MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#48601 Jak Andrej Babiš k voličům post-bolševické ODS přišel....

2015-05-21 14:26

Je naprosto evidentní, že Nebureš přesně ví, že bývalí voliči post-bolševické ODS byli volní a přesně také zná typ těchto lidí. ODS postavila svůj úspěch na bolševických dětičkách, které potřebovaly rozhřešení, že jejich pilná účast na pionýrských schůzkách, táborech míru, svazácká promenádach v modrých košilích s rudou kravatou a žádost o členství v KSČ z nich dělala obět bolševického režimu, stejně jako to, že jejich rodiče byli donašeči StB či alespon prospěchářskými členy KSČ. Mnozí prospěcháři také potřebovali rozhřešení a také chtěli být obětí a ne přisluhovači. Toho se jim od Klause dostalo mírou vrchovatou a na oplátku nežádal mnoho, "buďte elitou, nakradte si kolik potrebuje na "akumulaci kapitálu" a především tolerujte "naše" přesnějí mé osobní zloděje." 

Pak ale najednou došla trpělivost, neboť už prostě nebylo kde ten kapitál akumulovat. Taky si to Klaus rozdal s tín nenáviděným socanem soudruhem Zemanem a zlodějská banda, kterou tito dva vygenerovali byla i na voliče ODS po čase trochu moc, neb už se nejednalo o bývalé pionýry, svazáky a studenty VŠE, sociologie a práv, ale o prachsprosté zloděje. 

Tito voliči byli před volbami 2013 volní, ODS byla a je pro ně mrtvá - zklama je,, obdobně jako bolševici, cítí se jí nyní podvedeni a chtějí být opět obět, ne spolupachatel viz. výše. Navíc  zestárli, se svými bolševickými rodiči se dávno smířiil  a tudít teď mohou volit svorně ruku v ruce stranu, která jim nabízí "pořádek"  řádně po bolševicku. Ale to přece znají, v tom byli vychování a to žili jejich rodiče., ostalgie je tu. Tedy utíkají hodit lístek soudruhovi Babišovi za pobrukování si písně "rudé šítky". 


Nepřihlášený uživatel

#48602 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2015-05-21 14:27

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou, přes lži o oponentech a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 


Nepřihlášený uživatel

#48603 Těžko se shodnu s lidmi, kteří důvěřují tvz. "názorovým serverům" např. parlamentím listům.....

2015-05-21 14:29

...jakési mírnější obdobně neonacistického serveru zvedave.org z kterého přebírají celou řadu "názorů".  Je symptomatické, že tyto servry sami o sobě prohlašují, že jsou "názorovými servery" tedy nikoliv servery zpravodajskými, které by poskytovaly standardně ověřené informace.  Důvod je zřejmý. 

 

To je logické, že se čtenářem parlementních listů a zvedavce.org se rozhodně neshodnu na tom, kdo poskytuje věrohodné informace. Na rozdíl od nich jsem ovšem schopen přesně argumentovat, proč je důvěra v "názory" na názorových serverech typu aeurone, zvedavec, blisty či parlamentní listy hloupost. 

Tzv. mainstream media na rozdíl od neonacistických parlamentích listů či zvedavce, aeronet, svetlokolemnás atd. atd. co tu ruské propagandy je, mají jasně definovaný proces získávání informormací, ověřování a zveřejňování. Proto poskytují informace nikoliv "názory".  Media, která jsem uváděl neposkytují informace, samy se toho zříkají, ani náhodou se nebudou hlásit k tomu, že to co je na nich zveřejněno je pravdivé, ověřené, získané standarním novinářským postupem, naopak vždy o tom budou tvrdit, že se jedná o "názor" jako tady ten náš v diskusi. Tedy se skutečným zdrojem informací to nemá nic společného mimo jiné proto, že ony "názory" jsou účelově zkreslovánými informace, které v drtivé většině právě čerpají v mainstreamu, jen si je pak "upravují" k obrazu svému. Proč se vyhýbají tomu, že by byli informačním serverem, ale trvají na tom, že jsoou serverem "názorovým"? 

