A dost!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#127 Re: Re: Přemýšlejme prosím...

2015-07-08 05:51

#100: - Re: Přemýšlejme prosím... 

 Jde právě o to, čeho se tato petice týká - její autoři deklarují, že v první řadě prošetření toho, že je vyhrožováno "angažovaným občanům". Jako důkaz, jak se "nenávistné a oikofobní" skupiny chovají, mj. uvádějí dva příspěvky, které se v diskusi objevily a které mohl opravdu napsat kdokoliv. Proto jsem se autorů petice ptal na "opravdové" důkazy nenávistného štvaní, vyhrožování šibenicí atd. Nebo je jim důkazem to jedno hozené vajíčko? To je opravdu málo a chce to rozvahu a ne zbytečnou eskalaci problémů.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#130 Re: Re: Re: Přemýšlejme prosím...

2015-07-08 06:34:43

#127: - Re: Re: Přemýšlejme prosím... 

 Náhodou o napadení petičního stánku v Olomouci jste nečetl? Náhodou jste neviděl Máte slovo, kde pan Kohout pokřikoval na ženu z publika, že je hnusná rasistka, když použila slovo "černoušek" atd. Asi příliš nesledujete dění kolem sebe, natož dění ve světě, to se pak těžko přemýšlí nad polovičními informacemi. Takže nejdřív se informujte a pak prosím přemýšlejte!


Anonymous

#138 Re: Re: Re: Přemýšlejme prosím...

2015-07-08 10:18:36

#127: - Re: Re: Přemýšlejme prosím... 

 důkazů je dost, přesně jak se píše v petici. výhrůžky, zastrašování, šikana, udání do práce, napadení petičního stánku v Olomouci, napadení petičního stánku v Brně... vše je zadokumentováno, bylo podáno i několik TO. To že o tom nevíte, neznamená že se to neděje.