A dost!

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno A dost!


Nepřihlášený uživatel

#26

2015-07-06 21:27

Za pravdu a zachování vlastni národní identity budem muset bojovat jako mistr Jan Hus.

Jiří Hykel
Kopřivnice

#27

2015-07-06 21:28

V plné míře podporuji tuto petici a souhlasím s ní.
Taky se mi nelíbily atrapy šibenic na demostraci,jak se píše v petici,je to určitý návod či vyhrožování a to je jednoznačně trestním činem, ale TAKY NESOUHLASÍM S IMIGRANTY DO ČR !!!
NESOUHLASÍM, ŽE VLÁDA CHCE TYTO IMIGRANTY PŘIJÍMAT, Z NAŠÍCH DANÍ ZABEZPEČOVAT !!!
AŤ JE PŘÍJME TEN NEBO TI, CO ROZVRÁTILI JEJÍCH ZEMĚ A UVRHLI JE DO CHUDOBY A ZNÁME JE VŠICHNI, JSOU TO PŘEDEVŠÍM ZLOČINECKÉ USA, VELKÁ BRITANIE, FRANCIE A NĚMECKO !!! TYTO STÁTY EU NÁSLEDNĚ VYTVOŘILY, VYZBROJILY TERORISTY ISLAMSKÉHO STÁTU, KTERÉ SE TĚMTO STÁTŮM EU VYMKLY KONTROLE A V SOUČASNOSTI SE SNAŽÍ VYTVOŘIT VELKÝ ISLAMSKÝ STÁT !!!
TYTO VÝŠE ZMÍNĚNÉ STÁTY MAJÍ NEJVĚTŠÍ ZÁSLUHY O ROZVRÁCENÍ IRÁKU, AFGANISTÁNU, LYBIE A SYRIE, TYTO STÁTY MAJÍ NEJVĚTŠÍ ZÁSLUHY, ŽE JSOU Z TĚCHTO ZEMÍ IMIGRANTI A EXISTUJÍ ISLAMŠTÍ TERORISTÉ V TĚCHTO ZEMÍCH, TAK AŤ SI JE VEZMOU DO SVÝCH STÁTŮ !!!
VLÁDO ČR JDEŠ PROTI ZÁJMŮM SVÝM OBČANŮM A SNAŽÍŠ SE JAKÝMKOLIV ZPŮSOBEM VLÉST DO ZADKU EU A HLAVNĚ ZLOČINEKÝM USA, ZKRÁTKA ZRAZUJEŠ OBČANY ČR A VĚŘ TOMU, ŽE NA TUTO POLITIKU DOJEDEŠ, OBČANÉ TĚ SVRHNOU !!!!


Nepřihlášený uživatel

#28

2015-07-06 22:05

Kdysi jsem četl Respekt. Ale lže. Nevěřím, že záměna organizátora "šibeniční" demonstrace byla náhoda.
Blamber

#29 Re:

2015-07-06 22:17

#26: -  

 Hus byl stejný rasista jako vy, po něm máte ty rasistické pudy. Český národ má v sobě zakořeněný rasismus již po dlouhé generace a smrdí mu všechno co není bílé nebo nesmrdí od piva. Český národ není schopen jakékoliv humanity, je to necivilizovaný, zaostalý, nepřispůsobivý a xenofobní národ prosazující neonacismus. Již se podepisuje petice pro přísnější tresty pro české rasisty, kteří své rasistické názory veřejně projevují na sociálních sítích. Jste většina, ale i tak nezvítězíte, takový odpad nesmí zvítězit! Pravda a láska vítězí!

Tomiq

#30 Re: Re:

2015-07-06 22:37

#29: Blamber - Re:  

 Jiří "Ovar" Hrebenar se ozval ze svého zaprděného brlohu a předvádí tu své bludy, ve kterých žije :D

Islám nemá s rasou nic společného - vyznávají ho jak snědí Arabové, tak blonďatí "Árijci". Neboť je to ideologi, nikoli rasa... 

Btw "rasismus" a "xenofobie" jsou jevy přirozené jak v živočišné, tak rostlinné říši - kdežto její opak - oikofobie - je s přírodou v přímém rozporu.

