MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#70201

2016-01-05 13:08

Sluníčkáři v uniformě: Kryla německá policie silvestrovský sexuální teror Arabů?


Nepřihlášený uživatel

#70202 Re: Re: Ať Miloš Zeman žije šťastný život.....

2016-01-05 13:10

#70193: Starkermann - Re:  

 ....může začít tak, že se umístí do protialkoholní léčebny. Tam může žít klidně do sta let, vyjde to tento stát daleko levněji a to po všech stránkách. Přínosem Miloš Zeman dnes, když žije život zapšklého alkoholika opravdu není ani býti nemůže. 


Nepřihlášený uživatel

#70203 Co je to za strašné bláboly, že "draze" udržela schodek, když nezaměstnanost, byla nižší než v době.

2016-01-05 13:30

....Zemanova 3 % růstu HDP  a to dokonce i o více jak jeden procentní bod. Co tedy by "analytik" ještě více chtěl? Schodek v rozumných mezích, dobrou nezaměstnanost, nízkou inflaci v době krize? Pečené holuby až do nosu? První co vláda měla udělat, přistoupit do ERM a připravovat tím přijetí eura, to měl být její první krok, kterým mohla navázat na to, co dělala minulá vláda. Místo toho "jako diskutují" a přijímají na to úředníky po tisících, jako čerpají dotace, kdy ale na každé euro dotací si další musí někde půjčit. 

Důležité je podle Marka rovněž brát v potaz dopady rozhodnutí bývalé vlády Petra Nečase. "Její ministr financí Miroslav Kalousek má klíčový podíl na snížení rozpočtového deficitu do rozumných mezí, nicméně za poměrně vysokou cenu prodloužení a prohloubení recese," míní ekonom. "Můžeme být rádi, že máme poměrně nízký rozpočtový deficit - cenu za něj už jsme zaplatili, ekonomika recesi překonala, a vláda může využívat plody činnosti předešlé vlády, která draze udržela na uzdě schodek," dodal Marek.


Nepřihlášený uživatel

#70204 Re: Re: Re: Ať Miloš Zeman žije šťastný život.....

2016-01-05 13:31


Nepřihlášený uživatel

#70205 Re: Re: Re: Re: Ať Miloš Zeman žije šťastný život.....

2016-01-05 13:34

#70204: - Re: Re: Re: Ať Miloš Zeman žije šťastný život..... 

 Přestože o tom pochybuji, prožil šťastný, spokojený a činorodý život, tedy dle mého názoru i bez protialkoholní léčby. Miloš Zeman ale bez toho, aniž by se zbavil alkoholismu se nikam posunout nemůže a může jen a jen degenerovat, jak se mu to nejspíše daří po většinu jeho života za daně občanů této země. 

pan Hnědý

#70206 EU má našlápnuto na vytvoření říše zla....

2016-01-05 13:34

 už musí být i největšímu imbecilovi jasné, kam EU politika politické korektnosti, multikulturalismu a vůdčí role Německa povede. Německo a Francie již nyní s námi zacházejí, jako s vazalským státem ( viz.  prohlášení o dotacích EU) a vměšují se do vnitřních záležitostí, jak sami říkají, bývalých komunistických zemí (viz. Polsko).

Nezastavení  muslimské migrace je cílený proces pro vytvoření socialistické a nesvobodné, nedemokratické diktatury, kdy nám občanům demokratické ČR, nezvolení EU úředníci budou zpočátku předkládat různé fašistické kvóty a direktivy, kterým se budeme muset podřídit, proti našim zájmům.....to už se děje teď.

Ten "lump" Klaus měl a má v lecčems pravdu....i ohledně Lisabonské smlouvy, kterou pražská kavárna tak podporovala.

..... dobrá myšlenka EU byla zneužita pro mocenské ambice Německa, které bohužel myšlenka na ovládnutí Evropy neopustila, tak když to nešlo silou, ovládla Evropu ekonomicky a politicky.

Všechny tyto partikulární zájmy na ovládnutí jiných vytvářejí negativní energii zla, lži a podlosti, které nutně povedou k posilování extrémismu, hledání jednoduchých řešení, velkým a vleklým válečným konfliktům a náboženským třenicím.

Ale jednoznačně po útocích na Charlie Hebdo, jsou za to odpovědni především současní politici Merkel,

Hollande, Juncker.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#70207 Re: EU má našlápnuto na vytvoření říše zla....

2016-01-05 13:54

#70206: pan Hnědý - EU má našlápnuto na vytvoření říše zla.... 

 Proč by to ale přímo volení poslanci EU a přímo volení politici národních států dělali, když za další čtyři roky budou muset obhajovat své mandáty? 

