Petice občanů k situaci ve Varnsdorfu a dalších obcích Šluknovské


Nepřihlášený uživatel

#26

2011-09-19 21:33

Souhlasím s peticí a posílám dál.
JK
Nepřihlášený uživatel

#27

2011-09-19 21:51

souhlasím


Nepřihlášený uživatel

#28

2011-09-19 22:59

Proc nasi spoluobcane maji jina prava ?

Nepřihlášený uživatel

#29

2011-09-20 00:44

Nikdo by se neměl tvářit, že se ho to netýká.
Jan Mašek

Nepřihlášený uživatel

#30

2011-09-20 08:22

Vaši situaci znám dobře a držím palce, aby se konečně začalo něco dít! Toto je výsměch všem slušným lidem!
"Varnsdorfan"

#31 Jsem varnsdorfan

2011-09-20 09:36

Jsem „varnsdorfan“ !!!!

Češi!!!
Všichni češi bez rozdílu barvy, je jedno, zda jsi zelenej, modrej, černej, bílej …
V lidské společnosti přeci nehraje náš vzhled žádný podstatný rozdíl,jsme tlustý, hubený, ošklivý či pěkný, jsme barevný, blonďáci, bruneti, zrzatý.
Ale lidská společnost vybudovaná druhem Homo sapiens sapiens je přeci založená na vzájemné toleranci a respektování zavedených pravidel, tradic a lidské morálky.Po celou dobu trvání lidské civilizace bylo vždy nepřípustné, že by někdo zavedená pravidla nerespektoval, pokavad ano, byl zabit, vyhoštěn, vyhnán.
Když spolu jsou schopni žít geneticky odlišné páry , tak i celá společnost je schopna fungovat bez předsudků.
Když jdu k někomu na návštěvu musím respektovat pravidla dané domácnosti, tak by tomu mělo být i u odlišných kultur.
Multikulturismus je opravdu nefunční…Může být funkční,ale vždy jen s ohledem, že: „Moje svoboda končí tam , kde začíná svoboda toho druhého „ !!!
To, že vládnoucí zločinecká garnitura nejen v českém státě vytvořila tlupy parazitujících jedinců, kteří profitují na ostatních naprosto nehorázným způsobem není způsobeno barvou kůže,ale čistě jen pokroucenou morálkou našich nelegálně zvolených politiků, kteří díky jejich hlasům okrádají všechny z nás, okrádají a ožebračují jedince, rozkrádají naše přírodní bohatství, rozkradli vše co naši předkové budovali celé generace.
Je normální, morální a neodporující zdravému selskému rozumu to, že jedinec, který celý život parazitoval na společnosti dostane důchod vyměřený z průměru ,na rozdíl od jedince, který celý život dřel jako vůl ve fabrice, která ho vlivem zločineckého kapitalismu okrádala, tak dostane důchod z průměru svého většinou podprůměrného platu???
Je normální, že prodavačky v obchodech jsou nuceny ze svého platit rozkradené zboží parazitující pakáží ?? Je normální, že se matky bojí posílat svoje děti do školy ?? Je normální, že mafií řízená policie chrání parazitující část společnosti ????!!!
To, že drtivá část demonstrací nespokojených lidí je rozvášněna jedinci, státem placenými provokatéry z řad fízlů , tak to se v mafií kontrolovatelných medií nikdy nedozvíte, internet je zatím jediné poměrně málo cenzurované medium, lidé proč jsou neustále informace volající po korektuře internetu, zprávy o šířící se pedofilii a hekerství, jsou to jen zmanipulované zprávy jak totálně kontrolovat a cenzurovat internet.Uvědomujete si kolik je z našich daní placeno špiclů ,celý den sedících u kompu, který nás špiclují co si posíláme a povídáme na diskuzích a sociálních sítích ? Zapomeňte na to, že vaše mejlová schránka je nedobytná !!Zapomeňte na to, že vás mobil je intimní.Vládnoucí garnitura investovala miliardy na naše špiclování.Všechno je předem zinscenované, je to vše jen divadelní představení, veškeré hádky mafiánu v naší nelegitimní vládě je předem napsaná tragikomedie.
