Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#5407

2015-11-10 17:03

Obrněné vozidlo narazilo na náklaďák s jadernou zbraní v americkém státě Montana. Tuto situaci nafilmoval kolemjdoucí.

Více: DOPRAVNI NEHODA JADERNEHO KONVOJE V USA

Hlava MZV RF Sergej Lavrov označil za hlavní prioritu světového společenství boj s teroristickou hrozbou včetně extremistické fronty Islámský stát, kterou se dá rozdrtit pouze společným úsilím.

Prioritou číslo jedna pro nás všechny je nesmiřitelný boj s tak zvaným Islámským státem a dalšími teroristickými skupinami. Ohrožují nejen Sýrii a Irák, kde byl vytvořen tak zvaný chalifát. Ohrožují také jiné státy včetně Kuvajtu. Jsme přesvědčeni, že porazit toto zlo se dá pouze společně, přes konsolidaci na pevném základě mezinárodního práva, bez dvojích norem, a mít především za úkol nepřipuštění, aby se teroristé chopili moci v té či jiné zemi regionu", prohlásil Lavrov k závěrům jednání s hlavou MZV Kuvajtu Sabahem Al-Sabahem.

Více: Lavrov označil za hlavní prioritu světového společenství boj s teroristickou hrozbou včetně extremistické fronty Islámský stát, kterou se dá rozdrtit pouze společným úsilím.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#5415 Re:

2015-11-10 20:27:19

#5407: -  

 video uživatel odstanil, omluváme se ! ... Že by cenzura ? (Vždyť amícké systémy jsou ty "nej nej nej" ! ... A toto video by se jim nehodilo do krámu)