A dost!

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno A dost!


Nepřihlášený uživatel

#126

2015-07-08 05:51

Co je to rasismus? Rasismus je, když se implicitně předpokládá, že bílý křesťan/ateista má nějaký dluh ke světu.

Nepřihlášený uživatel

#127 Re: Re: Přemýšlejme prosím...

2015-07-08 05:51

#100: - Re: Přemýšlejme prosím... 

 Jde právě o to, čeho se tato petice týká - její autoři deklarují, že v první řadě prošetření toho, že je vyhrožováno "angažovaným občanům". Jako důkaz, jak se "nenávistné a oikofobní" skupiny chovají, mj. uvádějí dva příspěvky, které se v diskusi objevily a které mohl opravdu napsat kdokoliv. Proto jsem se autorů petice ptal na "opravdové" důkazy nenávistného štvaní, vyhrožování šibenicí atd. Nebo je jim důkazem to jedno hozené vajíčko? To je opravdu málo a chce to rozvahu a ne zbytečnou eskalaci problémů.


Nepřihlášený uživatel

#128 Re: Re: Re:

2015-07-08 06:05

#121: Aleš - Re: Re:  

 Nemusíš hlásit, kde všde si ufoukneš, kam píšeš a co dáváš na FB... všem vepřům světa je totiž jedno, co děláš, protože, ty jsi chlače NEMOCNEJ. Jako ta sluníčková aktivistka Bittalová, co se vysmívala muslimy znásilněným ženám a teď má rakovinu děložního čípku v pokročilém stádiu. Ona se ti ta nenávist vůči vepřům někde v těle hromadí, takže je jen otázkou času, kdy a kde vybují i u tebe. 


Nepřihlášený uživatel

#129 Re: Re:

2015-07-08 06:26

#115: Karel Březina - Re:  

 A který národ na světě nemá čechy rád? Tvé komenty (Karle či Aleši- nevím jak tě oslovovat, když jsi 1 osoba a vydáváš se za 2), jsou jen výkřiky zoufalce. Je mi tě vlastně líto. Pokud tě štvou pracující češi, tak jsi zřejmě nepracující "menšina" , no, nezaměstnanost je v ČR zatím 6%, takže šanci ještě máš, ale až sem nalezou všichni potřební z afriky, nebueš mít ani práci a ani ty svoje dávky, to tě pak teprv budou pracující češi srát, co? 


Nepřihlášený uživatel

#130 Re: Re: Re: Přemýšlejme prosím...

2015-07-08 06:34

#127: - Re: Re: Přemýšlejme prosím... 

 Náhodou o napadení petičního stánku v Olomouci jste nečetl? Náhodou jste neviděl Máte slovo, kde pan Kohout pokřikoval na ženu z publika, že je hnusná rasistka, když použila slovo "černoušek" atd. Asi příliš nesledujete dění kolem sebe, natož dění ve světě, to se pak těžko přemýšlí nad polovičními informacemi. Takže nejdřív se informujte a pak prosím přemýšlejte!


Nepřihlášený uživatel

#131 Re: Re: Re: Re:

2015-07-08 06:43

#120: Aleš - Re: Re: Re:  

 Ano, čeští levicoví multikulti radikálové se od těch islámských co do zákeřnosti liší opravdu pramálo, proto se spolu taky tak paktují. Jen ti anarchisté jsou hloupější, protože netuší, že až tedy islamisté budou v převaze a začnou tady zavádět svoje pořádky, oni jakožto ateisté neuznávající žádné pořádky a autority a kterým není nic svaté, budou mezi pvními, na koho se bude pořádán hon. To je jen maličká útěcha pro nás ostatní, ale aspoń něco.


Nepřihlášený uživatel

#132 Re:

2015-07-08 07:20

#126: -  

 A i kdyby, tak mají dluh koloniální státy jako Anglie, Francie, Španělsko, Portugalsko, Belgie, Holandsko, Itálie, Německo, ale zem střední Evrop určitě ne, tak nevidím jediný důvod, proč by měly odsírat následky těchto nenažraných zemí.

léto

#133 Re:

2015-07-08 09:55

#1: -  

 přesně.ať vláda odstoupí,nechceme Vás Sobotko,Babiši,Chovanče a další posrance

Perun

#134 Re:

2015-07-08 10:03

#17: Aleš -  

 Ne, jediná opravdová možnost je - zarazit dotace takzvaným "neziskovkám" a tím pádem zarazit tunel na prachy pro takové "experty", jako jsi ty, ty "vyžraný čechu do plynu" pokurvený! A protože nebude kšeft, nebude kvést zasraný etnobyznys a bude konec sluníčkářským hokuspokusům, jak zdecimovat tuto zemi!!

