MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Tipař
Nepřihlášený uživatel

#70226 Re: Re: Mynář se vystavuje trestnímu postihu od NBÚ......

2016-01-05 17:42

#70218: - Re: Mynář se vystavuje trestnímu postihu od NBÚ...... 

 Tipuji a všechno na to ukazuje, že kancléře mohla zverbovat FSB.Třeba je nakonec právě on Ovarův "řīdící důstojník"


Nepřihlášený uživatel

#70227 Re: Re: Re: EU má našlápnuto na vytvoření říše zla....

2016-01-05 18:05

#70221: Eu - Re: Re: EU má našlápnuto na vytvoření říše zla.... 

 Napsal jsem na téma napadení žen v Německu vlastní příspěvek. Je to tak, že v situaci, kdy totalitně smýšlející lidé cítí příležitost na destabilizaci společnosti pseudoproblémy, tak svojí činnost zintenzivní až do trestných činů, bylo tomu tak už mnohokrát v historii i v ČR tento průvodní jev totalitně smýšlejících "politiků" známe. Zorganizování extrémistické pro-zemanovské demonstrace s uplacenými demonstranty - je přece v podstatě přesně to samé. 

EK jsou úředníci, nemají být voleni a nemají v kompetenci ochranu hranic EU. Nic složitého na tom není. Agenda EU která je dána lisabonskou smlouvou není malá, proto jí spravuje velké množství úředníků. Např. dotační politika není nic, co by neexistovalo v USA a co by např. enexistovalo v Rakousku - Uhersku. Národní divadlo bylo postaveno z takových dotací, sbírka byla jen malou částí těchto peněz. 

Nazývat obavu z Ruska vyhrožujícímu jadernými zbraněmi, s ústavou která Putinovi umožňuje zůstat do konce života v Kremlu a čím více dokonce bude používat propagandu placenou státem, tím déle tam bude - rusofobií je vskutku minimálně nevkusné. Rusko ropoutalo válku v Evropě, okupuje Krym v Evropě tedy se nejedná o rusofobii. 

Naše ústava, základní listina práva a svobod občana neobsahuje trestný čin překročení hranic, není to prostně trestné, to je bohužel představa z říše komunistických koncentráků, které ze států udělaly. 

Jak jsem EK nemá v kompetenci ochranu hranic, to Lisabonská smlouva neřeší, troufám si tvrdit, aniž bych to hledal. Kompetence, které byly přeneseny čistě na EU jsou relativně velmi malé. To skutečně musí dohodnout státy mezi sebou a jak vidno, dohodnout se moc nechtějí. To, ale neznamená, že je EU špatná. 

Vaše teorie o století válek v Evropě může být pravda a může být i zbytečným strašením. Evropa navíc je prostředí vhodné pro život, není to pouštní či hornatá část Sýrie nebo Iráku. Tedy Evropu si dokonce i taková destrukce jako je IS bude opatrovat, jako by si opatrovala úrovnou část Sýrie, pokud by se k ní dostala a je to také důvodem, proč se k ní nedostala. Navíc západním demokraciím nechybí odvaha ke spolupráci, nechybí odvaha k technologickému pokroku, nechybí odvaha k vědeckým objevům atd.

Jsme spíše v situaci, kdy státy prodávající ropu budou masivně ztrácet na příjmech a může se velmi dobře stát, že příjmy ztratí prakticky úplně, podobně jako to dnes postihuje těžbu uhlí. 


Nepřihlášený uživatel

#70228 Re: Re: Re: Mynář se vystavuje trestnímu postihu od NBÚ......

2016-01-05 18:24

#70226: - Re: Re: Mynář se vystavuje trestnímu postihu od NBÚ...... 

 Tipovat a spekulovat dnes kdy a Hradě kolem Zemana není nikdo, kdo by NBÚ hlásil zahraniční cesty, kontakty, prodej a nákup dražších věcí, nemovitostí, kde bude trávit dovolenou atd. atd. jak vyplývá z povinností držitele bezpečnostní prověrky nejvyšší úrovně, je možné opradu na cokoliv, včetně praní špinavých peněz prostřednictvím Hradu v gigantických objemech, viz jednání Nejedlého, Mynáře, Zemana u Putina o dluhu 5 mld. korun za dodání plynové elektrárny. 


