Petice za zrušení KSČM

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice za zrušení KSČM


Nepřihlášený uživatel

#51 Re:

2015-05-12 10:34

#36: -  

 Havel byl vychcanej zmrd, nic víc, nic míň. Nevyléčitelnej notorik, kterej za těžký lováče z disentu se vozil v meďouru, pořádal divoký mejdany a nezřízeným životem, chlastem a hulením amerických cigaret vedl hrdinskej boj proti komančům, hahaha :-D Takovej kriminál jakej měl ten "statečný disident" by mu záviděli i komunistčtí promineti.. KSČ počítala s možností převratu a proto si vychovávala tzv. kádrový rezervy, který se měly ujmout vedoucích funkcí v případě změny režimu. No a bezcharakterní egoista, alkoholik a slaboch z kolaborantský rodiny Havel k tomu byl ideálním adeptem. Neštítil se mávat nadšeným a doufajícím davům a poté přísahat věrnost komunistické ústavě. Prakticky byl zavázán oběma stranám. Tím získali jistotu, že bude tancovat, jak oni budou pískat, což se taky dělo. První o co se ten pokrytec a ješita zajímal jak získat v restituci svůj majetek. Prolomil Benešovy dekrety, rozdal majetky byvalym komunistickym vrahum a rozjel svoje pravda&láska co. Kecal o humanitě a pacifizmu ale házet bomby na hlavy srbskejm civilistům mu vrásky nedělalo. A stádo prostitutů z médií mají tu drzost toho mizeru a lháře považovat za velikána české historie. Výsměch. Jak toho šaška kulisáka může vůbec někdo považovat za filosofa? Zasvinil všechno svým pokrytectvím a národ se z toho bude jen těžce vzpamatovávat. Celý generace budeme žít v Havlových zvratkách a výkalech. Havel byl vypočítavej, amorální a bezohlednej sobec, vlastizrádce, rakovinovej nádor národa. Ten tuberák naši zemi velmi poškodil, jednou se to bude učit ve školách až opadne ta mánie kolem jeho osoby, ale to chce zatím čas a vystřízlivění z falešnejch ideí naordinovaných sametovým podvodem.


Nepřihlášený uživatel

#52 Re:

2015-05-12 12:48

#29: -  

Podle toho, jak se naše pravice chová v krizových situacích ( Ukrajina, anexe Krymu ,zadržení našich poslanců na Kubě a pod.)nebo podle jejího přístupu k určitým tématům ( evropsko-americká obchodní smlouva ) jí už dávno nejde o nějakou demokratickou společnost,spravedlivý prosperující stát s vyrovnným rozpočtem nebo propagaci liských práv, jak by její urputně hájené hodnoty naznačovaly. Její hlavní politikou je podoporovat toho, kdo vládne ve Washingtonu, resp. v jeho dislokovaném pracovišti Bruselu, a je úplně jedno, kdo to je, jaké názory zastává a jakou politiku dělá. Bohužel. 

Hrdý Komsomolec

#53

2015-05-12 14:13

S  K S Č M  N A   V Ě Č N É   Č A S Y  A   N I K D Y   J I N A K !


Nepřihlášený uživatel

#54

2015-05-12 14:22

Už měli být zrušeni hned po revoluci 1989,nechápu že se tak nestalo!

Nepřihlášený uživatel

#55

2015-05-12 15:22

Jděte do háje s njakou KSČM. Jestli jste opravdoví vlastenci, podpořte tohle: http://www.petice24.com/proti_imigracnim_kvotam


Nepřihlášený uživatel

#56

2015-05-12 15:52

Nikdy není pozdě.

Nepřihlášený uživatel

#57 Za komunismu

2015-05-13 10:57

Možná byla názorová nesvoboda, ale bylo bezpečno, byla práce a dostupné bydlení pro všechny, dnes nemá člověk jistotu v ničem a každým dnem se bojí, aby nepřišel o práci a neskončil pod mostem, protože žádný bydlení neutáhne, bydlet zadarmo si můžou dovolit jen ti opálení. Jo, máme sice plný obchody zboží, ale to není všechno. Můžem si koupit deset druhů banánů a pomerančů, ale cizí výrobky pozvolna vytlačily domácí zemědělce a přivedly je ke krachu, potravinová soběstačnost je tutam, navíc kam se poděla ona pravda a láska, ve společnosti zvítězila jenom dravost a agresitvita, zavládl tvrdej konzum a peníze jsou jediným měřítkem, který vytlačuje všechno ostatní. Můžem jezdit do zahraničí jinam než na východ, ale většina lidí si může dovolit stejně jenom do bungalovu do Chorvatska, navíc o to míň si vážíme svojí vlasti, všichni vzhlíží na západ a vším českým opovrhují. V dnešní přehumanizovaný společnosti člověk všude slyší svobodu, volnost, lidský práva a individualitu, ale na lidský povinnosti se nějak pozapomíná a pak to nemá tak vypadat, za tohle jsme klíčema opravdu necinkali.