Jak prosté, demokracie za názory netrestá, ale trestá za záměrné a lživé zveřejňování nepravdivých informací tedy nepravdivého zpravodajství. Proto také na oněch názorových serverech prakticky nelze dohledat kdo je skutečně autorem onoho "názoru" a proto je onen "názor" v podstatě vždy postaven na nějaké ověřené skutečnosti z které je pak následně vyfabulován "názor", který s původní informací už prakticky nemá nic společného, jen v drtivé většině zpochybňuje demokracii a mnohdy i zdroj ověřené informace.  Mnohdy lidé tam uvedení jako autoři vůbec neexistují, jak je to na anglickém serveru ron paul institute, což je celé jen způsob jak vydělávat peníze, neboť vše co je tam uvedeno je čístá fabulace, pravděpodobně Erica Besta.  Je ovšem zvláštní, že je to čistě proruská fabulace.  Např. už sídlo firmy je v plechové boudě kdesi v lesíku mobilních domů. Proč nemá taková "ctihodná" instituce s údajně více jak dvacetiletou historií normální adresu, není to proto, že by Eric Best šetřil peníze, ale v situaci, kdy by takový "institut" sídlil na nějaké normální adrese, tak by existoval takové množství důkazů, že je to celé fabulace, že by skutečně došlo k tomu, že by se i v USA vystavil postihu.  

Skutečně se pak se čtenáři takových zdrojů "názorů" nemohu shodnout na tom, jak se dělají noviny, jak se informace získávají a ověřují a jak dochází následně ke zveřejňování skutečných informací. 

Dobré je také zmínit, že ony "názorové servery" si ani nestojí za svými názory, nemá totiž kdo by si za nimi stál, není zřejmé, kdo je zveřejnil a to i v situaici, když je tam i "jméno" autora uvedeeno a  "existuje vlastník" domény, jméno autora a vlastníka domény jsou ve skutečnosti "formální" - nehlásí se textům ani webu, tedy jedná se o jakési "bílé koně" v velké většině případů, přímo vymyšlené osoby.    Je to "anonymní" jako diskuse, jen je to jednostranná "diskuse" která vypadá, že má ucelený myšlenkový ráz, ovšem texty tam uveřejňované se navzájem "dokazují" v kruhu na jeden zdroj "názorů" (zkreslení skutečné informace) nebo je "dokazuje" spřátelený "názorový" server, kde ovšem logicky opět není zřejmé, kdo to vlastně zveřejnil a jestli se dokonce nejedná s společného vlastníka serveru či stejného autora.  Snadno to dokazuje už google - pokud si vyhledáte jakoukoliv "bombastickou informace" z takového serveru, zjistítte, že tato "bombastická informace" je jen a pouze na oněch velmi podivných serverech, na kterých se k ní zase nikdo nechce znát.  Je to v podstatě šedá zóna internetu obdobně jako jakékoliv skryté servery na internetu. Je snadné tedy odhalit hloupost takových informací, jen to chce, aby dotyčný pužíval alespoń trochu hlavu a vzdělání, kterého se mu dostalo a např. si přečetl, jak jsou informace získávány na standardních zdrojích informací a jak se k získávání "informací" na "názorových serverech" nikdo nezná, nepopisují způsob získávání informací, jejich ověřování, proces kontroly atd. atd. prostě jsou to jen a jen "názory" nic víc. Bohužel většinou záměrně zkreslované ve prospěch té či oné strany, což je u standardních zdrojů informací eliminováno už tím, že je veřejný a transparentní způsob získávání a publikování informací který dokonce kdykoliv je informační server schopen prokázat před soudem. Stejně  tak je veřejné, jací novináři tam pracují pracují jak pracují a jak pracuje redakční rada atd. atd.


Nepřihlášený uživatel

#48604 Vzhledem k tomu, že Miloš Zeman mnohokrát "citoval" (má tu fotografickou paměť :-))....

2015-05-21 14:30

...vyslovené lži z názorových serverů a vzhledem k tomu, že se sice za tyto lži omluvil v době volební kampaně, nadále lži na názorových serverch nejen používá, ale tyto servery také "legitimizuje" poskytováním "exkluzivních rozhovorů" z pozice člověka v ústavní pozici a to dokonce té nejvyšší. 

 

Myslím si tedy, že i z výše uvedeného důvodu je potřeba požádat Sněmovnu, Senát a vládu, aby se i tímto velmi vážně zabývala. 

 

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory Parlamentu České republiky občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#48605 Miloš Zeman již jako premiér poškodil vztahy se spojenci. Do křesla min. vnitra posadil....

