MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#56992 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pracoval jsem na západě dokonce před vstupem do EU....

2015-09-10 08:34

#56990: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pracoval jsem na západě dokonce před vstupem do EU.... 

Nikdo, kdo musel mít pracovní povolení v EU před vstupem i po vstupu se ničeho doprošovat nemusel, neboť to vyřešil jeho zaměstnavatel, naopak takový člověk byl v té době okolim (a to i spolupracovníky) na západě vnímán jako elita východu, neboť pracovní povolení tehdy mohli získat pouze ti, které nebylo možné nahradit lidmi z dané země, tedy pouze v intelektuálních oborech.  Tento respekt byl zřejmý dokonce již při vstupu do země u pasové kontroly, která měla informace, že se jedná o člověka s pracovním povolením, přestože vízum v pasu bylo standardní. Jednání s námi probíhalo obdobně, jako bycho byli obyvatelé unie, bez jakéhokoliv prohledávání zavazadel, osobní prohlídky atd. atd. Prostě jen formální nahlédnutí do pasu s přáním hezkého dne. 

Všude jsem cítil velký respek od místních lidí, když se mne zeptali kde pracuji a odkud jsem. Všichni znali prezidenta Václava Havla, jakmile jsme řekl odkud jsem a nikdy jsem se nestkal s jedinou negativní reakcí a to ani v hospodě plné dělníků, kteří jinak ve své podstatě proti lidem z východu měli výhrady typu - berou nám práci. Jakmile jsem řekl, kde pracuji, věci naprosto otočili a bylo vidět, že mají obrovský respekt jak k firmě tak i k mé osobě dokonce mne někteří při dalším setkání v téže hospodě oslovali jménem. 

Západ se od té doby nezměnil. Každý rok logicky trávím na západě několik týdnů a západ je naštěstí stále stejně služný, pozorný a to přesto, že východ mocně sráží kulturnost západu jako celku. Zavlekl naštěstí jen na přechodnou dobu oligarchizaci, tunelování, praní špinavých peněz, tedy vše čím si západ dávno prošel a co vyřešil. Musel vy rovnovat s novou formou této kriminality, ale to už má za sebou a to i díky finanční krizi, která byla, dle mého názoru, částečně způsobena zavlečnou kriminalitou, nekulturností a ubohostí z východu, kdy vysoký standard morálky západu byl narušen absolutní bezohledností, jednáním na hranici kriminality na východě Evopy. Vědomí, že se to může se některým na západě "zalíbilo", ale naštěstí i toto se nejspíše již vyřešilo. 

Tedy ruský trolle, já nemám žádný problém s tím, jak "západ" jednal s novými členy EU před jejich vstupem i po vstupu. Napak v roce 2004  (KGBák Klause na Hradě, Gross a Paroubek na vzestupu!!!, komunisté ve Sněmovně i v Senátu) jsem si velmi uvědomoval, jakým strašlivým nebezpečím pro západ stále jsme. Byl jsem velmi překvapen zavedením "Schengenu".

Riziko z východu pro západ stále existuje, když si uvědomíte, že zde prošla lživá, odporná, komunistická a ve své podstatě zločinná kampaň marx-leninskému komunistickému náckovi Milošovi Zemanovi. Nebezpečím jsme právě proto, že jsme členy EU a totu zrůda se paktuje s post bolševickými diktátory a občanům ČR to ve své podstatě vlastně vůbec nevadí a hltají komunisticko nacistické lži v parlamentích listech a dokonce tyto lži mnozí spoluobčané vydávají za pravdu. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#56994 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pracoval jsem na západě dokonce před vstupem do EU....

2015-09-10 08:44:51

#56992: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pracoval jsem na západě dokonce před vstupem do EU.... 

 Takže můžeme začít znovu, idiote!

 

K nenávisti vůči Západu naše lidi povzbuzuje Západ. Po našem vstupu do EU nám Němci a Rakušané zákazali na 7 let vstup na jejich pracovní trh. To tedy byli velmi solidární.

U nás působí mnoho zahraničních firem z Německa, Rakouska a dalších zemí západní části EU. Naši lidé v těchto firmách dostavají za stejnou práci pouze čtvrtinu západních mezd. Další solidární počin Západu.

V zahranočních řetězcích se tu prodává většinou předražený potravinový odpad, to už není solidarita, ale pokus o genocidu.