Nepřihlášený uživatel

#70229 Rozuměl vůbec soudruh Zeman co mu bylo sděleno?

2016-01-05 19:26

Výrok Zemana o Muslimském bratrstvu je absurdní, tvrdí odborníci

V jeho případě je opravdu velmi nejisté, když tvrdí, že mu někdo něco řekl nebo to někde četl či viděl, že to opravdu slyšel, někdo mu to řekl, on si to přečetl či viděl. 

Stalo se mu mnohokrát, že cosi tvrdil a byla to mnohdy dokonce holý jeho výmysl. 

Daleko pravděpodobnější je, že mu to nejdřív podstrčili soudruzi z FSB, pak si to přečetl v parlamentních listech a teď tvrdí, že mu to řekl princ :-). 


Nepřihlášený uživatel

#70230 Re:

2016-01-05 20:01


Nepřihlášený uživatel

#70231 Re: Re: Re: Re: EU má našlápnuto na vytvoření říše zla....

2016-01-05 20:03

#70227: - Re: Re: Re: EU má našlápnuto na vytvoření říše zla.... 

 

 Myslíte, že když čeští emigranti putovali na západ, že si tam mohli dovolit v organizovaných ganzích znáslilňovat ženy přímo na veřejnosti? Nebo že by to kdekoli takto veřejně někde udělali?

Upozorňuji vás, ale to vy jistě budete dobře vědět, že atak na pohlavní ústrojí nemusí být veden přímo penisem, přesto, jak jistě víte, se i v tomto případě jedná o znásilnění.

Kupodivu to lidé ze zdravým instinktem zvaným sebezáchova, jednímž z jejich přirozených odstínů je i xenofobie, mnozí tito lidé právě toto nebezpečí ze strany mnohých migrantů předvídali.

Jsem rád, že patřím mezi ony xenofoby, tedy mezi lidi zdravé a normální. Jsem rád, že nepatřím mezi idiotské sluníčkářské magory bez onoho zmíněného důležitého instinktu  a nemám tedy sklony dělat užitečného idiota amerikanistickým propagandistům.

Lze ovšem očekávat, že Vy, se zarputilou "politickou korektností" ke všem postojům, které generuje propaganda úřednictva a mediálních žraloků EU i USA, jste nejspíš honorován dobře. Věřím že magorem, který dělá užitečného idiota zadarmo, takovým Vy asi nebudete, když jste zde pořád ve střehu.

Jistě jste totiž ani nepřehlédl, že se nejedná zdaleka jen o uprchlíky ze Sýrie, což byl i díky vládnutí Asadů celkem dost vyspělý stát. Portály, jež vyzívají lidi z třetího světa, aby se stěhovaly do Evropy, (nakonec na nich existuje i upoutávka na náš prý velice tolerantní stát, zatím co normální občané tohoto státu jsou Vámi běžně označováni málem za rasisty a povětšinou za nácky), tu už nějakou dobu fungují. Nesvádějte tedy tuto migrační krizi pořád jen na Sýrii.

Lisabonská smlouva je postavena chybně, o tom jistě dnes již není pochyb. 

Dále bych chtěl připomenout, že námitky sluníčkářů a moralizování toho druhu, že bílá Evropa drancovala přírodní bohatství zemí třetího světa a že jim proto dlužíme mnoho a mnoho laskavostí, nejsou v případě zemí východní Evropy absolutně na místě. Země východní Evropy žádnými koloniemi v těchto zemích nedisponovaly. Odpor vůdči migraci z velké části nepřizpůsobivých etnik je ve východní Evropě oprávněný.

Kóty na přerozdělování jsou nepřijatelné. Jakési čerpání dotací z EU rovněž nesmí být zneužíváno jako jakási zástupná moralizační páka na prosazení oněch kvót. To hlavně z toho důvodu, že s oněmi dotacemi evropské finanční elity nejrůznějším spůsobem spekulují a obohacují se díky nim na úkor ostatního obyvatelstva. Zátěž uprchlických ekcscesů by ovšem museli nést obyčejní pracující občané východoevropských národů.  