2015-05-21 14:35

....Stanislava Grosse, ten na min. opět přivedl bývalé StBáky, jmenovitě Václava Jakubíka k vůli kterému dokonce zpravodajské služby spojenců, přestaly ČR poskytovat informace a USA je neposkytuje až na úplné výjimky dodnes, neboť právě Spojené státy měly důkazy o tom, že si Jakubík telefonuje s mafiánem Mogilevičem. Dokonce došlo k tomu, že proti této osobě na vnitru přímo protestoval velvyslanec Spojených států. 

Toto vše Miloše Zeman již z pozice premiéra tehdy prováděl....

 

Miloš Zeman je nepochybný velezrádce a je nutné situaci začít urychleně řešit. 

 


Nepřihlášený uživatel

#48606 Babiš byl střízlivý, když mluvil o privatizacích z kterých získá desítky miliard?

2015-05-21 14:40

Privatizace v ANO před volbami bylo přece ultra sprosté slovo, např. jako sousloví Babiš StBák? Najednou je vše jinak? Najednou se již nebojuje proti hazardu najednou se privatizují Lesy ČR? 

Babiš byl střízlivý, když mluvil před volbami o tom, že se tu rozkrádá ročně 200 mld. a teď má deficit 100 mld. z kterého si sám sobě posílá 5 mld.? Babiš byl opravdu střízlivý, když mluvil o tom, že se tu jen v DPH z pohonných hmot rozkradou desítky miliard, když přitom stát by teoreticky desitky miliard vybral, pokud by všichni museli DPH z pohonnýh hmot platit? Babiš byl nedávno střízliv, když o svých vlastních výrocích, které ho dostaly do Sněmovny mluvil jako o "plácání"?

Skoro by to nasvědčovalo tomu, že je to demen jak průměrný StBák. 

Babiš je opravdu superdebil jak Miloš Zeman? To by pak byl nejvyšší čas na hloubkový audit "hospodaření" toho jeho cirkusu, neb to klidně může být tak, že vytlouká klín klínem a celý ten jeho cirkus je jedním obrovským karuselovým obchodem a vysavačem na dotace v zemědělství. 

 

Babiš: Kalousek je opilý permanentně, nechával bych ho dýchnout

A OVCANE TO ZEROU

#48607 LUKOIL NA HRAD .....

2015-05-21 14:43


Nepřihlášený uživatel

#48608 Re: LUKOIL NA HRAD .....

2015-05-21 14:54

#48607: A OVCANE TO ZEROU - LUKOIL NA HRAD ..... 

 V novém CCCP podle vzoru ITAR na TASS tvoří 1/2 hdp prodej plynu a ropy, 1/3 dělá 10 mil. lidí v Moskvě a onen gigantický zbytek :-) 1/6 HDP nového CCCP dělá zbytek, tedy cca 140 mil. lidí tím, že se nepřetržitě ořírájí a pak se z chlastu léči. Bohužel tato pakáž v novém CCCP rozhoduje o tom, že v Kremlu bude banda zlodějských KGBáků. Tedy v novém CCCP je úspěch zločince Putina vcelku pochopitelný, i kdyby jej volili jen alkoholici nového CCCP, bohužel by mu stačilo k vítězství ve volbách. 

Zde to není tak děsivé, jako v novém CCCP, přesto to min. v době prezidentských voleb vypadalo, že i zde alkoholismus zatemníl velké části populace mozek. 

Zeman je bez nejmenších pochybností velmi nebezpečnou figurou a je dnes již bez nejmeších pochybností, že aktivně pracuje pro FSB. 


Nepřihlášený uživatel

#48609 Faltýnek vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák.....

2015-05-21 14:57

....a přitom si ho ANO tak čestné, spravedlivé co vše zařídí udělalo předsedou poslanců, divná to věc takové ANO :-/

Faltýnek se omluvil lidovcům za výrok o nátlaku


Nepřihlášený uživatel

#48610 Vláda už musí zakročit, Zeman je agentem FSB.