Ty „OVČANE“ makej, drž hubu. Lidé-češi, nebuďme ovčany !!!!
Striktní dodržování zákonů je znakem totality ,uvědomme si to !!!
Varnsdorfáci a všichni češi uvědomujete si, že fízlácká mafie řízená vlastizrádci sedící ve vládě, hlasitě mlaskající prasata (omlouvám se tomuto živočišnému druhu) placená z našich vydřených peněz, vyznamenávající vrahy, rozkrádající republiku a nás, pseodovláda, která se podílí na válečných zločinech, zločinech proti lidskosti a aktech vlastizrady, poslala na varnsdorfský lid svoje žoldáky, kteří vyprovokovali útoky údajných radikálů, jenom za účelem vytvoření strachu.Oni jasně řekli: „Nesmíte vyjadřovat svoji nespokojenost, nesmíte do ulic.“ !!!!!
Češi nezapomínejte, kdo nezná svoji historii je nucen si ji zopakovat !! Tentokráte to ,ale nebude „sametová revoluce“ řízená CIA jako v roce 89 ,ale nechají do nás střílet jako za „tatíčka Masaryka“. I přesně tak se vyjádřil ten největší zloděj v dějinách českého státu !!!
Varnsdorfáci, češi probuďme se a přestaňme být „ovčany“, nejde opravdu o barvu ksiftu, jakej je rozdíl mezi slovem cikán, rom, čech, proč je slovo cikán zakázané, proč nám vládnoucí garnitura neustále něco zakazuje, přikazuje, neustále omezuje svobodu, je snad moje věc co mám na sobě, co si dělám doma za zavřenými dveřmi ??!! Znova opakuji moje svoboda končí tam , kde začíná svoboda toho druhého, stačí jen respektovat morálku, lidskou morálku a pak nebude potřeba ani velice složitých paragrafů, krvežíznivých a po mamonu prahnoucích rychle studujících pseodoprávníků, sloužící jen k potírání chudých a neschopnosti bránit se drtivé většiny národa.Pana Husa upálila církev především za kritiku tehdejšího politického systému, byl to politický proces a politická vražda, dneska se opět kupují odpustky, vytvořili se nepřehledné zákony jen pro někoho.
„Fízl“ si troufne na „socku“ ve favoritu jedoucího , v lokalitě označené jako obec s jedním opuštěným domem na rovině, rychlostí 55 km za hodinu deset metrů za cedulí,ale mafiána lítnoucího přes město stovkou si netroufne ani zastavit !!! Jak mi vyprávěl jeden známý policista : „To jsem udělal jenom jednou a za dvě hodiny jsem byl u náčelníka co si to dovoluju, ten chlápek jedoucí v černém „béemvé“ byl vlivný „podnikatel „ mající“ dlouhé prsty u policie“.Policie a její směšné heslo pomáhat a chránit by spíše mělo znít : „Buzerovat a opruzovat“.Ale jen slušné, pracující občany.
Češi ( češi, moravané,slezané, slováci, cikáni, romové, vietnamci) všichni, kteří se cítíte být čechy, kteří chtějí v klidu žít , v pohodě vychovávat svoje rodiny, mít práci, nebát se o ní, být v klidu, že vás ošetří bez nutnosti mít peníze, žít bez podvodníků, zlodějů a vlastizrádců, korupčníků , lobbistů a nenažraných politiků, nebát se, ž nás vládnoucí mafie vtáhne do občanské či světové války, občané , kteří chtějí žít bez toho ,aby naši kluci riskovali svoje životy v cizích válkách.Prosím otevřete oči v dalších volbách prosím nevolte žádné uměle vytvořené strany. Podívejte se na „veverky“ či stranu vedenou „šlafnbergem“.
