Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4605

2015-10-15 11:36

tady to jsem cetla na FB, jenze nevim, co si mam o tom myslet.....je tam prave petice s zadosti k prezidentovi!!! co si o tom myslite vy?

http://www.isstras.eu/cs/2015/10/05/vyzva-prezidentu-republiky-k-odvolani-vlady-cr/

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4610 Re:

2015-10-15 12:38:46

#4605: -  petice s zadosti k prezidentovi!!! co si o tom myslite vy?

 Zeman je populista (rozuměj - dělá to, co by udělala nadpoloviční většina národa) a nadpoloviční většina národa by volila babišovce, socdem, komanče. Tak jaký smysl by pro něj mělo odvolání vlády? Nová by se zrekrutovala ze stejných řad.

Já se za to nepostavím, ale pokud to považujete za dobrou věc, určitě to udělejte, aspoň dokud máte svobodu projevu :-)


Nepřihlášený uživatel

#4629 Re:

2015-10-16 12:38:31

#4605: -  

ZÍTRA PŘECE JEN DORAZÍM NA DEMONSTRACI NA VÁCLAVÁK.

PROTIVLÁDNÍ ODPOR JE ROZTŘÍŠTĚNÝ A NEMÁ JEDNOTNOU KONCEPCI.

ZÍTRA DORAZTE I VY VŠICHNI, CO CHCETE S VĚCMA POHNOUT.

OD 14HOD PROBĚHNE AKCE A POTÉ NAVRHUJI SETKÁNÍ S HLAVNÍM BODEM -  OCHRANA NAŠÍ ZEMĚ A NAŠICH OBYVATEL ( STÁT FATÁLNĚ SELHAL) A TAK JE NUTNÉ PODPOŘIT P. OKAMURU A APELOVAT I NA P. PREZIDENTA JAKO NEVYŠŠÍHO VELITELE ARMÁDY ČR.

JSOU TU 3 SMĚRY - VÝZVA PREZIDENTOVI NA ODVOLÁNÍ VLÁDY, PETICE ZA REFERENDUM O VYSTOUPENÍ Z EU A DALŠÍ ZATÍM NEFORMULOVÁ VÝZVA PREZIDENTOVI PRO OCHRANU HRANIC PŘED ISLÁMSKÝMI VOJÁKY NA ÚZEMÍ EU.

NENÍ NIC JEDNODUŠÍHO NEŽ TO ROZUMNĚ SJEDNOTIT A DEFINOVAT O CO NÁM VLASTNĚ JDE. JE HLOUPÉ POŽADOVAT PO LIDECH, ABY PODEPISOVALI DESTÍTKY RŮZNÝCH PETIC A VÝZEV. MÁ BÝT JEN JEDNA VŠEOBSAHUJÍCÍ !!!

STRAŠNĚ ZÁVIDÍM FRANCOUZŮM. TI KDYŽ NEJSOU S NĚČÍM SPOKOJENI, NEVÁHAJÍ A VYJDOU PROJEVIT VEŘEJNĚ SVŮJ NÁZOR.  FYZICKOU PŘÍTOMNOSTÍ UKÁŽÍ SVŮJ NESOUHLASNÝ POSTOJ A STÁVAJÍ SE VZOREM PRO DRUHÉ. JE TU NĚKDO, KDO MÁ STEJNÝ NÁZOR JAKO JÁ. ZÁROVEŇ TO SYMBOLIZUJE, ŽE JSOU PŘIPRAVENI SE RVÁT ZA SVOU VĚC  A NENECHAJÍ ZE SEBE DĚLAT HLUPÁKY.

KDO NEPŘIJDE, AŤ SI SVÉ NÁZORY NECHÁ PRO SEBE. SVÉ VLASTI NENÍ NIJAK UŽITEČNÝ.

VÝCHODOČECH