2015-05-21 15:04

Zeman nevzal na summit do Rigy diplomata, který se stará právě o Východní partnerství

Adéla Skoupá, Martin Ehl

21. 5. 2015 00:00 (aktualizováno 15:47)

Přečteno 946x

Dialog6
Facebook Twitter google+ Přeposlat
reklama
 
  • Do lotyšské Rigy se sjedou lídři států Evropské unie a zástupci šestice východních států včetně Ukrajiny.
  • Na summit Východního partnerství, který se koná ve čtvrtek a v pátek, zamíří i prezident Miloš Zeman.
  • Velvyslance pro Východní partnerství Petra Mareše, který pomáhal s přípravami, prezident s sebou nevzal.

Nepřihlášený uživatel

#48611 Re:

2015-05-21 15:33

#48481: -  

 Zbytečně nafouklá bublina, aby si mohla rusofobní kavárna na čem ukájet. Kdyby to samé udělali Amici, tak se nic neřeší, viz. Nagano, kde USA-prasata po té co jsme je vyřadili zdemolovali kus olympijské vesnice, hasičáky vyházeli z oken apod. Ještě, že máme tenhle ruský prohřešek, o fiasku našich borců, co nedošáhli ani na bronz, se už nějak nemluví. Pochopitelně, že co udělali Rusové bylo špatné, ale pořád se o tom bude mluvit dokola, ale co udělali Američané v Naganu či Kanada na MS, to se tolik nemluvilo ba naopak je za to exoti pomalu chválili. Bývá dobrým zvykem, že se hymna hraje vždy bezprostředně po zápase na počest vítězů, ta šaškárna s tolikati cenami by počkala. Ten ceremoniál byl hodně špatně připravený. Pražáci vždy a při všem musí udělat nějaký zmatek, to jsou celí oni. Průběh MS zvládli pěkně, ale ten závěr stal za starou bačkoru. Rusi byli z těch Kanadanů utahaní, umlacení, zpocení, hladoví, mnohým se již chtělo na WC a museli poslouchat sáhodlouhé projevy? Poraženému není příjemné dlouho se dívat, jak vítěz křepčí. No já bych tam také tak dlouho nevydržel postávat. Kovalčuk měl recht, že zavelel k odpočinku. A ještě jim na led nasypou konfety, aby se jim líp bruslilo. To zase vymyslel nějaký génius, který v životě nestál na bruslích. Ta hanba je nejen jejich, ale i našich "organizátorů". Apropos byl tam plný led pořadatelů - bezmozků, že jim ani jeden nedokázal říct "kluci, ještě hymna, nikam nechoďte". Bohužel rusofóbie pokračuje i ve sportu. Dříve se dával disciplinární trest, u Rusů to budou západem oblíbené sankce.


Nepřihlášený uživatel

#48612 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: česká pravice neexistuje

2015-05-21 15:44

#48578: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: česká pravice neexistuje 

 ANO JE JICH TAKY HODNĚ NAPŘ. http://svobodneforum.cz/   TAM PRO ZMĚNU ŠÍŘÍ BLUDY KLVAŇA, ŠAFR A DOLEŽAL.


Nepřihlášený uživatel

#48613 Re: Re:

2015-05-21 15:51

#48611: - Re:  Kluci,jeste hymna, nikam nechodte.

 IDIOTE ! ! !


Nepřihlášený uživatel

#48614 Re: Re:

2015-05-21 17:45

#48611: - Re:  

 To je ovšem prosté, člověk vyrůstající v demokracii nemá dokonce ani nutkání takové věci provádět, až logicky na výjímky. Je to proto, že se s takovým jednáním běžně nesetkává, to je celé. Proto jste si vy ruská pakáž, pokud jste na to měli peníze, jezdili odpočinout sami od sebe na západ v zimě do Alp a v létě k moři a proto tam jezdíme i mnozí z nás z Čech. Nemusíme řešit, jestli se na nás číšník bude mračit, jestli nás bude chtít okrást, jestli nám někdo vykrade pokoj v hotelu, zatím co budeme na výletě. Toto vše odpadá. Dokonce odpadá i to, jestli nám v zimě někdo ukradne druhé lyže z auta, které jsme si tam v poledne vyměnili. 

To co předvedli noví občané nového CCCP je důsledkem výchovy v jejich původně bolševické a dnes již opět bolševické a dokonce z velké části nacistickké zemi. Je to pochopitelné, koreluje je to s celým novým CCCP, jejich padáním raket, ukradením Krymu, rozpoutání války na Ukrajině či jejich (vašich ruský trolle) napravování "historických křivd" neb i jejich prohra přece byla "historická křivda" :-).  