V následujících volbách mafie uměle vytvoří několik stran,aby se rozmělnil počet hlasů, nic se nezmění !! Volte prosím zavedené strany, kdo chce volte ODS, volte KSČM či DSSS nebo ČSSD nevolte pidistrany a vlastizrádce.Když už tady máme politické strany měli by vládnout společně, vytváření koalic je zrada a podvod na voličích.ODS a KSČM spolu musejí spolupracovat !!! Není možné, morální,by například KSČM, která byla ve volbách třetí zůstala stranou, mafie odhodila 18 % voličů na smetiště !! Kolik lidí si zvolilo tuhletu sebranku, pár tisíc ?? Jak, to, že dopustíme, že deseti milionům vládne hrstka vlastizrádců ??!!!
Demonstrace nám nepomůžou, protože každá nespokojenost občanů bude tvrdě smetena tak jako ve Varnsdorfu a dalších městech, vždy za přispění propagandy a medií řízených mafií.Žvásty , lži a kecy o radikálech.Každý si může prohlédnout videa z varnsdorfských demonstrací kolik radikálů a extrémistů se jich zúčastnilo !!!!Kdo je to vůbec extremista či radikál ?? Každý kdo je nespokojený se nynější situací ??!!!Dost téhleté kapitalistické mafiánské diktatuře !!!
Jedině mohutné demonstrace po celé republice ve všech městech něco změní, jenže není možnosti vzhledem ke strachu lidí toto zorganizovat, češi se nesemknou.Fízlácké vyvolávání strachu to prostě znemožňuje, jedině volby, opakuji nevolte v žádném případě uměle vzniklé strany, klony diktátorské pravice s novejma ksiftma, beztak řízené stejnejma šedejma eminencema.Mladí ptejte se svých předků, husákovi děti vzpomeňte si na svoje mládí, ptejte se svých rodiču, prarodičů, čtěte necenzurované texty a historii !!!
Prosím všechny slušné policisty, vím taky se bojíte o práci, jste žoldáci řídící se rozkazem svých mafiánských nadřízených,ale uvědomte si, že jste placený z našich daní, máte sloužit nám, my jsme vaši chlebodárci, taky máte svoje rodiny.Policisté zavírejte oči a netrestejte nás slušné za přestupky, za lékárničky a slabě překročené rychlosti, mafie vám , vám obyčejným policistům zase tolik neplatí,aby jste bezdůvodně šikanovali nás slušné, čechy jako jste sami.
Policisté nebuďte drábové. Prosím !!! Postavte se na naši stranu !!!!Prosím nebuzerujte nás, nešikanujte nás, pomáhejte a chraňte a nebuďte slepou rukou pseudozákonů.
Jsem čech, jsem vlastenec, kterej odejde do práce a vrátí se za deset hodin za podprůměrný měsíční plat,který mne státní mafie z půlky ukradne a rozdá na příživníky ,nesmyslné státní zakázky , na válčení.
Je v pořádku, že moje peníze jdou na důchody pro invalidy, pro školství, infrastrukturu,na zdravotnictví, nikdo z nás nevíme, kdy budeme potřebovat lékaře, až půjdem na zasloužený odpočinek,ale já jsem republiku nerozkradl, nic nikomu nedlužím, nechci tady zbytečné pandury, gripeny, nechci platit válčení, žoldáky, nechci platit cikány, kteří se jen válej tvoří další generace netáhlů, nechci vyživovat darmožrouty a nemakačenka a pozor v naší společnosti je i plno bílejch cikánů !!! Zbavme se této zátěže, zbavme se parazitů.Chceš žít s náma v našem společenství, respektuj naše zavedená pravidla a je jedno zda jseš černej, bílej nebo modrej či zelenej !!!!

