MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnědý

#70206 EU má našlápnuto na vytvoření říše zla....

2016-01-05 13:34

 už musí být i největšímu imbecilovi jasné, kam EU politika politické korektnosti, multikulturalismu a vůdčí role Německa povede. Německo a Francie již nyní s námi zacházejí, jako s vazalským státem ( viz.  prohlášení o dotacích EU) a vměšují se do vnitřních záležitostí, jak sami říkají, bývalých komunistických zemí (viz. Polsko).

Nezastavení  muslimské migrace je cílený proces pro vytvoření socialistické a nesvobodné, nedemokratické diktatury, kdy nám občanům demokratické ČR, nezvolení EU úředníci budou zpočátku předkládat různé fašistické kvóty a direktivy, kterým se budeme muset podřídit, proti našim zájmům.....to už se děje teď.

Ten "lump" Klaus měl a má v lecčems pravdu....i ohledně Lisabonské smlouvy, kterou pražská kavárna tak podporovala.

..... dobrá myšlenka EU byla zneužita pro mocenské ambice Německa, které bohužel myšlenka na ovládnutí Evropy neopustila, tak když to nešlo silou, ovládla Evropu ekonomicky a politicky.

Všechny tyto partikulární zájmy na ovládnutí jiných vytvářejí negativní energii zla, lži a podlosti, které nutně povedou k posilování extrémismu, hledání jednoduchých řešení, velkým a vleklým válečným konfliktům a náboženským třenicím.

Ale jednoznačně po útocích na Charlie Hebdo, jsou za to odpovědni především současní politici Merkel,

Hollande, Juncker.

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#70207 Re: EU má našlápnuto na vytvoření říše zla....

2016-01-05 13:54:11

#70206: pan Hnědý - EU má našlápnuto na vytvoření říše zla.... 

 Proč by to ale přímo volení poslanci EU a přímo volení politici národních států dělali, když za další čtyři roky budou muset obhajovat své mandáty? 

Vaše uvažování je stiženo Ruskem, kde si Putin změnil ústavu tak, že může v pozici zůstat libovolně dlouhod, dokonce čím více bude využít státní propagandu, tím větší pravděpodobnost bude, že v pozici zůstane.  

Nic takového ale neplatí pro žádnou ze zemí EU, tedy pokud Polsko skutečně nezačně státní informační kanály využívat k propagandě, jako se tak děje v Rusku, stále pevně doufám, že nic takového nehrozí, přestože to tamní politici dnes u moci vlastně přímo mnohdy říkají. 

Co si představujete pod pojmem nezvolený úředník? EK jsou skutečně vrchní úředníci agendy EU, kterou tvoří v prvé řade Lisabonská smlouva do pozice ovšem EK schvalují dokonce přímo volení poslanci EP a pravomoc EK je skutečně čistě úřední, nikoliv politická. Tu má Evropská rada a rady ministrů složené z předsedů národních vlád a ministrů národních vlád. 

Klasova prohlášení jsou až v nápadné shodě s ruskou propagandou, tedy je potřeba se spíše ptát, jestli není obdobně jako Miloš Zeman spíše ruským trollem než čímkoliv jiným. 


Nepřihlášený uživatel

#70209 Re: EU má našlápnuto na vytvoření říše zla....

2016-01-05 14:08:55

#70206: pan Hnědý - EU má našlápnuto na vytvoření říše zla.... 

 Tak ty budeš asi "přešlechtěný", tvé názory by tomu mohly odpovídat.