Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#2355

2015-09-24 10:51

Němci mají strach

Po Německu se nyní šíří internetovým prostorem různé občanské výzvy. Velmi populární je otevřený dopis „Mám strach“, adresovaný kancléřce a prezidentovi, ve kterém se jeden z jejich dosavadních voličů svěřuje:

Patřím k lidem, které označujete jako stádo. Patřím k tomuto „stádu“, jak nazýváte své voliče prostě proto, protože mám jen strach. Strach před budoucností v zemi, která vpouští nefiltrované přílivy migrantů bez jakékoli známky nějakého plánu odpovědných politiků, jak to má všechno fungovat.

Ano paní Merkelová, Vy mě strašíte Vaší metodou vyčkávání a doufání, že se všechno nějak v dobré obrátí. V naší zemi se odehrává katastrofa a Vy mlčíte. Co je vlastně úkolem Spolkové kancléřky? Za co Vás my Němci vlastně platíme? Nepřísahali jste, že budete odvracet nebezpečí od německého národa?

Mám strach, že náš sociální systém pod tlakem těchto mas zkolabuje, protože je založen na reciprocitě. Mám strach, že náš vzdělávací systém zkolabuje, když naše školy zaplavují masy dětí bez jakékoliv znalosti německého jazyka. Jak mají učitelé vyučovat, když jsou v první řadě zaměstnáni integrací cizinců? Mám strach, že vy a váš ministr financí si opět jednou berete potřebné finance od nás dole. Nemocenské pojišťovny již oznámily zvýšení poplatků.

Mám strach, že bude stoupat kriminalita, protože v důsledku úsporných opatření se bude zřejmě donekonečna spořit na mocenském aparátu. Mám strach, protože vy politici zřejmě nemáte ponětí jak ti, kteří u nás azyl nedostanou, mají být posláni pryč. Je nepravděpodobné, že dobrovolně nastoupí do vlaků, které je odvezou zpět. Takže zůstanou v zemi ilegálně a jaké to bude mít důsledky? Tito lidé nesmějí legálně pracovat a nebudou mít peníze.

Mám strach, protože se domnívám, že mnoho z údajných uprchlíků jsou propašovaní bojovníci s cílem páchat zde teroristické činy, neboť odkud mají tolik peněz, aby si útěk mohli dovolit? Ten kdo utíká, protože o všechno přišel, nemá prostředky na útěk. Mám strach, protože žádný konkrétní politik v naší zemi neřekne, jak by to všechno mělo být organizováno…..

Odpovědi

Václav

#2363 Re:

2015-09-24 10:56:08

#2355: -  

 Souhlasím, mám také strah z budoucnosti, kterou nám vnucuje Merkelová!