V bývalém sudetském městě Varnsdorf se toto napětí eskalovalo, chápu jeho občany, cítím s nima a není to jen problém Varnsdorfu, Nový Bydžov, Litvínov, Most, Ostrava, Děčín a další a další všude se lidé ,slušní občané bouří a co se presentuje v mediích, propaganda o radikálech a extremistech, lži vládnoucí garnitury, plky, kterejm snad už nikdo nemůže věřit.
Lidé , policisté pomáhejte a chraňte, konejme nebo toto přeroste v občanskou válku, zabraňme tomu.Vládnoucí garnitura si asi nic jiného nepřeje, nebo jak si mám vysvětlit jejich chování styl po nás potopa ???!!!

Varnsdorf znám, znám vanrsdorfáky a cítím s nima a proto prohlašuji i když bydlím velice daleko od tohoto města..

JSEM VARNSDORFAN !!!!!!!


Nemůžu se podepsat,abych se nestal terčem mafiánské BIS, tak jako plno dalších zdiskreditovaných občanů .Odsouzených ve zmanipulovaných politických procesech.
Bojím se policie, bojím se mafie,mám strach z politiků co zase vymyslej za blbost, která mne ztíží život, mám strach o práci, bojím se, že budu nemocen a neschopen živit svou rodinu, bojím se o majetek, který mi může někdo ukrást, bojím se exekutorů i když nic nedlužím už se nevyznám ve všech příkazech, nařízeních zákazech, zákonech, už ani nevím co můžu nebo nemůžu.Bojím se jako vy všichni….


A pro to opakuji :JSEM VARNSDORFAN !!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#32

2011-09-20 11:57

Štve mě, že se stát k nim nechová tak k jako normálním, bílým občanům, tedy nám. Nemakaj tak ať nemaj kde bydlet...

Nepřihlášený uživatel

#33

2011-09-20 14:00

Lide český braňme včas a všemi prostředky,protože ty hajzlové co sedí v parlamentu se to snaží ututlat,aby náhodou nemuseli začít něco dělat nedej bůh přemýšlet. zatím vymysleli jenom zasrašování polictů s pohrůžkou,že přijdou o místo. Můj názor je,že defenestrace by jim z naší strany slušela!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#34

2011-09-20 16:18

Souhlasím a zároveň si přeji aby se pod tuto petici podpsalo co nejvíce lidí. Je to jeden z možných způsobů jak donutit politiky s touto situací konečně něco dělat a řešit ji.

Nepřihlášený uživatel

#35

2011-09-20 17:29

Mám pocit, že naše vláda vůbec neví co se sluší, nechá mlátit slušné lidi a lemply, kteří nemakaj
chrání.Moje vnoučata chodí ve Varnsdorfu do školy a rodiče už se je bojí někam pustit, protože ta
cikánská sebranka je tak drzá, že si troufá na dospělé na cožpak na děti. Kdy tomu udělá někdo přítrž. To , že p. Nečas přijede a poví pár krásných slovíček to nikoho ani nerozpláče ani nenadchne. Pan president, se také vyznamenal. Druhý den sice otočil, ale to už bylo pozdě. Jakou
dobu jsme poslouchali o malé Natálce, ale , že v Teplicích znásilnil cikán 12 letého kluka se snad ani neobjevilo a nakonec mu snížil soud trest na polovinu to je nějaká spravedlnost, přitom
mu nadával, že je bílej, ale to neni rasismus, ten platí jen pro černé.
JK

Nepřihlášený uživatel

#36

2011-09-20 19:28

Souhlasim z boty,,ale jeste bych zakazala jim delat deti kdyz na ne nemaj a kdyz jich chtej vic at si je zivjej s ceho chtej,nedala bych jim na ne ani korunu,Vic deti si muzou porizovat moviti lide ne oni.A snizit davky na minimum.Nikdy nemakali tak nemaj narok na davky ani na materskou.Slusny clovek co maka ten narok na davky nema kdyz nahodou starti praci a oni je dostanou od zakladky a nikdy makat nemuseli.

Nepřihlášený uživatel

#37

2011-09-20 21:47

Zastavam nazor.Lide kteri umej jenom parazitovat na nasi spolecnosti a nic nedelat pro nasi spolecnost,nechteji respektovat zakony teto zeme, tak at
tahnu do p.....

