Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Pryč s Okamurou

#5599 Tak tohle nepodepíšu ani náhodou

2015-11-15 09:34

a je dobré vědět o co Okamurovcům ve skutečnosti jde. Do EU jsme vlezli referendem a EU je rozkládána zevnitř ve prospěch USA. Prodlouženou rukou USA je NATO, do kterého jsme vlezli BEZ REFERENDA. Nemám nic proti referendu o EU, ale jako hlavní a první zlo JE ZDE NATO. EU je možné zachovat ale změnit. NATO je třeba zrušit.

 

Jsem pro referendum obecně, jsem tedy i pro referendum o EU, ale jsem hlavně pro referendum o vystoupení z NATO. Tomio Okamura, kterému reklamu udělala bakalova Česká televize (pamatujete jak často byl viděn na obrazovce? jak byl v pořadu Den D s bývalou poradkyní Schwarzenberga Bérovou?) a který dříve pracoval pro brity, kteří dlouhodobě také torpédují EU, protože mají úzké vazby na USA, je čím dál čitelnější - další agent USA na scéně.

 

Rozklad konkurence, rozklad EU již probíhá a je cílem snah američanů. Oslabit Rusko, oslabit EU a dále dominovat ve světě, to je cílem USA a cílem snah místo očištění EU o její likvidaci.

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#5602 Re: Tak tohle nepodepíšu ani náhodou

2015-11-15 10:10:17

#5599: Pryč s Okamurou - Tak tohle nepodepíšu ani náhodou 

Můj ty bože, hodně jste se včera večer radostí nad útoky v Paříži ožral? To je zase výblitek. Jenom kvůli tomu, že mocímermo chcete zachovat EU, je Okamura agent USA? Toť logika hodná dobrosera.

Jděte do brusele, kterou tak toužíte zachovat. Když Vás neponaučí ani společná reakce Bruselu a vlád členských států na smrt či zranění skoro pěti set lidí (společné prohlášení: "Dobro je silnější než zlo" - a pravda zvítězí nad lží, to taky známe, "Uděláme, co bude zapotřebí, k porážce extrémismu a nenávisti" - tj. zlikvidujeme veškerý odpor a nenávist proti migrační politice EU, aby sem mohly volně proudit další desítky milionů muslimů), když Vás neponaučí ani 5 miliard euro pro Afriku a Turecko jenom na další rok až dva plus plánovaná legalizace migrace pro Afričany, bezvízový styk pro 80 milionů Turků a urychlené přistoupení Turecka do EU, abyste z EU mazal sviňským krokem, pak je i zbytek Vašich výblitků stejně nevěrohodný. Buď jste ožralý, blbý, nebo provokatér. Vyjde to nastejno.

Mimochodem - Policie už identifikovala prvního atentátníka.Je jím devětadvacetiletý Omar Ismail Mostefai. Další dva útočníci podle policie do Evropy přišli v říjnu přes Řecko.

Pozvala je sem právě EU - a příchod dalších desítek milionů "uprchlíků před válkou" EU financuje a chce ho udělat legálním! Stejně jako vstup 80 milionů tureckých muslimů do EU - to znamená v rámci Schengenu volně i do ČR, když zůstaneme v EU, po jejímž zachování tak úpěnlivě voláte. Asi nemáte děti a vnoučata - nebo je upřímně nenávidíte.

Podepsal bych, chtěl bych, moc chtěl a proto nepodepíšu !

#5622 Re: Tak tohle nepodepíšu ani náhodou, je mi to stašně líto

2015-11-15 19:23:06

#5599: Pryč s Okamurou - Tak tohle nepodepíšu ani náhodou 

 "Varianta A je sice dobrá, ... ale varianta B má prioritu - přednost, ... takže, když nebude varianta B, nepodepíšu ani A, a tak vlastně nic nepodepíšu, jen budu žvanit, jak bych podepsal, kdyby ...

mohu se jít ožírat do hospody, chlastat a nadávat, jak my češi jsme hloupí ... !?"

Tato logika vpravdě "nemá chybu" !

Když nechcete, nepodepisujte, ... ale nemlžete !