 

Mimochodem letos to bylo v Alpách super, Ruská pakáž prakticky vymizela, sjezdovky se hned staly daleko bezpečnějšími. Na druhou stranu je potřeba říci, že Ruská pakáž slušnému chování tedy nemá kde učit a kde naučit, když se navzájem nechávají okrádat bandou KGBáků. Je to vlastně velmi smutné, neb nepochybuji o tom, že je v Rusku obrovské množství slušných lidí, kteří toužít žít normální slušný život tak, aby si lidé mohli na ulici důvěřovat, nemuseli stále myslet na to, kdo kde je chce okrást a jak se proti tomu bránit, případně se pustit do správy veřejného prostoru např. aniž by onen občan musel přemýšlet, který KGBák mu zakroutí krkem či jaké KGBácké metody proti nemu bude používat. Řekl bych, že chtějí mít standardní Evropskou demokracii, jen jsou prostě zmateni. Až samozřejmě na vás, vy jste kovaný komunisticko nacistický blb. 


Nepřihlášený uživatel

#48615 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: česká pravice neexistuje

2015-05-21 17:50

#48612: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: česká pravice neexistuje 

 Kde je tam jediná lež? Kde je tam jediný nepodepsaný příspěvek, za kterým by nebyla skutečná osoba. Eric Best si na nejpšíe svém Ron Paul Institutu proruském webu v angličtině vyfabuloval celkou plejádu "přispěvatelů". Stejně tak to platí o všech dalších tzv. názorových serverech ruské propagandy. 

Kde tam navíc vidítě nějakou propagandu? 


Nepřihlášený uživatel

#48616 Re: Re:

2015-05-21 18:05

#48611: - Re:  

 Na to je jednoduchá odpověď, naše ministerstvo propagandy musí udržovat národ v nenávisti proti Rusům, ať se děje, co se děje. Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde.


Nepřihlášený uživatel

#48617

2015-05-21 18:14

Pral bych si aby ministerstvo propagandy( ktere neexistuje) si naslo na Vas tu hul opravdu silnou a velikou a rezalo vas psi prorusko kolaborantsky bez prestani od rana do vecera.


Nepřihlášený uživatel

#48618 Re: Re: Re:

2015-05-21 18:15

#48616: - Re: Re:  

 Ja taky. Skoda rany ktera padne vedle.


Nepřihlášený uživatel

#48619 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: česká pravice neexistuje

2015-05-21 19:29

#48615: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: česká pravice neexistuje 

 je tam lež na lži. třeba zde lež+propaganda nějaká Monika la fayete (či tak nějak) píše

Co se stalo s touto zemí? Kdysi jsme byli, přes všechny neúspěchy a nezdary, demokracií.

čili ta paní lže a některými ,méně hloubavými, chce manipulovat, že již nejsme demokracíí.

(zřejmě proto, že skončila doba Drábka, Kalouska, Nečase a Nagyové,  nikým nevolené

pseudostrany LiDEM, trafikantů atd.)

Pořád samý Babiš, tak propagandistický plátek, aby člověk pohledal. Přitom tito lidé Babiše svým chováním dosadili k moci.

Je to na úrovni aeronetu a sputniku.......a to je vážně druhý článek na který jsem narazil. Toto nemůže nikdo rozumný obhajovat.


Nepřihlášený uživatel

#48620 Pusinky Rajotné nechtí ani za Velkou louží

2015-05-21 19:34

 A najednou SPADLA  KLEC.!!!!

 

Co se u nás tají - USA vyhostiy Pussy Riot !!!

 

Proč neřvou  Havlovci společně s brécou Němcovou? President ty štětky nazval správně.

 

Pussy Riot mají v Americe problém. Pussy Riot, poté co je přijali v Americe s takovou pompou (Madonna, Hillary Clinton), si usmyslely, že někoho vážně zajímá jejich názor a zúčastnily se akcí protestů ve Fergussonu, o čemž samy referovaly v sociálních sítích.  Odpověď nenechala na sebe čekat - na stránkách Bílého domu se objevila petice s požadavkem zrušení víz pro celou "trojici" a vystěhování jí z USA.  "Ruští aktivisté ze skupiny

"Pussy Riot" - N.Tolokonniková, M.Aljochina a P.Verzilov - přijely propagovat vulgární, amorální a nekřesťanský způsob života,- napsal autor petice. - V Rusku byly ods ouzeny za šokující, urážlivé a amorální činnosti v katedrále Krista Spasitele.  Američané si váží jakýchkoli názorů, ale náš "pohár trpělivosti" přetekl poté, co tito aktivisté se zúčastnili nelegálních protestních akcí ve Furgassonu a New Yorku. 