Vaše uvažování je stiženo Ruskem, kde si Putin změnil ústavu tak, že může v pozici zůstat libovolně dlouhod, dokonce čím více bude využít státní propagandu, tím větší pravděpodobnost bude, že v pozici zůstane.  

Nic takového ale neplatí pro žádnou ze zemí EU, tedy pokud Polsko skutečně nezačně státní informační kanály využívat k propagandě, jako se tak děje v Rusku, stále pevně doufám, že nic takového nehrozí, přestože to tamní politici dnes u moci vlastně přímo mnohdy říkají. 

Co si představujete pod pojmem nezvolený úředník? EK jsou skutečně vrchní úředníci agendy EU, kterou tvoří v prvé řade Lisabonská smlouva do pozice ovšem EK schvalují dokonce přímo volení poslanci EP a pravomoc EK je skutečně čistě úřední, nikoliv politická. Tu má Evropská rada a rady ministrů složené z předsedů národních vlád a ministrů národních vlád. 

Klasova prohlášení jsou až v nápadné shodě s ruskou propagandou, tedy je potřeba se spíše ptát, jestli není obdobně jako Miloš Zeman spíše ruským trollem než čímkoliv jiným. 


Nepřihlášený uživatel

#70208

2016-01-05 14:05

Pokud bude v Praze "Trenýrkový bál", tak Zeman tam bude za hvězdu! "O tom žádná!"


Nepřihlášený uživatel

#70209 Re: EU má našlápnuto na vytvoření říše zla....

2016-01-05 14:08

#70206: pan Hnědý - EU má našlápnuto na vytvoření říše zla.... 

 Tak ty budeš asi "přešlechtěný", tvé názory by tomu mohly odpovídat.


Nepřihlášený uživatel

#70210 Smrad prichazi z Vychodu.

2016-01-05 14:09

V Moskevskem luxusnim obchode se prodava PUTINUV PARFEM v prepoctu za cenu 95$+

https://www.washingtonpost.com/news/morning-mix/wp/2016/01/05/putin-fragranc/

Vaše sluníčko

#70211

2016-01-05 14:12

Ano jsem sluníčkář a jsem na to hrdý!


Nepřihlášený uživatel

#70212 Re: Smrad prichazi z Vychodu.

2016-01-05 14:15

#70210: - Smrad prichazi z Vychodu. 

 Možná, že by se našly i dámské vložky značky "Krupská".


Nepřihlášený uživatel

#70213 Re: Re: Smrad prichazi z Vychodu.

2016-01-05 14:18

#70212: - Re: Smrad prichazi z Vychodu. 

 S reklamním sloganem "Jemné jak soudruh Lavrov a spolehlivé jako KGB". 


Nepřihlášený uživatel

#70214 JOOO , TO BEJVALY CASY

2016-01-05 15:41


Nepřihlášený uživatel

#70215 Je naprosto jasné, že to bylo zorganizováno a smysl takové věci není na první pohled naprosto zřejmý

2016-01-05 16:21

....přestože je naprosto zjevná organizovanost celé věci. 

Stovky cizinců v Německu osahávaly ženy a kradly, vláda je zděšená

Řekl bych, že ani nebude problém celou věc vyšetřit a pachatele dohledat. Předpokládám, že se spíše bude jednat přímo o Němce, tedy lidi, kteří již v Německu žijí a narodili se v něm. Domnívám se to proto, že je málo pravděpodobné, že by se toto podařilo u nově příchozích zorganizovat a že by na to měli odvahu, ale možné je ledacost.  Že měli odvahu se do věci pustit, aniž by rozuměli verbální komunikaci napadenýchm, se ovšem jeví nepravděpodobné. 

Na první pohled to samozřejmě má zdiskreditovat příchozí do EU a takové věci nejsou ničím novým, podobné věci se dějí vždy, když totalitně smýšlející lidé vycítí šanci na moc. Generují psedoproblémy, podobnou organizovanou trestnou činností, kerá ma zdiskreditovat určitou skupinu obyvatel, nebolo tomu jinak, když k moci snažili dostat komunisté kdekoliv na světě, stejně tak jako když se k moci snažili dostat nacionální socialisté. 

Je zvláštní, že se ale tito lidé k takové věci propůjčili, neboť je naprosto zřejmé, že jsou tisíkrát zdokumentovány jejich tváře, nebude ani ten nejmenší problém je dohledat a usvědčit, snadno se dohledá i organizátor celé věci v takovém počtu lidí atd. atd. Těžko se tedy věři, že jsou tak hloupí a nechají se k takvoé věci přesvědčit.

