Petice za zrušení KSČM

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice za zrušení KSČM


Nepřihlášený uživatel

#26

2014-06-17 06:25

zrušte KSČM a to co nejdříve

Nepřihlášený uživatel

#27

2014-06-17 07:50

Podle mne by se nemělo na to, co se dělo za komunismu zapomínat.

Nepřihlášený uživatel

#28 PRYČ S KSČM !!!

2014-06-17 09:52

Nepovažuji KSČM za politickou stranu, ale ideologické seskupení nepřátelsky postavené proti humanismu, demokracii, svobodě náboženských vyznání a svobodě jako takové. Cílem KSČM je docílení tzv. 3. internacionály, kterou vnímám jako totalitní zotročení lidstva. Proto se zasazuji o zrušení a zákaz KSČM jako politické strany (kterou ve skutečnosti ani není) i jako nebezpečného ideologického seskupení.


Nepřihlášený uživatel

#29

2014-06-18 07:52

Podle toho, jak se tato strana chová v krizových situacích ( Ukrajina, anexe Krymu ,zadržení našich poslanců na Kubě a pod.)nebo podle jejího přístupu k určitým tématům ( evropsko-americká obchodní smlouva ) jí už dávno nejde o nějakou beztřídní společnost,sociální rovnost nebo propagaci ateismu, jak by její urputně hájený název naznačoval. Její hlavní politikou je podoporovat toho, kdo vládne v Moskvě, a je úplně jedno, kdo to je, jaké názory zastává a jakou politiku dělá. Pavel Štros

Nepřihlášený uživatel

#30

2014-06-26 20:06

Komunistická strana,která se nezřekla zrůdných zásad a extrémní ideologie nesmí dále existovat!!!To vzkazuji hlavně mladým,kteří nezažili dobu nesvobody a ponižování.
Jan Mašek

#31 Jde o definici komunismu

2014-07-03 05:28

1. Komunismus zde nikdy nebyl a nejspíš nikdy nebude (jde o utopii)
2. Komunismus je ideologie, ne státní zřízení, a rozhodně nenavádí k totalitě
3. To co tady bylo před rokem 1989 je známo jako (reálný) socialismus

Komunismu lze teoreticky docílit totalitně nebo demokraticky.
Kdo se hlásí k ideji komunismu není zločinec a může to být i demokrat.

KSČM se hlásí k ideji Komunismu demokratickou cestou a od zvěrstev před rokem 1989 se veřejně mnohokrát distancovala.
KSČM se tedy vrací (hlásí) k tomu dobrému co zde dříve bylo.
I v tehdejší KSČ bylo umírněné (demokratické) křídlo, i když velice malé - diktát Moskvy neumožňoval reformy.

Podle mě je KSČM demokratickou stranou a nemáme právo ji zakazovat. Proto nepodepíšu.

Podotýkám že nejsem její volič.


Nepřihlášený uživatel

#32

2014-07-04 12:09

Tato petice mi přijde jako skvělý nápad. Otázkou je, jestli bude tak úspěšná, aby něco zmohla...
Martin

#33 Re:

2014-07-24 06:31

#10: -

Pryč s kapitalismem

pravičák

#34 Re: Jde o definici komunismu

2014-08-15 04:22

#31: Jan Mašek - Jde o definici komunismu 

 Soudruhu Mašku,

máte pravdu, že komunismu nelze docílit nikdy. Je to utopie. Lidé, aspoň ti s vlastním rozumem, nejsou zvířata které si člověk podmanil aby mu sloužila k práci a užitku. Bohužel přesně taková je představa komunismu v podání jeho propagátorů.

Komunismus nenavádí k totalaitě, ale jeho protagonisté ano.

To co tady bylo před listopadem 1989, to byl skutečné reálný socialismus, se všemi jeho chybami a omyly.

Komunismus nelze docílit ani totalitně ani demokraticky, právě proto, že je to utopie.

Kdo se hlási ke komunismu je pomatenec.

KSČM se hlásí ke komunismu. Ano, tedy se od zvěrstev před listopadem 1989 nedistancovala. Je to stejné jako hlásit se k fašismu a hlásat, že se od jeho zvěrstev distancuji.

KSČM se vrací k tomu dobrému co zde dřív bylo. Dobrého v podání komunistů tady nebylo nic. Člověk ve volném čase musel chodit na brigády, schůze manifestace a jiné komunistické vymyšlenosti.