Nedělám si iluze, že to pochopíš (to bych chudáky jako ty nesměl znát), ale i tak to stojí za to opakovat :)

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2015-07-06 22:38



Nepřihlášený uživatel

#32 Re:

2015-07-07 05:13

#2: -  

 180000 stébel 

Rudolf

#33 Re:

2015-07-07 05:34

#17: Aleš -  

 Aleši podle tvého přání je do očí bijící, že jsi odpad stydící se za vlastní národ. To tě usvědčuje z neznalosti historije vlastního národa. Jseš určitě ten typ lidí jež prováděli rektální speleologii Němcům když vládli Němci, Rusům když vládli Rusové. Teď jistě pilně studuješ Korán. Naštěstí takové společenské sedliny, jako jseš ty je v každém národě (všimni si, v každém národě, nejenom u Čechů ) mizivé množství. A na rasisty nenadávej, jsou to lidé se stejnou společenskou ústrojí, jako jseš ty. Jak ty tak oni musí někoho nenávidět. Oni cizince ty vlastní národ! 

 

 

Bloom

#34 Re:

2015-07-07 06:15

#23: -  

 NAPROSTEJ SOUHLAS !!!


Nepřihlášený uživatel

#35

2015-07-07 06:29

MUSLIMOVÉ ODMÍTAJÍ RESPEKTOVAT JAKÉKOLI ZÁKONY V JAKÉMKOLI STÁTĚ. A PROTO JE NUTNÉ JE Z TĚCHTO STÁTŮ OKAMŽITĚ DEPORTOVAT A POSTAVIT ISLÁM MIMO ZÁKON, JELIKOŽ HLÁSÁ NADŘAZENOST MUSLIMŮ A VYZÝVÁ K NÁSILÍ A LIKVIDACI NEMUSLIMŮ !!!
Aleš

#36 Re: Re:

2015-07-07 06:29

#33: Rudolf - Re:  

 Stydím se za české svině! A jen proto, že jste většina, se vás nikdo nelekne! Radši budu hrdý vlastizrádce než xenofobní neonacistickej odpad lidstva! Antifa už proti vám chystá opatření, takový rasismus v této republice nezvítězí, pan Havel se musí obracet v hrobě! Už jsme sepsali výzvu k EU proti českým sviním a teď jen čekáme až zasáhne! ČECH JE PRIMITIVNÍ ZVÍŘE CHLASTAJÍCÍ, SMRDÍCÍ, NENÁVISTNÝ DOBYTEK!

Antifa

#37 Vlastnosti typického Čecha

2015-07-07 06:32

Typický Čech:

1. Je vulgární, miluje sprosté vtipy a svůj nechutný slovník s oblibou používá i na zcela nevhodných místech.

2. Trpí ignorantstvím a šovinismem, často napadá jiné národy a kultury a upřednostňuje negativní zprávy o nich.

3. Pyšní se svým národem a kořeny, přitom ale neumí pořádně mateřský jazyk a nezná vlastní dějiny. To pokládá za zcela běžnou věc, a myslí si, že v zahraničí je to stejné.

4. Je fanatický, jeho fanatismus se ale projevuje především ve formě agresivity, kterou on sám považuje za mírumilovnost a toleranci.

5. Je extrémně skrblivý a tato jeho vlastnost často překračuje hranice jakékoliv logiky. Lakotnost u něho někdy přechází až do fáze zbožnění.

6. Je závistivý, zároveň se ale domnívá, že ostatní lidé závidí buď stejně jako on nebo ještě více.

7. Libuje si v tělesných rozkoších, které staví daleko výše než duchovní hodnoty.

8. Je neschopný objektivity, srovnávání a konstruktivní kritiky. Místo toho rád destruuje, nadává a ponižuje.

9. Je nepoučitelný, své vidění světa považuje za jediné možné a nehodlá o tom diskutovat. Odlišné názory fanaticky odmítá, jelikož je považuje za přímé ohrožení své existence.

10. Má odměřený či přímo odmítavý vztah k víře a náboženství.

11. Snaží se za každou cenu splynout s davem či s většinou, a to i u násilných skutků; v takovém případě se rád přidává.

12. Je zbabělý, pokud se odhodlá k rázným činům, činí tak pouze v rámci přesily. S oblibou to ale vydává za mužnost a statečnost.