Nepřihlášený uživatel

#38

2011-09-21 09:03

jednejte dokud máte možnost

Nepřihlášený uživatel

#39

2011-09-21 11:26

Je to k poblití ... my, češi, jako správný přizdisráči se budeme mezi sebou buzerovat a mlátit než bychom jednotně, rázně ale taky spravedlivě srovnali tuhle partičku chuligánů kteří kolikrát ani česky nemluví. Nacionalismus je zde v zemích českých dobře zašlapán do sraček ... rozkvete jen když se dostaneme do čtvrtfinále MS v hokeji.

Nepřihlášený uživatel

#40

2011-09-21 11:44

Já osobně bych byl ve svých požadavcích mnohem tvrdší - možná až rasistický. Svůj rasismus chápu jako přirozenou reakci a obranu svého organismu na vzniklou situaci a nemohu jej myšlenkově a rozumově potlačit či ovládnout. Pokud je to nemoc, jsem nemocen a žádám dotace v době léčení své nemoci...

Nepřihlášený uživatel

#41

2011-09-21 11:46

v ulici máme také "nepřispůsobivé" a stále se to zhoršuje.......

Nepřihlášený uživatel

#42 Re: souhlasím

2011-09-21 13:26

#1: -  

 Kdyby se podepsalo a zapojilo hodně lidí, neměli by tolik drzosti. Děláme si to sami, svým nezájmem  a pocitem, že se to nějak vyřeší samo. Nevyřeší!!!


Nepřihlášený uživatel

#43

2011-09-21 15:10

Se všemi body plně souhlasím.
Zdůrazňuji trestní odpovědnost rodičů za své děti.

Nepřihlášený uživatel

#44

2011-09-22 00:17

Už by se konečně měl začít dělat pořádek, jinak nám naši nepřizpůsobiví spoluobčané přerostou přes hlavu a spotřebují všechny sociální dávky jinak potřebné pro ty, kteří na ně ve skutečnosti mají nárok.

Nepřihlášený uživatel

#45

2011-09-22 09:08

Plně podporuji snahu Varnsdorfských občanů. Dokud se neudělá s cikány pořádek a budou neustále protěžováni vládními představiteli a EU, nebude v Česku klid. Je nutné skončit s diskriminací bílé většiny a mít naprosto všichni stejná práva i povinnosti.

Nepřihlášený uživatel

#46 Re: Jsem varnsdorfan

2011-09-22 09:29

#31: "Varnsdorfan" - Jsem varnsdorfan

Člověče  Varnsdorfane, musím v mnohém s tebou souhlasit ale proč tady oroduješ za komunisty? Jsi pravděpodobně mladý a nejsi asi schopen domyslet co by se mohlo stát, kdyby se opět dostali k veslu.

Víš vůbec že tato parta se nezřekla násilí ??  Ve stanovách pořád mají pasáž  v niž se opírají o získání moci revolucí , tedy násilím.

Víš kdo  může zato, že je zde tolik cikánů, převážně ze Slovenska a kdy začala expanze do Čech ? Za Husáka , ten rudoch prohlásil že na severu Čech a Moravy jsou neobsazená pracovní místa a neměl nic pilnějšího, než je sem nahnat  v domnění, že budou pracovat :-) Jak to dopadlo víme všichni.

matka

#47 Re: Jsem varnsdorfan

2011-09-22 10:24

#31: "Varnsdorfan" - Jsem varnsdorfan 

 Nezbývá, než s tímto rozsáhlým rozborem situace souhlasit!!! Kdyby si to přečetl někdo z povolaných!! Mě také nevadí barva pleti, pokud se budou chovat jako řádní občané, ať si tady žijí,ale pokud to bude jako dosud,nezbývá než se bouřit.


Nepřihlášený uživatel

#48

2011-09-22 12:35

prosim dejte vse jak ma byt,uz je to hrozny

Nepřihlášený uživatel

#49 Re: Re: Jsem varnsdorfan

2011-09-22 13:02

#46: - Re: Jsem varnsdorfan 

 Díky za přečtení,"nepřihlášený uživateli", 

opravdu děkuji za přečtení a za reakci....