V KSČ bylo umírněné křídlo. Ano, snad. Ale sami komunisté jeho činnost tvrdě odsoudili. Pro nezúčastněné se to jevilo jako vnitrostranický boj o moc.

KSČM není a nemůže být demokratickou stranou, když se hlásí k ideím komunismu, které sami komunisté pošlapali.

Sdělujete všem, že nejste voličem KSČM, ale to neznamená, že s nimi nesympatizujete. Jste tedy ve svoji podstatě komunista.

 

 

Alena Musilová
Nepřihlášený uživatel

#35 Komentář

2014-09-20 19:03

Byli jsme jedním z nejvyspělejších států Evropy. Co z nás udělali? Aby se jim to nezvrklo, aby nás dostali do té nejhlubší díry, pojistili se tím, že z nás vybudovali policejní stát a sebe před trestem pojistili tím, že si odhlasovali doživotní imunitu. Napomáhají trestné činnosti pro jejich finanční uspokojení, je potřeba je co jak nejrychleji odvolat a potrestat.


Nepřihlášený uživatel

#36

2014-11-19 11:28

jo tohle je vec, kterou Havlovi a spol. nikdy neodpustim, na zaklade par populistickych slibu je nechali u nas nadale svobodne hlasat a vystupovat, ted uz je na nejaky ruseni vazne pozde

Ivo Piešťan

#37

2014-12-10 18:03

Vážení,

proč až ted?  To je najednou hafo "statečných", když už to nebolí !  

Proč nezakázat ODS nebo TOP09, které prokazatelně páchaly zločiny na České republice a jeho obyvatelstvu?

Může mi někdo z podepsaných odpovědět? Když to bude slušnou formou, uvítám to.


Nepřihlášený uživatel

#38

2015-05-11 17:14

Supr by byli oslovit ty co dali red card Emanovi pac ti chtějí totež. Ať už ty zlodějský srači tahnou do Moskvy když je tam tak milujou.

Nepřihlášený uživatel

#39

2015-05-11 17:20

Dost bylo zničených životu, nesvobody,tyranie, mučeni a smrti která tato zločinecká organizace měla a ma na svědomí .

Nepřihlášený uživatel

#40

2015-05-11 17:50

meli by jsme je postrilet

Nepřihlášený uživatel

#41

2015-05-11 19:14

Jak vidno, další přihlouplá pseudopetice z dílny US ambasády. Že vás ty trapnosti ještě baví, vlezdobruselisté a proameričtí kolaboranti. Dejte už normálním lidem téhle země konečně pokoj, umíte jen ničit a kazit, nic dobrého jste naší zemi nepřinesli, jen vše rozkradli jako straky a udělali z naší zemičky jen kolonii nenasytných západních korporací.


Nepřihlášený uživatel

#42 Výsledky 25 let kapitalistického běsnění v naší zemi:

2015-05-11 20:39

průmysl takřka zanikl, zemědělci krachli, ze soběstačného státu se stalo laciné odbytiště odpadků z celé Evropy, kde 69 % pracujících nedosahuje průměrné mzdy, 500 tis občanů trpí chronickými depresemi, 1 milion lidí žije na hranici chudoby či pod ní, další 2 miliony těsně nad ní, 9 % občanů se už neobejde bez hmotné pomoci jiných (zejména matky s dětmi, senioři, bezdomovci), desetitisíce dětí se samy a dobrovolně nabízejí na sociálních sítích k nejrůznějším sexuálním službám, důvod - téměř výhradně nedostatek peněz, na 600 tisíc osob je uvalena exekuce (budeme-li považovat za postižené i rodinné příslušníky, dostáváme se ke 2 milionům, tedy k pětině populace!), 30 tisíc občanů žije na ulici, dalších 70 tisíc je bezprostředně ohrožených ztrátou střechy nad hlavou, žebráci jsou v každé větší obci, každý kontejner s komunálním odpadem je (zejména v sídlištích) denně navštěvován až několika desítkami sociálně vyloučených občanů, ročně spáchá a dokoná sebevraždu cca 1.600 občanů (cca 1,5 % úmrtí) a trend má trvale vzestupnou tendenci; hlavním důvodem jsou neudržitelné finanční podmínky. To jsme to tedy dopracovali.