13. Pravda a spravedlnost jsou pro něj prázdnými hesly a raději se podřizuje momentální situaci. Je ochotný svědčit pouze v případě, že mu z toho kyne nějaký prospěch.

14. Neumí si zjistit skutečný stav věcí, místo toho se přiklání k verzi, která je pro něj nejvýhodnější.

15. Chybí mu všeobecný rozhled, dává totiž přednost informacím, které mu umožňují uspokojení jeho nejprimitivnějších potřeb a pudů. Ostatní informace ignoruje. Často tak nejen neví, co se děje v zahraničí, ale dokonce ani v nejbližším okolí. Náhradou za to si vytváří svět bludů a mýtů, kterému bezmezně věří.

16. Neumí projevovat city, pouze vášně.

17. Je vlezlý, nerespektuje cizí soukromí a jako nevychované dítě se vyptává i na věci intimního charakteru.

18. Je ukřivděný a s oblibou se vydává za chudáčka. Neštěstí druhých je mu ale zcela lhostejné.

19. Libuje si ve špatných náladách a rád se jimi chlubí.

20. Vyznává patriarchální model společnosti, což se týká i ženské části populace. Čeští muži vyžadují od svých žen podřízenost a Češky zase považují své partnery za druhé tatínky. V zaměstnání se emancipované ženy nemají šanci prosadit a na důležité posty se dostávají submisivní favoritky vysoce postavených pánů.

21. S oblibou experimentuje s návykovými látkami a nutí k nim druhé.

22. Rád někoho vydírá a zastrašuje, potřebuje totiž, aby byl někdo na něm závislý. Jelikož miluje moc, má pozitivní vztah k penězům, neboť jsou pro něj důležitým prostředkem, jak ji získat. Vyžaduje-li to ale situace, je ochoten kvůli moci peníze oželet.

23. Jelikož je falešný, není schopen upřímnosti a považuje ji za slabost.

24. Běžně porušuje zákony vlastní země a obchází je. Vždy ovšem způsobem, jakým to činí jeho vrstevníci, aby se za ně případně mohl schovat.

25. Altruisty považuje za blázny, nutné k maximálnímu využití, zpravidla prostřednictvím podvodu. Ochotně na nich také parazituje.

26. Nerad dává ze svého, od druhých si ale bere plnými hrstmi, což nepovažuje za nic špatného. Často se také uchyluje k vyžebrávání.

27. V práci se dříve či později pokusí o krádež a v případě úspěchu ji začne považovat za své privilegium.

Karel Březina

#38

2015-07-07 06:46

Pravda o českém národu. Češi tu nechtějí násilí a vraždy, ale sami by rádi věšeli všechna etnika. Jak vůbec vypadá takový "slušný Čech"? Slušný Čech odsuzuje islám, ale sám by nejraději hanobil lidi tmavé pleti a to přímo na území ČR. Kde se bere v Češich ta nenávist? Odsuzují jedno zlo a druhé by páchali bez problému. Jak se takový národ může nazývat slušnými lidmi? Je normální chodit ve 21 století se šibenicemi a oprátkami? Je český národ vyspělý stát na úrovni? Nebo jen neonacistická žumpa prosazující radikální "řešení" neslučitelné s demokracií a humanitou? EU by měla podniknout mnohem razantnější kroky!


Nepřihlášený uživatel

#39 Re:

2015-07-07 06:55

#17: Aleš -  

Alešku, tak co tady dřepíš v tý blbý český zemi, mezi blýma čechama? Někdo tě tady snad násilím drží? Ne. Tak proč tu ještě jseš? Zvedni laskavě svůj zadek a koukej mazat o dům dál, když ti to tady nevoní, protože Čechy patří čechům a pokud si naši zemi, naše zvyklosti, naši kulturu a naše zákony, necháme vzít pod nátlakem humánnosti k menšinám, tak jsme opravdu blbci.