Moc lidí nečte, bohužel..Za komunisti neoroduji, to by jsi mne musel obvinit za orodování za ODS, ČSSD či DSS...Asi jsi to nepochopil a mimochodem nejsem "varnsdorfan", narazil jsem na jistou historickou podobnost  z roku 1963.Vše je o lidech ne o ikoně.Lidská svině se schová pod pláštík čehokoliv.

"Mladý" co je pro Tebe "mladý" ?? Jsem "husákovo dítě", pamatuji si  dobře dobu před rokem 89,(byl jsem v tom roce studentem) a asi jsem žil a moje rodina na jiné planetě.Život je otázka priorit.Tu dobu si pamatuji trošku jinak, než je v dnešní době presentována.Ale to je jiná věc.

Každý názor je názor a každý by ho mněl respektovat, nikdo by neměl nikoho  osočovat za jeho názor , víš dost lidí se mělo za těch Tvou nenáviděných komunistů lépe, než-li dnes za tohoto mafiánského režimu nebo jak to nazvat.Pravděpodobně česká mládež bude zase ta , která půjde do ulic a pomůže celému národu.Do dětí snad "střílet " nebudou..Doufejme..

Mimoto, nynější vládnoucí garnitura se nezříká násilí vůbec, což předvedla nejen varnsdorfskému lidu.Naše vláda se podílí na okupaci, a vraždění nevinných civilistů v zemích jako je Afgánistán a Libye, když už jsi narazil na násilí.Násilí bylo i to co předvedla policie ve Varnsdorfu.

Mám rád diskuze , jsem ochoten diskutovat, mimo to jsem apolitický a pacifista.

A když na mne někdo páchá násilí, zase jenom násilím se musím bránit.Říká se tomu obrana.Takže svrhnutí diktatury silou, byť se tomu říká revoluce, je či není násilí, když se jenom bráním, takže já chápu komunistické stanovy.Je to filozofie, přečetl sis třeba Marxův kapitál ??? Já ano ,je to filozofie a ten pán napsal pravdu, která je jak já říkám černobílá,ale ...

Jo a pro po ,Husákova pozice je z historického hlediská sporná ,tak jako každý politik, každý představitel, už i paní Božena Němcová napsala:" Že na světě není člověk , ten , který by se zalíbil lidem všem" !!!!

A to, že se do "sudet" nahnalo desetitisíce cikánů v poválečném období ,asi dost velkou historickou chybou bylo!!!Mimoto bordel tam dělali, už za  komunistů, osobně jsem s nima měl problém.

Jo a v roce 1945-červen ,bylo na území Čech a Moravy evidováno 564 cikánů ,v dnešní době je odhad ČSÚ mezi 1,2 až 1,6 miliony cikánů !!!!!! Tedy z roku 2005, dnes ??? Asi ještě víc...

Důležité je, že se lidé semknou a přestanou řešit co bylo, minulost je daná tu nikdo z nás nezmění !!!!Ale můžeme změnit budoucnost, z historie se můžeme poučit,ale důležitější je co bude !!!!!!!

Lidé spojme se !!! Žijeme ve stejné zemi, přestaňme se rozdělovat na rudý a modrý  či oranžový, všichni chceme a toužíme po tom samém, přestaňme si šlapat po zádech, otáčet se a přebudujme tuhletu konzumní a morálně zkaženou společnost !!! Všichni společně !!!!!

 

 

Ota
Nepřihlášený uživatel

#50 Návrh účinného a rychlého řešení situace

2011-09-22 19:38

Dle mého názoru by policejní manévry a veškeré škody (materiální, zdravotní, snížení ceny nemovitostí atd.), které vznikly nebo do budoucna vzniknou kdekoli v naší republice následkem sestěhování sociálně nepřizpůsobivých občanů (bez jakéhokoli rozlišování) by měli zaplatit ti, kteří to zavinili (realitky, majitelé nemovitostí, do kterých se provedlo sestěhování atd.).