Perun

#135 Re: K zamyšlení

2015-07-08 10:04

#104: - K zamyšlení 

 Je to kšeft, nic víc. Válka v Evropě = nastartovaná ekonomika na dalších minimálně 50 let + jako bonus - sníží se zalidnění planety.


Nepřihlášený uživatel

#136 Křesťanské komunity v muslimských zemích zanikají

2015-07-08 10:06

Osud křesťanů v muslimských zemích se v uplynulém roce změnil z pronásledování v existenční boj. Radikální islamisté aktivně usilují o to, aby křesťané z jejich regionu zcela zmizeli, napsal na konci ledna izraelský deník Jerusalem Post.

Děje se to v Iráku a Sýrii i v částech Nigérie, Egypta, Súdánu, Somálska a Pákistánu. Cílem extremistů je totální islamizace; téměř zcela jí už dosáhli v Iráku, který byl ještě před 10 lety domovem jedné z největších křesťanských komunit v arabském světě. Z tehdejšího skoro půldruhého milionu věřících zbyla jen hrstka uprchlíků a emigrantů na Západě.

Íránský prezident Hasan Rúhání sice na Twitteru popřál křesťanům veselé Vánoce, ale pastor Faršíd Fathí prožil už čtvrté svátky v íránském vězení, americko-íránský pastor Saíd Abidiní je ve věznici třetím rokem a pronásledování íránských křesťanů stále sílí, pokračuje Jerusalem Post Podle organizace Open Doors, která útlak křesťanů ve světě sleduje, je situace nejhorší právě v Íránu, Sýrii, Iráku, Saúdské Arábii a Jemenu.

Každý měsíc je na světě zabito 322 křesťanů jen kvůli víře, 772 křesťanů zažije nějakou formu násilí a zničeno je 214 křesťanských objektů, zdůrazňuje Open Doors.

Největší nebezpečí představuje pro křesťany Islámský stát. Někteří analytikové přirovnávají jeho snahu o vymýcení křesťanství k odhodlání nacistů vyhladit Židy.

Stejně šokující je však i postoj Západu, který pronásledovaným křesťanům vůbec nepomáhá, připomíná izraelský deník.

Americký server Breitbart připomíná nejotřesnější případy loňského roku: Unesené školačky a masakry křesťanů v Nigérii, vyhnání tisíců věřících z domovů ve Středoafrické republice, zatýkání za pouhé vlastnictví Bible ve střední Asii, odsouzení křesťanky Meriam Ibrahimové k trestu smrti v Súdánu, vraždění Islámského státu nebo únosy křesťanských holčiček.

Jen islamistická sekta Boko Haram v Nigérii dokáže pozabíjet stovky křesťanů v jediném týdnu.

Pronásledování křesťanů zesílilo i v Číně, která vloni systematicky ničila kostely a odstraňovala kříže. Místní věřící něco podobného nepamatují od Mao Ce-tungovy kulturní revoluce.

V některých oblastech však perzekuce vede ke zvýšenému počtu konverzí. Jestli bude tento trend pokračovat, bude mít Čína za 15 let největší křesťanskou komunitu na světě, upozorňuje server Breitbart.

Kdo vědomě podporuje islamizaci Evropy, podporuje i tyhle fanatiky a je tedy stoupenec hnutí potlačujících práva a svobody člověka a tak by s ním mělo být nakládáno!

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2015-07-08 10:06



Anonymous

#138 Re: Re: Re: Přemýšlejme prosím...

2015-07-08 10:18

#127: - Re: Re: Přemýšlejme prosím... 

 důkazů je dost, přesně jak se píše v petici. výhrůžky, zastrašování, šikana, udání do práce, napadení petičního stánku v Olomouci, napadení petičního stánku v Brně... vše je zadokumentováno, bylo podáno i několik TO. To že o tom nevíte, neznamená že se to neděje.

 


Nepřihlášený uživatel

#139

2015-07-08 10:22

je pravdivá,lidi podepisujte