Nakonec na to doplácí i Ruská Federace. Přes ni se tito migranti přesouvají rovněž a tento přesun jistě nebude beze škod. Tvrdit, že na migraci má hlavní podíl aktivita Ruské federace, to by bylo rovněž nesmyslné. Kdyby bylo úmyslem Ruska rozpoutat tuto migrační vlnu a bylo by to jeho vinou, postoj například Německa i Francie k těmto povětšinou mimosyrským migrantům by byl diametrálně odlišnější od toho, jenž dnes zastávají.

 

 

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#70232 Re: Re: Re: Re: Re: EU má našlápnuto na vytvoření říše zla....

2016-01-05 20:11

#70231: - Re: Re: Re: Re: EU má našlápnuto na vytvoření říše zla.... 

 Češi v zahraničí i vraždí, jak jistě velmi dobře víte, tedy nejsme žádnou extra kulturní výjimkou v tomto směru. 

Váš příspěvek je tendenční, tedy bych řekl, že má blízko k ruské propagandě, neboť se snaží zpochybnit na základě výmyslů, polo-výmyslů, vyložených lží, poloprav a možná reálných věcí demokracii a jednání demokracii na základ Všeobecné deklarace lidských práv. 

 


Nepřihlášený uživatel

#70233

2016-01-05 20:23

Srábotka může chodit kanálama.


Nepřihlášený uživatel

#70234 Re: Re: Re: Re: Re: Re: EU má našlápnuto na vytvoření říše zla....

2016-01-05 20:24

#70232: - Re: Re: Re: Re: Re: EU má našlápnuto na vytvoření říše zla.... 

 Co si to dovoluješ ty sráči? Tvoje matka musela bejt špinavá cikánská kurva.

Dobrá zpráva pro všechny slušné lidi

#70235

2016-01-05 20:33

Příslušník amerických speciálních sil přišel o život při nasazení v jihoafghánské provincii Hílmand.


Nepřihlášený uživatel

#70236

2016-01-05 20:45

Sluníčko, sluníčko, popojdi maličko, stojíš tu u cesty, stane se neštěstí....


Nepřihlášený uživatel

#70237 Re: Nevsimejte si ceskeho idiota.

2016-01-05 20:54


Nepřihlášený uživatel

#70238 Re: Re: Nevsimejte si ceskeho idiota.

2016-01-05 21:08

#70237: - Re: Nevsimejte si ceskeho idiota. 

 Další mrtvej terorista. To potěší.


Nepřihlášený uživatel

#70239 Re: Re: Re: Nevsimejte si ceskeho idiota.

2016-01-05 21:10

#70238: - Re: Re: Nevsimejte si ceskeho idiota. 

 Tak se potes ty zbabela ceska svine.

pan Hnědý

#70240 Re: Re: Re: Re: Re: Re: EU má našlápnuto na vytvoření říše zla....

2016-01-05 23:20

#70232: - Re: Re: Re: Re: Re: EU má našlápnuto na vytvoření říše zla.... 

 Bohužel pán má ve většině pravdu, je možná tak lživý, jako vy, který obhajuje politiku EU a současnou US zahraničí politiku...Vaše argumenty, že češi taky vraždí jsou postaveny absolutně na hlavu. Zapomínáte, že Češi jsou členem Nato a v některých konfliktech, kde se skutečně shodne celý svět, (a kde je to evidentně oprávněné), včetně Ruska,Číny a Indie, že je nutné zakročit. viz napadení Kuvajtu Irákem nebo ukončení vlády Tálibánu v Afghánistánu, je bohužel nutné zabíjet ( vražda je skutečně něco jiného) anticivilizační teroristy. O to divnější je, že USA  prostřednictvím  SA a Turecka tiše podporuje IS !!!!!!

Vás se však obávám více, než ruské propagandy, protože se tváříte, jako lidumil, demokrat a humanista, ale následky vašich myšlenek mohou být a již jsou katastrofální.


Nepřihlášený uživatel

#70241 Re: JOOO , TO BEJVALY CASY

2016-01-05 23:20

#70214: - JOOO , TO BEJVALY CASY 

 Stránky německých nacistů. Co čekat od havloida jiného?


