MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#48621 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: česká pravice neexistuje

2015-05-21 19:41

#48619: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: česká pravice neexistuje 

 Kde je v textu jediná lež? To, že si autorka myslí, že tu v době, kdy byl prezidentem Václav Havel byla demokracie a srovnáváto to s dobou, kdy se do pozice absolutně beztrestného dostanou KGBáci Klaus a Zeman a udělají společně např. oposmluvní makroamnestii, která byla daleko za hranicí demokracie či Zeman zničí v době vládní krize Sněmovnu se slovy, že to byl dárek voličům, tak to je také daleko za hranicí demokracie. Tedy názor, že tu době, kdy byl prezidentem Václav Havel byla demokracie a kamsi se začala vytrácet v dobách, kdy na Hrad přišel KGBáka Klaus a vytratila se plně v době, kdy tam přišel KGBák a nejspíš také StBák, alkoholik, zloděj a především superdebil Zeman, který se tam navíc dostal za pomocí masivního porušování zákona o volbě prezidenta republiky, je názorem naprosto legitimním a pisatelka jej dokáže v klidu obhájit. To, že vy nevidíte, že je Zeman bez nejmenších pochyb velezrádcem a zločincem, to je bohužel velmi smutné, neboť jeho porušování zákona o volbě prezidenta republiky je naprostor zjevné, za lži o oponentovi se dokonce "omlouval" a zákon přitom jasně explicitně požaduje, aby kandidáti na post absolutně beztrestného mluvili pravdu a to explicitně o politických oponentech. 

Autorka textu nevyslovila jedinou lež. Vyslovila svůj názor, že se s KGBákem Kluasem (KGBáka dodávám já nikoliv ona) začala demokracie vytrácet a s KGBákem, nejspíš také StBákem, masivním zlodějem, lhářem, alkoholikem a superdebilem se demokracie vytratila prakticky úplně (opět přívlastky dodávám já)  je bohužel velmi pravděpodobné, když s ním na zahraniční návštěvu jezdí lidé bez bezpečnostní prověrky státu - Mynář a Nejedlý a když KGBáka Remka umístí do Ruska na post velvyslance. 

To, že vy nevidíte zločinnost Zemana je sice zjevné, ale nic to nemění na tom, že je to opravdu zvrácené, nevidět, co je přímo před vámi. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#48623 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: česká pravice neexistuje

2015-05-21 19:45:33


Nepřihlášený uživatel

#48628 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: česká pravice neexistuje

2015-05-21 20:01:30

#48621: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: česká pravice neexistuje 

 Kdysi jsme byli, přes všechny neúspěchy a nezdary, demokracií..... toto je nepřímá lež. Kdysi jsme byli demokracií, čili teď už jí nejsme. To není pravda, jsme stále demokracíí.  vy si hrajete  se slovy... NÁZOR...názor to sice je její subjektivní, ale je nepravdivý. Je objektivně ověřitelným faktem, že jsme stále demokracíí. Tímto svým názorem vyslovila lež. Takto by jste totiž mohl realitivizovat každou lež, že je to jen subjektivní názor. Pokud ten názor vysloví veřejně, navíc jako veřejně činná osoba, navíc tímto manipulativním způsobem, je zcela jasné, že jde o nepravdu čili lež.

 

Zeman zničil mnohé, ale sněmovna se zničila sama, ať už díky straně Lidem, nebo trafikantům ODS či aféře Nagyová-Nečas, a byl to skutečně dárek voličům v tom měl Zeman pravdu.