Byť tady lidé byli ochotni jít na inscenovanou pro-zemanovskou demonstraci s tím, že se za odměnu podívají na Hrad, je to jistě hodně jiné, byť podobně hloupé ve svých důsledcích dokonce podobně propagandistické.   Jistě je to věc nesrovnatelně mírnější z hlediska provedení ale obávám se, že je ve své podstatě organizovaná stejným typem lidí.  


Nepřihlášený uživatel

#70216 Mynář se vystavuje trestnímu postihu od NBÚ......

2016-01-05 16:37

„Vím minimálně o dvou případech, kdy lidé z byznysu, dnes ve vysokých úřednických funkcích, požádali o prověrku na přísně tajné a v řádech dnů, možná týdnů jim přišla poštou odpověď o udělení prověrky,“ řekl v ČT Mynář. Absolvoval prý osm pohovorů a odpověděl na 700 otázek.

Policie by navíc okamžitě měla tvrzení prověřit a přmět Mynáře, aby jí jména takových lidí sdělil. Procedura na přisně tajné vyžaduje zmapování sociálních, pracovních, vazeb žadale, stejně jako jeho finanční historii i současnost. Je dokonce monitorována telefonická komunikace, může být dokonce s určitými osobami odposlouchávána, byť v prvním se sleduje při monitorování sociálních vazeb četnost telefonátů a vlastníci tel. čísel, na která žadatel telefonal, nebo která jej kontaktovala. 

Je možné, že si to Mynář plete s "obnovením" (bohužel hloupý je na to dostatečně) - tam by to asi teoreticky bylo možné, např. v situaci, kdy se provádí obnova platnosti a neztratila se kontinuita komunikace žadatel  s úřadem na delší dobu, tedy např. prověrka byla neplatná jen týdny a předtím byla v pořádku. Tam by se taková věc čistě teoreticky stát mohla, ale tam již pravidla pouze odhaduji. Vlastník prověrky na přísně tajné je totiž po celou dobu platnosti prověrky v čilém informačním styku s NBÚ a musí o sobě nepřetržitě poskytovat informace, např. daňové přiznání neposílá jen na finanční úřad, ale také NBÚ. 

Proto je působení lidí bez bezpečnostních prověrek v bezprostřední blízkosti Zemana a Mynáře věc vskutku naprosto šílená a stát je v situaci, kdy se Zemanovi podařilo vytvořit místo, kudy naprosto beztrestně mohou informace (utajované skutečnosti státu) unikat, může dokonce prostřednictvím Hradu docházet ke korumpování politiků, nebť je tam čilý osobní styk politiků a přestože to stát ví prostřednictvím BIS je to trestně nepostižitelné, neboť BIS své informace získává jinou cestou než policie a nelze tedy je uplatnit u soudů. 

V komunitě příznivců Zemana ovšem panuje názor, že se nic neděje, když nemájí tito lidé prověrku, přece se nic nedá utajit v současné systému. Nejen, že se dá ledacos stále utajit (Zeman jedná za zavřenými dvermi osobně - např. připravoval puč po volbách v ČSSD a vlastně dodnes není jasné o čem pučisté skutečně jedanli) jistě utajit i před BIS a bohužel i před zpravodajskými službami našich partnerů v EU, ale je katastrofa, že jednání lidí kolem Zemana, přestože může být přímo proti státu, se stává beztrestným snad mírněji obtížně postižitelným u soudů, navíc Zeman může kdykoliv jakékoliv trestní řízení zrušit viz. Klaus - Zemanova makrostenie.  


Nepřihlášený uživatel

#70217 DISTANCUJI SE OD RADOBYPREZIDENTA.

2016-01-05 16:50

Ovara Ovarovice. Virozonovice, Putipajdu Zemana


Nepřihlášený uživatel

#70218 Re: Mynář se vystavuje trestnímu postihu od NBÚ......

2016-01-05 16:54

#70216: - Mynář se vystavuje trestnímu postihu od NBÚ...... 

 

"Kolem pana prezidenta padají hlavy,“ připomněl Mynář Rostislava Pilce, náčelníka vojenské kanceláře prezidenta republiky, kterému úřad odebral prověrku koncem loňského roku. Podle Mynáře je podezřelé, že člověku, který je prověřený od roku 1998, je prověrka náhle odebrána."

 

Řekl bych, že občan, který ví, že Nejedlý pobýval v Rusku, tají svůj životopis, nemá žádný smluvní vztah s hradní administrativou či státem, dokonce se státem soudí o desítky milonů korun a navíc celá věc vypadá jako prostá kriminálita - ukradení paliva, si velmi dobře dovede představit, že čilejší vazby na tuto osobu mohou být důvodem k odebrání bezpečnostní prověrky státu. Mynář se pouze tváří jako naivni idiot, který raději bude hledat spiklenecké teorie a bude využívat svého plitického vlivu k zpochybnění administrativy státu, aby nemusel vidět důvody, které jsou velmi důvěryhodné. 