 

Domníváme se, že účast cizinců v podobných akcích je nepřípustná. My, Američané,vyřešíme svoje problémy samostatně, bez pomoci cizinců, které mají špatnou pověst...

 No prosím, dokud tyto "ku*dy" znesvěcovaly katedrálu v Rusku, byly to hrdinky, přijímané Hillary Clinton a dalšími celebritami.

 Když se postavily za pouliční demonstranty v USA, jsou to najednou "cizinci, kteří mají špatnou pověst" - a pryč s nimi!!! Kde jsou  jejich  čeští obhájci? 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#48621 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: česká pravice neexistuje

2015-05-21 19:41

#48619: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: česká pravice neexistuje 

 Kde je v textu jediná lež? To, že si autorka myslí, že tu v době, kdy byl prezidentem Václav Havel byla demokracie a srovnáváto to s dobou, kdy se do pozice absolutně beztrestného dostanou KGBáci Klaus a Zeman a udělají společně např. oposmluvní makroamnestii, která byla daleko za hranicí demokracie či Zeman zničí v době vládní krize Sněmovnu se slovy, že to byl dárek voličům, tak to je také daleko za hranicí demokracie. Tedy názor, že tu době, kdy byl prezidentem Václav Havel byla demokracie a kamsi se začala vytrácet v dobách, kdy na Hrad přišel KGBáka Klaus a vytratila se plně v době, kdy tam přišel KGBák a nejspíš také StBák, alkoholik, zloděj a především superdebil Zeman, který se tam navíc dostal za pomocí masivního porušování zákona o volbě prezidenta republiky, je názorem naprosto legitimním a pisatelka jej dokáže v klidu obhájit. To, že vy nevidíte, že je Zeman bez nejmenších pochyb velezrádcem a zločincem, to je bohužel velmi smutné, neboť jeho porušování zákona o volbě prezidenta republiky je naprostor zjevné, za lži o oponentovi se dokonce "omlouval" a zákon přitom jasně explicitně požaduje, aby kandidáti na post absolutně beztrestného mluvili pravdu a to explicitně o politických oponentech. 

Autorka textu nevyslovila jedinou lež. Vyslovila svůj názor, že se s KGBákem Kluasem (KGBáka dodávám já nikoliv ona) začala demokracie vytrácet a s KGBákem, nejspíš také StBákem, masivním zlodějem, lhářem, alkoholikem a superdebilem se demokracie vytratila prakticky úplně (opět přívlastky dodávám já)  je bohužel velmi pravděpodobné, když s ním na zahraniční návštěvu jezdí lidé bez bezpečnostní prověrky státu - Mynář a Nejedlý a když KGBáka Remka umístí do Ruska na post velvyslance. 

To, že vy nevidíte zločinnost Zemana je sice zjevné, ale nic to nemění na tom, že je to opravdu zvrácené, nevidět, co je přímo před vámi. 

 


Nepřihlášený uživatel

#48622 Re: Pusinky Rajotné nechtí ani za Velkou louží

2015-05-21 19:44

#48620: - Pusinky Rajotné nechtí ani za Velkou louží 

 Patláte hrušky s jabkama. Petice jednoho člověka, ještě neznamená, že je to názor Američanů. 

Velmi se obávám, že věci budou daleko složitější, než tu fabulujete vy ruský troll. 


Nepřihlášený uživatel

#48623 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: česká pravice neexistuje

2015-05-21 19:45


Nepřihlášený uživatel

#48624 Re: Pusinky Rajotné nechtí ani za Velkou louží

2015-05-21 19:46

#48620: - Pusinky Rajotné nechtí ani za Velkou louží 

 Zatím je to navíc jen na vašich pro-putinovských serverech a tedy velmi zkreslené ve své podstatě. 

Nic to také nemění na věci, že překlad idiota Zeman je stále idiocií. 


Nepřihlášený uživatel

#48625 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: česká pravice neexistuje

2015-05-21 19:48