Petice za fungující Telč

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4 Re:

2015-12-16 08:43

#3: s. rujbrová -  

 Dobrý  den milá slečno, nebo snad  už  paní? Můžete něčím doložit  Vaše  tvrzení  o "propadákových experimentech" ???,  

a  kolik  jste  z Vaší  kapsy zatáhla  za " náklady na průsery z laciných gest" ????.  Jinak Vám přeji  pěkné Vánoce a  málo  popela

z nekvalitního  uhlí.   P. Píza.

Odpovědi

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-12-16 13:00:48



Anonymous

#8 Re: Re:

2015-12-16 16:39:24

#4: - Re:  

Ano, píšíc navečír u relaxační skleničky, poněkud jsem to přepískla.

Nicméně - to, že se v Telči něco udělá a pak se zjistí, že se to musí předělat, občas vidím i bez nutnosti cokoli dokládat.

Uhlí kupuju takové, jaké se tady dá koupit. Myslíte si, že si ho sama těžím v pokoutní uhelné sloji, abych ušetřila? Topím uhlím přes třicet let, různým uhlím a nejen v Telči, a nikdy jsem v zimních mrazech nevystačila s jednou popelnicí na 14 dní. Ani moje babička, a to měla ještě naturální černé.

V létě nechť je klidně svoz jednou za 14 dní, ale v zimě buď po týdnu (taky je to takto kombinovaně častou praxí jinde v obcích), nebo musím koupit druhou popelnici s druhou nálepkou. Na svoje náklady a jen kvůli pár týdnům v zimě.

Ale je fakt, že eště bych taky mohla udělat někde u silnice ohradu na hromadu (popele) a z té pak postupně dobagrovávat do popelnice, až bude teplo.

No to je pěkné řešení, to by šlo. :-D

matka a daňová poplatnice

#16 Re: Re:

2015-12-17 19:35:09

#4: - Re:  

 Dobrý večer, "slušný pane",

myslím že Vám udělá dobře,když si pečlivě nastudujete ofiko vyhlášky jiných měst...např.Třebíče a Mikulova jak tady uvádí pro příklad pan starosta z Krahulčí. A není důvod k urážkám v této diskuzi.Nelíbí se mi jak reagujete na paní s tím popelem.děkuji.

Matka a dańová poplatnice