Petice občanů k situaci ve Varnsdorfu a dalších obcích Šluknovské

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#46 Re: Jsem varnsdorfan

2011-09-22 09:29

#31: "Varnsdorfan" - Jsem varnsdorfan

Člověče  Varnsdorfane, musím v mnohém s tebou souhlasit ale proč tady oroduješ za komunisty? Jsi pravděpodobně mladý a nejsi asi schopen domyslet co by se mohlo stát, kdyby se opět dostali k veslu.

Víš vůbec že tato parta se nezřekla násilí ??  Ve stanovách pořád mají pasáž  v niž se opírají o získání moci revolucí , tedy násilím.

Víš kdo  může zato, že je zde tolik cikánů, převážně ze Slovenska a kdy začala expanze do Čech ? Za Husáka , ten rudoch prohlásil že na severu Čech a Moravy jsou neobsazená pracovní místa a neměl nic pilnějšího, než je sem nahnat  v domnění, že budou pracovat :-) Jak to dopadlo víme všichni.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#49 Re: Re: Jsem varnsdorfan

2011-09-22 13:02:53

#46: - Re: Jsem varnsdorfan 

 Díky za přečtení,"nepřihlášený uživateli", 

opravdu děkuji za přečtení a za reakci....

Moc lidí nečte, bohužel..Za komunisti neoroduji, to by jsi mne musel obvinit za orodování za ODS, ČSSD či DSS...Asi jsi to nepochopil a mimochodem nejsem "varnsdorfan", narazil jsem na jistou historickou podobnost  z roku 1963.Vše je o lidech ne o ikoně.Lidská svině se schová pod pláštík čehokoliv.

"Mladý" co je pro Tebe "mladý" ?? Jsem "husákovo dítě", pamatuji si  dobře dobu před rokem 89,(byl jsem v tom roce studentem) a asi jsem žil a moje rodina na jiné planetě.Život je otázka priorit.Tu dobu si pamatuji trošku jinak, než je v dnešní době presentována.Ale to je jiná věc.

Každý názor je názor a každý by ho mněl respektovat, nikdo by neměl nikoho  osočovat za jeho názor , víš dost lidí se mělo za těch Tvou nenáviděných komunistů lépe, než-li dnes za tohoto mafiánského režimu nebo jak to nazvat.Pravděpodobně česká mládež bude zase ta , která půjde do ulic a pomůže celému národu.Do dětí snad "střílet " nebudou..Doufejme..

Mimoto, nynější vládnoucí garnitura se nezříká násilí vůbec, což předvedla nejen varnsdorfskému lidu.Naše vláda se podílí na okupaci, a vraždění nevinných civilistů v zemích jako je Afgánistán a Libye, když už jsi narazil na násilí.Násilí bylo i to co předvedla policie ve Varnsdorfu.

Mám rád diskuze , jsem ochoten diskutovat, mimo to jsem apolitický a pacifista.

A když na mne někdo páchá násilí, zase jenom násilím se musím bránit.Říká se tomu obrana.Takže svrhnutí diktatury silou, byť se tomu říká revoluce, je či není násilí, když se jenom bráním, takže já chápu komunistické stanovy.Je to filozofie, přečetl sis třeba Marxův kapitál ??? Já ano ,je to filozofie a ten pán napsal pravdu, která je jak já říkám černobílá,ale ...

Jo a pro po ,Husákova pozice je z historického hlediská sporná ,tak jako každý politik, každý představitel, už i paní Božena Němcová napsala:" Že na světě není člověk , ten , který by se zalíbil lidem všem" !!!!

A to, že se do "sudet" nahnalo desetitisíce cikánů v poválečném období ,asi dost velkou historickou chybou bylo!!!Mimoto bordel tam dělali, už za  komunistů, osobně jsem s nima měl problém.

Jo a v roce 1945-červen ,bylo na území Čech a Moravy evidováno 564 cikánů ,v dnešní době je odhad ČSÚ mezi 1,2 až 1,6 miliony cikánů !!!!!! Tedy z roku 2005, dnes ??? Asi ještě víc...

Důležité je, že se lidé semknou a přestanou řešit co bylo, minulost je daná tu nikdo z nás nezmění !!!!Ale můžeme změnit budoucnost, z historie se můžeme poučit,ale důležitější je co bude !!!!!!!

Lidé spojme se !!! Žijeme ve stejné zemi, přestaňme se rozdělovat na rudý a modrý  či oranžový, všichni chceme a toužíme po tom samém, přestaňme si šlapat po zádech, otáčet se a přebudujme tuhletu konzumní a morálně zkaženou společnost !!! Všichni společně !!!!!