Nepřihlášený uživatel

#58 Re:

2015-05-13 13:32

#55: -  

 Já už podepsal.


Nepřihlášený uživatel

#59 Pravičáckým blbcům

2015-05-13 15:15

Západní korporace si nás rozprodaly a děláme jim za mrzkej peníz námezdní delníky, jsme jim levný odbytiště nekvalitních potravin, všechno je tady rozkradený, korupce ve všech patrech politiky, zkurvená exekutorská mafie si dělá co chce a není kdo by je skrotil, cigáni nás tady přepadaj už za bílýho dne a kocábští fašoblbci se jich ještě zastávaj, nekontrolovanej příliv imigrantů, který nám ještě ukážou… tohle jsou kurva vady a ohrožení skutečný demokracie a ne nějaká KSČM, co je už pětadvacet let v opozici, potažmo Zeman co nechce panáčkovat jak zmrdi v Bruselu písknou!!

Volič levice

#60

2015-05-13 20:16

Zrušte raděj ODS a TOPku, ty rozkradly celej náš stát, co tady komunisti 40 let budovali, ty můžou za to v jakým sme srabu!

Standa

#61 Ruce pryč od KSČM !!!

2015-05-14 11:20

KSČM nedáme !!! Něvazmožno zrušit komunisty !!!


Nepřihlášený uživatel

#62

2015-05-14 15:09

Podepsal, protože komunisté lžou, jako když Rudé právo svého času tisklo, mlátí a nechají mlátit lidi, mučí a vraždí.... Prostě je nechci... Kdyby si nepočínali, tak jak si počínají... ještě nás ženou do náruče Putinovi a čínskému režimu....

Nepřihlášený uživatel

#63 Re:

2015-05-14 15:11

#60: Volič levice -  

 Zloději jsou napravo i nalevo....jak jen díky komunistům zde kradli "osvoboditelé" z Rudé armády.... kradli, loupili a znásilňovali....

 


Nepřihlášený uživatel

#64

2015-05-14 20:49

STOP Kalouskovi, Knížeti a jiným kolaborantům !!!


Nepřihlášený uživatel

#65 Re: Re:

2015-05-15 08:51

#51: - Re:  

 Ty to teda nemáš lehký. ale dobrý psycholog by Ti určitě pomohl.


Nepřihlášený uživatel

#66 Re: Jde o definici komunismu

2015-05-15 08:54

#31: Jan Mašek - Jde o definici komunismu 

  Jsem vděčný za to, že jsme v NATO!!!


Nepřihlášený uživatel

#67 Re: Re:

2015-05-15 08:55

#33: Martin - Re:  

  Jsem vděčný za to, že jsme v NATO!!!

Lofi

#68

2015-05-15 10:59

 Kapitalismus přivedl společnost do neúnosného morálního úpadku a degradoval člověka na tupého spotřebitele. Dekadentní západní společnost sem zanesla pokřivené hodnoty, které se snaží pomocí své ekonomické síly importovat do celého světa, Ekonomické důvody jsou velice jednoduché, konzum je (vedle ropy) jedna noha, na které ekonomika západního světa stojí. Aby ekonomika vykazovala růst, je nutno kupovat a spotřebovávat to co je vyrobeno, aby se následně mohlo vyrábět další. Čím více podpořím prodej svého výrobku, tím větší mám následný zisk a mohu více vyrábět. Spotřeba je ale limitována samotným člověkem, a tak musím prosadit názor, že člověk potřebuje více. Pokud při tom použiju účelovou lež, pak se musím taky postarat aby se co nejdříve stala pravdou -- tedy alespoň tisíckrát jí zopakovat.


Nepřihlášený uživatel

#69

2015-05-17 18:09

To jsme celí my Češi, defakto jsme západu prodali republiku, plivem na řádně zvoleného prezidenta a politiky, vedeme na povel nenávist k různým národum ale jsme cvhytrý až do aleluja.


