MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#57161 Re: Re: Re:

2015-09-11 13:26

#57154: Ferdinand Peroutka o Hitlerovi 26. 4. 1939 - Re: Re:  

 Každý si může článek najít a přečíst. Formálně to je téměř óda na Hitlera, obsahově si to drží určitou rezervu a vyzývá to k ostrému odlišování Německého a Českého národa. Vůbec nevim co si o tom mám myslet, je to taková vata a zase vata, přičemž se víc dopouští zjevných sugestivních formulací typu "Mein Kampf je pro Německý národ bible" a dalších sugestivních adorací velkého Vůdce a jeho zásluh o rozkvět Německa atp. Prostě je to celé schizofrenní, nedá se z toho kloudně rekonstruovat co vlastně autor zamýšlel sdělit. Určitě se to dobře četlo, asi jako se dobře baští cukrová vata. Každý si v tom našel svoje, když se trochu snažil. Němci se museli při některých formulacích doslova rozplývat a vzápětí zas ujišťuje Čechy o své loayalitě statěmi o nespojitelnosti České a Německé národní mentality, apod. ... V dnešní době by to byl prakticky nepublikovatelný blábol, tenkrát to asi lidi baštili.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#57163 Re: Re: Re: Re:

2015-09-11 13:49:54

#57161: - Re: Re: Re:  

 Ani náhodou to není oda na Hitlera, je to vysvětlení toho, co udělala nacistická strana v Německu, tedy jak se jim podařilo zblblnout národ a je to spojeno s obrovským varováním, co vše ještě může přijít a jak se proti tomu bránit. 

Pokud toto v textu nevidíte, tak jste na tom jak idiot Ovčáček a to je opravdu excelentní kretén. 

Co to žvaníte za naprosté hovadiny, v textu pan Peroutka žádnou loajalitu nikomu neslibuje. Vy si dokonce vymýšlíte, napíše tři řádky jakž takž a pak vám dojdou argumenty, tak si nějakou hovaidnu vymyslíte jak marx-leninský komunisticko nacistický blb Miloš Zeman .