Otevřený dopis ministryni školství proti násilné inkluzi

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#106

2015-10-12 21:53

Nápad ministerstva školství se dá nazvat pouze jako šílený! Vím dobře o čem mluvím! Má dcera chodila do třídy s podobně postiženým dítětem s asistentem. Vše se zdálo v pořádku, protože nosila samé jedničky! Tragédii skutečnosti jsme z hrůzou zjistili, až když se jako její sestra, také jedničkářka chtěla přihlásit na 8 leté gymnázium. Podle stejných testů, co dostávala její sestra jsme zjistili, že neumí skoro nic a za půl roku se to nedá dohnat a na gymnázium se tedy podle znalostí zaslouženě nedostala! Ptali jsme se tedy jak u nich probíhá výuka a nestačili jsme se divit, jak jeden trouba může, i přes intenzivní činnost asistentky, znehodnotit výuku pro 30 dětí!!! Dceru jsme přehlásili do jiné školy, kde se v potu tváře ze zasloužených trojek, celý rok díky práci pedagogů, dostávala zpět na své jedničky! Letos se dostala v pohodě na prestižní 4 lété gymnázium! Zvláštní školství u nás bylo na špičkové úrovni a pokud se jistá skupina pohlavně stýká neustále mezi příbuznými, tak Vám každý genetik řekne, že po pár generacích, budou z většiny debilové a s tím žádný soud, ani mezinárodní, nic nenadělá!!!! Pokud k Vašemu dítěti nacpou něco podobného do třídy,tak požádejte o jinou třídu a pokud Vám nebudou chtít vyhovět, dejte dítě na jinou školu jinak Vám z něj vychovají pitomce!!

Odpovědi

lentilka

#143 Re:

2015-10-14 19:29:46

#106: -  

 prosím, neurážejte děti s postižením. To, že byl špatně integrován, není jeho chyba...v praktické škole by asi za troubu nebyl, tak se na to zkuste podívat i z druhé stránky.

Petra Lurská

#148 Re:

2015-10-15 06:43:14

#106: -  

 nezlobte se na mne, ale vaše výroky typu " trouba" a " debilové" jasně ukazují celému národu, jak na tom jste  s myšlením VY a je mi celkem líto vaší dcery, že má takového necitlivého rodiče......jakmile udělá menší chybu, už nebude vaše jedničkářka , ale " debil, nebo blbec" , že.....