Nepřihlášený uživatel

#70

2015-05-18 19:31

Do prdele s nelidským kapitalismem! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

Tom

#71

2015-05-19 09:18

To je panečku demokracie. Když havloidům nesedí některá strana, jednoduše ji postaví mimo zákon. Když jim nesedí prezident zvolenej z vůle lidu, snaží se ho se zahraniční pomocí sesadit, možná vyvolat další barevnou revoluci. Omyl pravdoláskaři, takhle demokracie nefunguje. To co předvádíte, včetně manipulování mas indoktrinací rusofobních a zemanofobních nálad je fašismus.


Nepřihlášený uživatel

#72 Re:

2015-05-21 11:39

#71: Tom -  

 Je to tak. Lidskoprávní aktivismus, kterej je hnací silou všech těchhle intervencí zahraniční politiky USA je forma fašismu. Rusobijci se nezastaví před ničím. Arabské jaro ukázalo, kam až jsou tihle váleční zločinci schopni dojít a majdan ukázal, že se nás to týká víc než si myslíme – další občanská válka se může rozhořet prakticky kdekoliv, i zde v Evropě. A naši spojenci opět nebudou váhat nás předhodit jako oběť. Udělali to už několikrát a udělají to jen teď. Jsme jen předpolí chystané invaze na neposlušné Rusko.


Nepřihlášený uživatel

#73 Re:

2015-05-22 19:55

#71: Tom -  

 Současný dekadentní režim má exprezidenta Havla za modlu, tento vlastizrádce už však díkybohu škodit národu více nebude. Antifašisté to u nás nemají lehké, protože jsou vystaveni štvanici poskoků Říšského protektora Schapira. I k nám dorazil již fašismus. Ne ten ukrajinský, který připomíná třicátá léta v Německu. U nás máme havlofašismus. Havlofašismus je moderní forma fašismu, která k nám přišla z USA a Havel jí upravil na české poměry. Podstata tohoto moderního fašismu je, že hlásá pravdu, lásku a demokracii a dělá a šíří pravý opak: lež, nenávist a fašismus. Protože moderní fašisté mají v rukách hromadné sdělovací prostředky, ovládají i veřejné mínění, takže je mnoho lidí, kteří je dosud neprokoukli. Moderní fašisté dovedou i přepadení jiných zemí prodat jako šíření demokracie a bombardování jsou schopni prodat jako humanitární. Bratrská pomoc, kterou poskytli Američané Afghánistánu se nedá srovnávat s bratrskou pomocí, kterou nám poskyl Sovětský svaz. Afghánci, Iránci Syřané a Libyjci a Ukrajinci dopadli po bratrské pomoci Západu mnohem hůř než my Češi po bratrské pomoci Sovětského svazu.


Nepřihlášený uživatel

#74 Nestrašte s komunizmem, pravicoví zlodějíčci!

2015-05-23 09:10

Jedny zloděje a vychcouše jsme vyhnali a další ještě horší přišli.


Nepřihlášený uživatel

#75

2015-05-23 19:11

Pokud by byli komunisté skutečně tak hrozní,jak se zde tvrdí,tak tedy proč po 24 letech od tzv sametové revoluce jsou podle volebních průzkumů druhou nejsilnější stranou v zemi a po krajských volbách,kde vyhrála jak v Karlovarském tak i Ústeckém kraji kde je i hetman z KSČM a mimo Libereckého kraje vládne všude v koalicích???Odpovědí je mnoho ale jednu za všechny mohu říct!!Lidi v roce 1989 nechtěli kapitalismus,ale jen pouze reformovat socialismus a když jim pánpvé Havel a Klaus sliboval ráj na zemi a že za 5 let budem na úrovni Německa tak se to hezky poslouchalo!!Lidi byli prostě PODVEDENI a již jsou znechuceni tím jak se tento stát za 24 let vede,kdy je vše rozkradeno,vytunelováno a zadluženo na několik generací!!Kdy dnes vidíme že nám vlastně vládnou zločinci a jen se lidem smějou do očí a pouze slibujou před volbami aby měli zase jistotu koryta!!!Za celých 24 let bylo ve všch stranách zastpené ve sněmovně kdejaký skandál,mino jediné a to KSČM která vlastně podle mnohých je i nejslušnější stranou v zemi.Je pravda že mělo období socialismu mnoho chyb ale dokázal dát lidem to co dnes nemají a mldí ani neznají a to poci jistoty a bezpečí že nepříjde na ně exekutor,nebo že sknčí pod mostem!!To je dnes BOHUŽEL smutná realita!!!