Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

za jedno stůjme a navzájem mezi sebou nebojujme

#5351 jednota - za jeden tahejme provaz

2015-11-08 20:10

... Je mi líto, že se neumíme (zatím) dost povznést nad "malichernosti" a jsme mezi sebou nejednotni !?

Nejen Šláfenberg a jeho slova, že on, a skupina proti Pegidě "hájí demokracii" ... ale u nás na těchto diskusích (např. zde, u petice za vyhlášení referenda) se navzájem napadáme: ... např. se útočí dost proti křesťanům a pod.

Nemám dojem, že se tady útočí na ateisty, buddhisty a podobně. A když se ukáže nějaký komentář z Bible, spíše jako varování lidem, aby se vzpamatovali. Na to už číhají nažhavené vosy a hned si rýpnou a zaútočí na křesťany a Boha !

Myslím, že máme být rádi za každého křesťana, i ateistu, katolíka i z jiných křesťanských vyznání ... kteří se chtějí zapojit do "armády dobra" (nebo ji nazveme "armádou Kristovou", ale pokud se to někomu nelíbí, tak třeba "armádou Brumbálovou" z Harryho Pottera) ... ale důležité je, že stojí na straně dobra, pravdy, národa, svobody, dědictví kultury, ... že jsme na stejné lodi !!! Jde nám o stejnou věc ! Nedopustit šíření islámu !!! Nedopustit šíření NWO !!!

Já jako římský katolík jsem proti imigraci, a proti té manipulaci z médií, a hájím také naši zemi proti Islámu, chodím na demonstraci, píšu příspěvky, a mnohdy jsem (jsme) osočován(i) a je mi nadáváno, že: ... náš papež ... atd. a vyčítáno kdeco, vzhledem k církvi nějakými lidmi, kteří snad trpí a úpí pod křesťany ? (ačkoliv jsem tomu člověku neublížil) ... že mi (nám) stále někdo hází klacky pod nohy (asi provokatéři, kteří), chtějí celou církev a křesťany označit jako nepřítele č. 1.

Není V8m podezřelé, že se tu tolik šije do křesťanů, a nejvíce do církve !?

Nechápu to ! .. Všude jsou lidé dobří i zlí, i v církvi, ale jsem přesvědčen, že dobrých je tam více, a křesťané jsou nejvíce pronásledovanou skupinou lidí na ZeEmi. Mě osobně tyhle útoky mrzí, když stojím na té správné straně a mnozí křesťané také, a nezasloužím(e) si, aby nás nějaký trotl házel do jednoho pytle se zrádci. Ještě začněme se navzájem osočovat a nadávat si, a je to všechno v pytli !!! Prospěje to jen našim nepřátelům a provokatérům !

Lidi, copak jste nepochopili, že většina křesťanů je na Vaší straně !? Jde nám o stejnou věc - nedovolit islamizaci Evropy !

A pak mě mrzí, že některé akce a demonstrace se tříští: ... např. 7. 11. ve 14 hod jak na Václaváku, tak na Albertově (s prezidentem ?)

Já jsem už z toho dost unavený, dost se angažuji (a ještě číst takové nenávistné komentáře a poznámky !)

Lidi, nenechme se rozdělit a rozeštvávat navzájem !

Odpovědi

radim

#5353 Re: jednota - za jeden tahejme provaz

2015-11-08 21:09:07

#5351: za jedno stůjme a navzájem mezi sebou nebojujme - jednota - za jeden tahejme provaz 

Rozdelit (lidi ideologicky) a pak jim o to snadneji panovat je jedna z hlavnich agend temne strany jiz od doby 'Osvicenstvi' (S. je oznacovan jako andel svetla). Zvlaste se zameruji na boj proti organizovanemu nabozenstvi.

Vaclavak je od 16h.