Vořechbrno

#43

2015-05-11 20:45

Samozřejmě, že zrušení komunismu a jeho symbolů by bylo velkým krokem, ale většina předlistopadových komunistů převlékla kabát a dneska se tváří jako velcí demokraté. Rudé knížky mají schované na dně peřináče i s obrazy Lenina, Stalina, Gottwalda a dalších rudochů. V té petici mi chybí věta o tom, že všichni, kdo se k této zločinecké organizaci hlásí i po Listopadu 89, jsou vyloučeni z veřejného života a nesmí se do smrti ucházet o žádnou politickou funkci. (Aby nedošlo k přelití třeba do ČSAD, nebo jak se ta oranžová banda vlastně jmenuje.) A postavit před soud všechny, kteří všechny ty masové vrahy vynášejí až do nebes a banalizují zločiny komunistů.

 


Nepřihlášený uživatel

#44

2015-05-12 06:02

Je to sice planý boj s větrnými mlýny. Ale proti špatnosti se musí bojovat, nebo se staneme ovcemi.

Nepřihlášený uživatel

#45

2015-05-12 06:54

Kapitalisticko-fašistické zrůdy, trhněte si! Vaše ideologie přivedla lidi téhle země na mizinu!


Nepřihlášený uživatel

#46

2015-05-12 07:34

Zastavme už jednou provždy ten rudej mor!

Nepřihlášený uživatel

#47

2015-05-12 08:08

KSČM se musí zrušit hned. Komunismus je škodlivá ideologie, která tady páchala hrůznosti 41 let. Komunismus musí zmizet z povrchu zemského.
Veš z Krnova

#48

2015-05-12 08:24

Svým jménem se upřímně omlouvám za všechny havlisty, pseudohumanisty, sluníčkáře, kavárenské povaleče a jiné protistátní živly. Omlouvám se všem normálním lidem za to, že preferujeme evropské a americké zájmy nad národními, snažíme se prohloubit vliv Ameriky na naše kulturně-politické prostředí, a to především zkrze všechny ty pitomé neziskovky, dále že vymýváme vašim dětem na školách mozky primitivním neopodstatněným antikomunismem, pseudohumanismem, militantním feminismem a genderismem, multikulturou a jinými naprosto zcestnými ideologiemi, které měly dávno skončit v odpadkovém koši, a že ničíme svoji zem, její hospodářství, suverenitu, kulturu, morálku, tradice a degenerujeme její obyvatelstvo bezduchým konzumem made in júesej, jelikož naprosto opovrhujeme vším českým, nedejbože slovanským a nejraději bychom se stali 51. státem USA, našeho jediného nehynoucího vzoru. Naším cílem je radar v Brdech, zničující válka s Ruskem, ekonomika plně v rukou amerických nadnárodních koncernů, McDonald na každém rohu, aby se děti střílely na školách a soustavným zaváděním amerikanismů úplně vytlačit zpátečnickou češtinu. Víte, my za to nemůžeme, taková je doba. Vše, co je na západ od našich hranic, je děsně cool a východ je škaredý, zpátečnický, totalitářský, sto let za opicemi. Jediná skutečná demokracie je v USA (možná ještě trošku v Bruselu, ale to je jen slabý odvar, jelikož do tamějšího dění zasahují i untermenschen z východní Evropy), zatímco Putin je sám ďábel, žere děti, na oltáři v Kremlu obětuje mladé ukrajinské panny, v mučírnách podzemního žaláře trýzní torturou hrdé ukrajinské a gruzínské vojáky a praktikuje kdo ví co vše špatného, jak nás učí chytří pánové z US ambasády. Pochopte, že za takovýchto podmínek se prostě nelze nepřiklánět na západ a nelézt soustavně do rekta Bruselu a Washingtonu. Dejte nám, prosím, ještě jednu šanci, my se polepšíme. Neházejte nás hned přes palubu. Prosíme!

Vaše Veš z Krnova


Nepřihlášený uživatel

#49 Re:

2015-05-12 09:28

#39: -  

 Ano, souhlasím. Dost bylo zničených životu, nesvobody,tyranie, mučeni a smrti která tato zločinecká organizace měla a ma na svědomí, proto konečně zakažme ten nelidský islám!


Nepřihlášený uživatel

#50 Re:

2015-05-12 10:23

#48: Veš z Krnova -  

 a to meni neco na tom, ze by u nas tahle strana proste existovat nemela ?