Njedlý jistě může být agentem BIS např. i to je je teoreticky možné, ale na to je osobou až podivně viditelnou a až s podivně nevěrohodným jednáním a vystupováním. Proč má takovou osobu Zeman ve své blízkosti je otázka, na kterou se občanům žádné odpovědi nedostává. 


Nepřihlášený uživatel

#70219 Say no to the Zeman,say no.....Say no to the devil say no.

2016-01-05 16:57


Nepřihlášený uživatel

#70220 Re: Re: Sobotka trochu blafuje při tom blogování :-) neříká jak toho docílil.....

2016-01-05 17:12

#70200: - Re: Sobotka trochu blafuje při tom blogování :-) neříká jak toho docílil..... 

 Genralizuje velmi špatné z mého příspěvku, navíc smyslem vlády není dělat revoluce, smyslem vlády je spravovat stát tak, aby naše daně byly utraceny smysluplně a bylo za ně nám občanům poskytováno to, co si nedokážeme zajisti sami vlastnimi silami jednotlivců či malých zájmových skupin, např. stavbu dálniční sítě, min. ohlídání dodávek služeb  - elektřina, voda, plyn, telefon, atd. atd., což je i úkol bezpečnostní s kterým souvisí správa policie, armády, hasičů, zdravotní péče - min. opět na úrovni pravidel, aby byla dostupná např. na dojezd hromadnou dopravou atd. atd.  Je to mnoho, agenda je velká. Proč ovšem vláda si k tomu ještě nabírá např. ambici rušit II. důchodový piliř, zrušení poplatků, místo aby napravila chybu v jejich výběru atd. atd. to je pro mne naprostá záhada.

Napadá mne jediné, že se předvádějí a to jsem také ve svém příspěvku napsal. 

pan Hnědý

#70221 Re: Re: EU má našlápnuto na vytvoření říše zla....

2016-01-05 17:12

#70207: - Re: EU má našlápnuto na vytvoření říše zla.... 

vše má svůj vývoj.... Co se ještě včera zdálo nemožné , je dnes realitou...

Stovky žen napadeno migranty v Kolíně nad Rýnem

Ano, myslel jsem především EK, ale i jiné nevolené byrokraty v pozadí, Brusel jich je plný.

zde máte nějaké informace, je to sice z roku 2010, ale pro představu to stačí.

 

Ano, všechno to je ruská propaganda. :DDDDDDDDDDDDDDDD.....:(((((( bohužel mccarthismus

a částečně oprávněná rusofobie,  v části české společnosti, bují neúměrným způsobem.

Nevěřím, že jsou EU politici tak neschopní, aby nedokázali ochránit hranice půl miliardové Evropy.

JE TO ZÁMĚR (o pravých důvodech můžeme jen spekulovat),druhou možností totiž je jen naprostá imbecilita.

 Ještě jedna věc, ona muslimská migrace celkově světu a vývoji prospěje, ale bude to v horizontu jednoho, dvou století, teď nás čeká století nepokojů, válek a náboženských třenic, čili nic nového....


Nepřihlášený uživatel

#70222 Re: Re: Re: Re: Re: Ať Miloš Zeman žije šťastný život.....

2016-01-05 17:24

#70205: - Re: Re: Re: Re: Ať Miloš Zeman žije šťastný život..... 

 Tak o tom, že byl Havel v Německu na protialkoholním léčení, z kterého utekl, nepochybujte. V ČT to ale samozřejmě nebylo. :D

 

Další perlička: Když se vracel po roce 89 z Německa,
kde byla podepsána mírová dohoda, byla celá, tehdy ještě československá delegace,
vyložená z letadla na starém ruzyňském letišti jako pytle brambor. Všichni totálně pod
parou.

Patriot

#70223

2016-01-05 17:36

To, že "soudruh prezident" neodvolá Vráťu z funkce kancléře,je pohrdáním občany této země.


Nepřihlášený uživatel

#70224 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ať Miloš Zeman žije šťastný život.....

2016-01-05 17:38


Nepřihlášený uživatel

#70225 Re: Re: Re: EU má našlápnuto na vytvoření říše zla....

2016-01-05 17:39

#70221: Eu - Re: Re: EU má našlápnuto na vytvoření říše zla.... 

 Tvoje matka se snad musela spustit s nějakým rusákem, jináč to ani není možné.