MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#70231 Re: Re: Re: Re: EU má našlápnuto na vytvoření říše zla....

2016-01-05 20:03

#70227: - Re: Re: Re: EU má našlápnuto na vytvoření říše zla.... 

 

 Myslíte, že když čeští emigranti putovali na západ, že si tam mohli dovolit v organizovaných ganzích znáslilňovat ženy přímo na veřejnosti? Nebo že by to kdekoli takto veřejně někde udělali?

Upozorňuji vás, ale to vy jistě budete dobře vědět, že atak na pohlavní ústrojí nemusí být veden přímo penisem, přesto, jak jistě víte, se i v tomto případě jedná o znásilnění.

Kupodivu to lidé ze zdravým instinktem zvaným sebezáchova, jednímž z jejich přirozených odstínů je i xenofobie, mnozí tito lidé právě toto nebezpečí ze strany mnohých migrantů předvídali.

Jsem rád, že patřím mezi ony xenofoby, tedy mezi lidi zdravé a normální. Jsem rád, že nepatřím mezi idiotské sluníčkářské magory bez onoho zmíněného důležitého instinktu  a nemám tedy sklony dělat užitečného idiota amerikanistickým propagandistům.

Lze ovšem očekávat, že Vy, se zarputilou "politickou korektností" ke všem postojům, které generuje propaganda úřednictva a mediálních žraloků EU i USA, jste nejspíš honorován dobře. Věřím že magorem, který dělá užitečného idiota zadarmo, takovým Vy asi nebudete, když jste zde pořád ve střehu.

Jistě jste totiž ani nepřehlédl, že se nejedná zdaleka jen o uprchlíky ze Sýrie, což byl i díky vládnutí Asadů celkem dost vyspělý stát. Portály, jež vyzívají lidi z třetího světa, aby se stěhovaly do Evropy, (nakonec na nich existuje i upoutávka na náš prý velice tolerantní stát, zatím co normální občané tohoto státu jsou Vámi běžně označováni málem za rasisty a povětšinou za nácky), tu už nějakou dobu fungují. Nesvádějte tedy tuto migrační krizi pořád jen na Sýrii.

Lisabonská smlouva je postavena chybně, o tom jistě dnes již není pochyb. 

Dále bych chtěl připomenout, že námitky sluníčkářů a moralizování toho druhu, že bílá Evropa drancovala přírodní bohatství zemí třetího světa a že jim proto dlužíme mnoho a mnoho laskavostí, nejsou v případě zemí východní Evropy absolutně na místě. Země východní Evropy žádnými koloniemi v těchto zemích nedisponovaly. Odpor vůdči migraci z velké části nepřizpůsobivých etnik je ve východní Evropě oprávněný.

Kóty na přerozdělování jsou nepřijatelné. Jakési čerpání dotací z EU rovněž nesmí být zneužíváno jako jakási zástupná moralizační páka na prosazení oněch kvót. To hlavně z toho důvodu, že s oněmi dotacemi evropské finanční elity nejrůznějším spůsobem spekulují a obohacují se díky nim na úkor ostatního obyvatelstva. Zátěž uprchlických ekcscesů by ovšem museli nést obyčejní pracující občané východoevropských národů.  

Nakonec na to doplácí i Ruská Federace. Přes ni se tito migranti přesouvají rovněž a tento přesun jistě nebude beze škod. Tvrdit, že na migraci má hlavní podíl aktivita Ruské federace, to by bylo rovněž nesmyslné. Kdyby bylo úmyslem Ruska rozpoutat tuto migrační vlnu a bylo by to jeho vinou, postoj například Německa i Francie k těmto povětšinou mimosyrským migrantům by byl diametrálně odlišnější od toho, jenž dnes zastávají.

 

 

 

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#70232 Re: Re: Re: Re: Re: EU má našlápnuto na vytvoření říše zla....

2016-01-05 20:11:09

#70231: - Re: Re: Re: Re: EU má našlápnuto na vytvoření říše zla.... 

 Češi v zahraničí i vraždí, jak jistě velmi dobře víte, tedy nejsme žádnou extra kulturní výjimkou v tomto směru. 

Váš příspěvek je tendenční, tedy bych řekl, že má blízko k ruské propagandě, neboť se snaží zpochybnit na základě výmyslů, polo-výmyslů, vyložených lží, poloprav a možná reálných věcí demokracii a jednání demokracii na základ Všeobecné deklarace lidských práv.