Nepřihlášený uživatel

#70242 Re: Re: Re: Re: Vysvetleni.

2016-01-05 23:33

#70239: - Re: Re: Re: Nevsimejte si ceskeho idiota. 

 Kazdy narod ma sve hrdiny a sve svine. Jedni bojuji za svobodu a rozkvet sve vlasti a ta druha mala nepatrna cast zbabelych svinaku, vsechno kazi


Nepřihlášený uživatel

#70243 Re: Re: Re: Re: Re: Vysvetleni.

2016-01-06 00:07


Nepřihlášený uživatel

#70244

2016-01-06 00:34

Víte, že Havel jezdil opancéřovanou limuzínou BMW z roku 1991, která tenkrát stála 10 miliónů korun? Po příčtení inflace je to stejné, jako kdyby dnes jezdil Zeman v autě za 100 miliónů. :D To by se z toho havloidi zesrali. :D


Nepřihlášený uživatel

#70245

2016-01-06 00:39

Díky Bohu, že na Hradě nechrápe dementní Poserplína s nedokončenou školou v přírodě, ale bdí tam Ing. Miloš Zeman, CSc.


Nepřihlášený uživatel

#70246 Re: Re: Re: Re: Nevsimejte si ceskeho idiota.

2016-01-06 02:20

#70239: - Re: Re: Re: Nevsimejte si ceskeho idiota. 

 Tvoje matka je svíně, ty sračko.


Nepřihlášený uživatel

#70247

2016-01-06 02:26

Bratříčku, nevzlykej, to nejsou bubáci, nadávky polykej, to jsou jen vandráci, migrují s pomocí sluníček v neziskovkách…


Nepřihlášený uživatel

#70249

2016-01-06 03:06

typické reakce občanů (v tomto případě německých, ale u anglických a v dalších zemích to bylo zhruba totéž):

  • Dokážu si na 100 % procent představit Česko jako novou vlast. Sympatičtí lidé. Kromě „ahoi“, „piwo“ a „zmrzlina“ neumím, bohužel česky. Úkol navíc.
  • Zeman si nenechá jako Gauck (spolkový prezident) a Merkelová vymývat mozek transatlantickými tajnými lóžemi a elitářskými myšlenkovými fabrikami jako „Atlantik-Brücke“. Zjevně si uvědomuje, že invaze (migrantů) je vyhlášením války národní státnosti a svobodě Evropy.
  • Takové starostlivé politiky lze Čechům jen závidět.
  • Smekám před českým prezidentem (… ). Tento projev by se měl vysílat ve zpravodajství v celém Německu.
  • Lidé, mějte trpělivost! Také brzy dostaneme nějakého „Zemana“. Předtím bude ale zlá „občanská válka“.
  • Hezké, že je Česko v EU. EU je třeba vidět v zásadě pozitivně, její rozpuštění není řešení. EU musí být akutně demokratizována.
  • Pane Zemane, zůstaňte tvrdý a ignorujte, co říká Merkelová. Pomozte zachránit naši evropskou kulturu! Mnoho díků z německé strany!
  • Kdybych pracoval v ZDF (německá veřejnoprávní televize), vyměnil bych kazety. Namísto Gaucka projev Zemana.
  • Českému prezidentovi by měl být dodatečně předán úřad německého spolkového kancléře. Češi jsou pilný, chytrý národ a určitě přínos pro naši churavějící „DDR 2.0“ (NDR).
  • Už jsou Cameron a Hollande na cestě do Mnichova, aby se setkali s Merkelovou (zjevná narážka na Hitlera a Mnichovskou dohodu ze září 1938)?
  • To je státník. Závidím Čechům, protože nám Němcům vládnou šílenci.“ „Hlava státu, jakou by si člověk představoval. Merkelová musí pryč!“

Nepřihlášený uživatel

#70250 Re: Rozuměl vůbec soudruh Zeman co mu bylo sděleno?

2016-01-06 03:19

#70229: - Rozuměl vůbec soudruh Zeman co mu bylo sděleno?  

 Prezidentova argumentace spočívá na informacích typu "jedna paní povídala"