepadení jiných zemí prodat jako šíření demokracie a bombardování jsou schopni prodat jako humanitární. Bratrská pomoc, kterou poskytli Američané Afghánistánu se nedá srovnávat s bratrskou pomocí, kterou nám poskyl Sovětský svaz. Afghánci, Iránci Syřané a Libyjci a Ukrajinci dopadli po bratrské pomoci Západu mnohem hůř než my Češi po bratrské pomoci Sovětského svazu.