Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Chce to trochu se nejdříve seznámit s náboženstvími a jejich růzností a neplkat !

#5934 Re: Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství

2015-11-22 18:32

#5927: - Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství 

 1. Židé a Křesťané mají stejného Boha!!! ... (a máme tudíž od Něho např. DESATERO, a v něm mimojiné: NEZABIJEŠ a třeba také NEPROMLUVÍŠ KŘIVÉHO SVĚDECTVÍ ... = čili nebudeš lhát) Je to Bůh s autoritou, ale také Bůh milující a vztah věřících je na základě lásky k Bohu a Jeho lásky k lidem, ne na prvním místě ze strachu před Božím trestem)

2. Křesťané mají víru v Jednoho Boha se specifickou "zvláštností" = sv. Trojice = (1 Bůh, 3 Osoby: OTEC, SYN, DUCH SVATÝ) a pouze u křesťanů se Bůh - Syn stal i člověkem, t.j. narodil se (o Vánocích) a hlavně: obětoval se z lásky za nás na kříži a vstal z mrtvých (což se někomu nemusí líbit, nebo v to nevěří, ale je to podstata křesťanské víry) Židé ani muslimové takovou víru nemají.

3. Muslimové věří také v 1 boha, říkají mu Alláh (ovšem podle WIKIPEDIE: alláh je název původně pohanského boha!!!) a vztah k tomuto bohu mají především na základě strachu z něho a ne v prvé řadě z důvodů lásky!!!

4. POUZE ISLÁM A MUSLIMOVÉ MAJÍ VE SVÉ VÍŘE POVOLENO LHÁT DLE POTŘEBY, ZABÍJET NEVĚŘÍCI A ZA TYTO POSTOJE SLÍBEN I RÁJ (nebe)!!! ... NEMAJÍ DESATERO!!! TYTO ZÁSADY JSOU ZAKOTVENY V JEJICH SVATÝCH KNIHÁCH, PŘEDEVŠÍM KORÁNU, A TO JE JEJICH OFICIÁLNÍ SVATÁ KNIHA!!!

5. ŽIDÉ A KŘESŤANÉ MAJí STEJNOU SVATOU KNIHU = BIBLI (aspoň z části), a to: ŽIDÉ = STARÝ ZÁKON 1. část a KŘESŤANÉ NAVÍC I NOVÝ ZÁKON, s poznámkou, že důraz se klade především na Nový Zákon = ta 2. část Bible.

6. MUSLIMOVÉ NEMAJÍ BIBLI, a KORÁN JE SHRNUTÍM RůZNÝCH PRAMENů, SPOLU NESOUVISEJÍCÍCH VERŠů, KTERÉ JSOU SEŘAZENY CHAOTICKY, bez chronologie a témat, tak jak měl Mohamed své "vize". ... Na rozdíl od BIBLE, KTERÁ JE SYSTEMATICKY SLOŽENA CHRONOLOGICKY = ČASOVĚ, i TÉMATICKY: prorocké spisy, chronologie = letopisy, přísloví, zpěvy, evangelia, listy, zjevení.

7. Historicky ani židovství (které mělo vyznávat víru především ve svém izraelském národě) víru nevnucovalo ji světu = okolním zemím, a nešířilo se světem násilím a expanzí a dobýváním, (na rozdíl od 1400 let historie islámu!!!) Křesťanství se šířilo někdy určitým "násilím", ovšem často to bylo "náslilí" jako obrana proti islámu = dobytí zpět, muslimy obsazených zemí = částí tzv. Svaté země = křižácká výprava. Křesťanství se více šířilo mírumilovnou cestou = sv. Cyril a Metoděj, Velká Morava, a mnozí misionáři v zemích, jako např. v historii Japonska rozhodně nešířilo nenávist a mnoho misionářů i tam i jinde umíralo v pronásledováních!!!

Islám se šíří násilím, expanzí, lstí a pronásledováními = důkazem je 1400 let jeho šíření!!!

8. Ve Starém Zákoně v Bibli je sice několik výzev k zabití nevěřících, (ovšem jen v té biblicky staré době, a jen těch konkrétních nepřátel ve válečném konfliktu) nikdy ne všeobecně a trvale ke všem nevěřícím, jako je zakotveno v Koránu!!!

9. V Novém Zákoně = křesťané = nenajdete ani jednu zmínku, že by křesťané měli zabíjet!!!

10. Islám tedy považuji za pseudonáboženství, a alláha za pseudoboha, jelikož je založeno na podvodu, náslilí, lži. Jelikož nemá jasnou profilaci toho, co je zlé = zlo = hřích a definici toho zcela zmatenou v povolení a nařízení zabíjet a lhát dle potřeby. Islám tudíž není náboženství jako takové, ale i zrůdná ideologie, a nemá právo být připojován, srovnáván, nedejbože dáván do stejné hodnoty a roviny s křesťanstvím a židovstvím!

TAKŽE NEARGUMENTUJTE TADY LASKAVĚ AUTORITOU PAPEŽE, ... A S TÍM VYJÁDŘENÍM PAPEŽSKĚ RADY (interpretací) JDĚTE NĚKAM !!!

(a ještě malý dodatek: kdyby byly víry jako jedna a ta samá, a bohové také, a kdybyste měl pravdu ve Vaší argumentaci a interpretaci, jak vysvětlíte křesťanské misionářské působení v muslimských zemích v historii, nebo naopak nenávist muslimů ke křesťanům a židům a jejich pronásledování!? ... Kdyby Bůh a Alláh byli jedno a totéž!?)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#5943 Re: Re: Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství

2015-11-22 22:10:58

#5934: Chce to trochu se nejdříve seznámit s náboženstvími a jejich růzností a neplkat ! - Re: Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství 

 Pane křesťanský aktivisto, možná by vás mohla zajímat nově vzniknuvší petice křesťanských proislámských kolaborantů apelujících nějakými nesmysly na Duku http://www.petice24.com/otevreny_dopis_kardinalu_dukovi Tihle sluníčkáři kazí katolické církvi poslední zbytky dobré pověsti. Udělejte si v té církvi pořádek a pověste ty kolaborantské zm*dy za kule do průvanu.