A dost!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#104 K zamyšlení

2015-07-07 19:56

Pořád se snažím přijít na to, proč nás chtějí evropští politici zaprodat a zotročit. Co jich k tomu vede. Islámští přivandrovalci mají daleko větší práva a výhody než občan země, v které se narodil, křesťan, který vyznává tisícileté duchovní a kultůrní tradice. Existuje jistě mnoho konspiračních teorii, ale jedna se jeví jako velmi pravděpodobná. Ví něco, co my nevíme. Zřejmě ví, že končí doba křesťansví a vzniká svět ovládaný zrůdnou islámskou ideologií. Možná budou jelikož je jim to podobné konvertovat k Islámu. Nebo už konvertovali. Proto taková histerie z demonstrací a strach, že by se mohl proti nim lid postavit. Nesmíme dopustit inplementaci tohoto hrůzného, zvrhlého náboženství do naši vlasti. Lidi přestaňme se bát a jděme do všech demonstrací, které se budou jistě v nejbližší době konat. Musíme těmto zaprodancům a zrádcům ukázat, co si jejich voliči přejí, po čem touží, že se nechtějí bát o život svůj, svých dětí a spoluobčanů. Můžeme ještě tomu zabránit.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#110 Re: K zamyšlení

2015-07-07 21:00:59

#104: - K zamyšlení 

 Ty svině by konvertovaly na jakoukoliv víru, jen aby se udržely u koryt. Vidina snadného rýžování státní kasy nebo poflakování se v europarlamentu je příliš lákavá a úplně zdeformovala jejich hodnotový žebříček. Jsou to bezcharakterní krysy, ale bohužel kdokoliv se mezi ně dá, toho buď zkazí, nebo se ho zbaví. Není problém na kohokoliv nepohodlného něco najít a tím jej zdiskreditovat. Všechno je to jenom hra na naivní voliče, kteří jim na to volby od voleb skáčou. Bohužel.

Perun

#135 Re: K zamyšlení

2015-07-08 10:04:45

#104: - K zamyšlení 

 Je to kšeft, nic víc. Válka v Evropě = nastartovaná ekonomika na dalších minimálně 50 let + jako bonus - sníží se zalidnění planety.