Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4173

2015-10-05 09:18

Chtěl bych se tu podělit o to,co jsem včera sledoval v TV.V té stejné TV ,která nás manipuluje lživou a odpornou propagandou.Díval jsem se na ,,Sňatky z rozumu'' na část,kdy vlastenec Born rozmlouvá s e svým synem Míšou těsně poté,co Míša okradl návštěvu.To myšlení mladého člověka Míši mně ihned připodobnilo myšlení dnešní mladé generace u nás k tomu,co se děje v dnešních dnech.Místo toho,aby šel na otevření Národního divadla a byl hrdý na to,že je Čech a na vlastenectví soudržnost národa,volil raději zcela jinou možnost,řka,že divadlo bude otevřeno i jindy.Born byl zklamám tím,že to,za co celý život bojoval,vlastně vyšlo v niveč.Jeho potomci bez ideálů,zásadovosti,úcty ke všemu,co naši předkové vybudovali a o co se zasadili!!!Jak typické k současným dnům.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4178 Re:

2015-10-05 12:13:54

#4173: -  

 Také jsem se dívala, myslím, že v tuto dobu by se měl každý občan naší země na tento seriál podívat!!! Aby viděl, co naši předci budovali pro nás - pro potomky!!! Možná by se v každém ozvalo trochu toho vlastenectví!!!! A chuti něco udělat zase pro naše potomky!!!


Nepřihlášený uživatel

#4182 Re:

2015-10-05 12:59:25

#4173: -  myšlení dnešní mladé generace u nás k tomu,co se děje v dnešních dnech.

 Jako příslušník střední generace kolem padesátky budu snad z obliga, když popíšu zkušenost s generací svých rodičů kolem osmdesátky. Doplním tím snad Váš popis mladé generace.

Na můj telefonát před týdnem a půl rodičům (78 a 75 let), zda by nechtěli podepsat tuto petici, mi otec s pobavením odvětil, že je jim v unii dobře. Matka na půl úst bez dalšího vysvětlování odsekla, že nechce. O demonstraci už pak samozřejmě nemělo cenu diskutovat.

Při mém rozhovoru se sousedkou (90 let) se čiperná paní podivovala, že jsem proti muslimům. Vždyť oni nejsou tak zlí, jak je líčím. O petici nemělo smysl se zmiňovat.

Na mou včerejší prosbu sousedovi (82 let), zda by nepodepsal tuto petici nebo nešel se mnou na demonstraci, prohlásil, že to nemá cenu, že si vláda stejně udělá co chce. Na námitku, že při takovém přístupu to tak určitě dopadne, s úsměvem prohlásil, že na demonstrace on nemá čas. Pak se šel dívat na telču.

Takže jinými slovy - mládež nemá zájem anebo za státní peníze sluníčkaří, staří už to nějak doklepou - na ten důchod pro ně se něco někde vyhrabe.

Holt ať to odsere střední generace. Když už stačí střední generace živit mladý i starý, tak co by nestihla taky psát petice a demonstrovat.

No nic, jdu dřít na daně, ať mají mladý, starý a muslimové z čeho žít.