Nepřihlášený uživatel

#40

2015-07-07 07:02

Islam do Evropy nepatri,tecka.To uz se vedelo v ranem stredoveku.A Kebabland mel zacinat az za Bosporem.Kdyby se mamelucti hnali tenkrat v 17. stoleti,tusim,dusledneji,tak by byl klid.Turiste ano,ale to je vse.Jaky je to problem,je uz v nekterych ,ne zrovna vzdalenych zemich, dost videt.Obecne plati,ze temer vsichni system jen zneuzivaji ve svuj prospech a proti tem,kdo jim paradoxne chteji ve sve naivite pomahat.Stejne jako jiste etnikum u nas.Az na to,ze zde v nasi zemi jde pro nektere politiky o vynosny etnobyznys. Je nacase volit ty,kdo s tim ucini konec.Abychom jeste nemuseli oprasovat ostnate draty a obnovovat PS na hranicich,tentokrat ne aby strileli ty co chteji utect.


Nepřihlášený uživatel

#41

2015-07-07 07:20

Podepsáno, odkazy jsem posll všem známým. Je na tohle téma i nějaká papírová petice? to množství vlastizrádců, kteří se nám v posldní době vyrojili, už je na pováženou.


Nepřihlášený uživatel

#42 Re:

2015-07-07 07:47

#17: Aleš -  

 Názorná ukázka rasismu naruby. Aleši, za tuto jasně formulovanou a zveřejněnou výhružku bys měl minimálně absolvovat pohovor u PČR :-)


Nepřihlášený uživatel

#43 Re: Vlastnosti typického Čecha

2015-07-07 07:48

#37: Antifa - Vlastnosti typického Čecha 

Celkem dobrý popis člena Antify. Jen příště nezaměňujte člena Antify s typickým Čechem. Typický Čech není členem Antify.

Mimochodem má rodina bojovala proti fašismu. Někteří členové byli i v koncentračním táboře. To, že označujete za fašistu každého, kdo neschvaluje to, jak poškozujte naší zemi a slušné občany, jen dokazuje jací jste vy sami. Místo díky za záchranu svého života lidem, jejichž předci vás před fašismem zachránili, je nazýváte fašisty. Je vidět, že si žijete jako ve vatičce na cizí účet a nikdy jste sami fašismus nezažili. Využíváte výsad, které předkové vybojovali, ale nic pozitivního nedáváte. Pořádáte štvavé kampaně, napadáte slušné.

 


Nepřihlášený uživatel

#44 Re: Re:

2015-07-07 07:53

#29: Blamber - Re:  

 Hus byl rasista :-))) a ty miluješ všechny kolem sebe, úplně ta všudypřítomná láska z tvých příspěvků stříká na všechny strany. Zas jeden z těch co mají plnou pusu lásky a neví co je milovat. Bůh s Tebou.

sonik

#45

2015-07-07 08:03

Chci uzavření hranic, zabránit imigrantům vstup, vystoupit z EU, vládo prober se!!!!! 


Nepřihlášený uživatel

#46

2015-07-07 08:29

Jen sousloví "drtivé většiny obyvatel" mi přijde poněkud zavádějící.

Nepřihlášený uživatel

#47

2015-07-07 08:37

Okamžitě všechny "uprchlíky" vrátit zpět odkud přišli a uzavřít hranice.

Nepřihlášený uživatel

#48

2015-07-07 08:43

Souhlasím s peticí. Každý příznivec přijímání imigrantů si může pár vzít k sobě domů na vlastní náklady. Příklady táhnou.


Nepřihlášený uživatel

#49

2015-07-07 09:25

Militantní sluníčkářská svoloč, pátá kolona islamistů, se koukám, pomalu radikalizuje. Neštítí se vůbec ničeho, když jde o jejich nenávistný boj vůči všemu českému. Měli bychom je šmahem všechny okamžitě deportovat do Sýrie, ať vědí, čeho se to ti hlupáci tak zastávají.


Nepřihlášený uživatel

#50 Re: Re: Re:

2015-07-07 09:36

#36: Aleš - Re: Re:  

No tak čekej :-), jen aby ses dočkal.... ta tvoje EU jde pomalu ale jistě do kopru, jeslti nesleduješ události ve světě. Sedět připosraný za bukem a čekat, že zrovna ty tvoje xenofobní nálady proti lidem vlastní země bude řešit EU, tak to je panečku mega idealismus :-)))) Mají na stole daleko větší průsery než několikatisícovou sluníčkovou hysterii v rozvojové ČR :-). Možná se hlásíš k antifa, ale vyjadřuješ se jak Hitler, takže přestaň hulit trávu a bude ti líp.