MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnědý

#70221 Re: Re: EU má našlápnuto na vytvoření říše zla....

2016-01-05 17:12

#70207: - Re: EU má našlápnuto na vytvoření říše zla.... 

vše má svůj vývoj.... Co se ještě včera zdálo nemožné , je dnes realitou...

Stovky žen napadeno migranty v Kolíně nad Rýnem

Ano, myslel jsem především EK, ale i jiné nevolené byrokraty v pozadí, Brusel jich je plný.

zde máte nějaké informace, je to sice z roku 2010, ale pro představu to stačí.

 

Ano, všechno to je ruská propaganda. :DDDDDDDDDDDDDDDD.....:(((((( bohužel mccarthismus

a částečně oprávněná rusofobie,  v části české společnosti, bují neúměrným způsobem.

Nevěřím, že jsou EU politici tak neschopní, aby nedokázali ochránit hranice půl miliardové Evropy.

JE TO ZÁMĚR (o pravých důvodech můžeme jen spekulovat),druhou možností totiž je jen naprostá imbecilita.

 Ještě jedna věc, ona muslimská migrace celkově světu a vývoji prospěje, ale bude to v horizontu jednoho, dvou století, teď nás čeká století nepokojů, válek a náboženských třenic, čili nic nového....

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#70225 Re: Re: Re: EU má našlápnuto na vytvoření říše zla....

2016-01-05 17:39:49

#70221: Eu - Re: Re: EU má našlápnuto na vytvoření říše zla.... 

 Tvoje matka se snad musela spustit s nějakým rusákem, jináč to ani není možné.


Nepřihlášený uživatel

#70227 Re: Re: Re: EU má našlápnuto na vytvoření říše zla....

2016-01-05 18:05:50

#70221: Eu - Re: Re: EU má našlápnuto na vytvoření říše zla.... 

 Napsal jsem na téma napadení žen v Německu vlastní příspěvek. Je to tak, že v situaci, kdy totalitně smýšlející lidé cítí příležitost na destabilizaci společnosti pseudoproblémy, tak svojí činnost zintenzivní až do trestných činů, bylo tomu tak už mnohokrát v historii i v ČR tento průvodní jev totalitně smýšlejících "politiků" známe. Zorganizování extrémistické pro-zemanovské demonstrace s uplacenými demonstranty - je přece v podstatě přesně to samé. 

EK jsou úředníci, nemají být voleni a nemají v kompetenci ochranu hranic EU. Nic složitého na tom není. Agenda EU která je dána lisabonskou smlouvou není malá, proto jí spravuje velké množství úředníků. Např. dotační politika není nic, co by neexistovalo v USA a co by např. enexistovalo v Rakousku - Uhersku. Národní divadlo bylo postaveno z takových dotací, sbírka byla jen malou částí těchto peněz. 

Nazývat obavu z Ruska vyhrožujícímu jadernými zbraněmi, s ústavou která Putinovi umožňuje zůstat do konce života v Kremlu a čím více dokonce bude používat propagandu placenou státem, tím déle tam bude - rusofobií je vskutku minimálně nevkusné. Rusko ropoutalo válku v Evropě, okupuje Krym v Evropě tedy se nejedná o rusofobii. 

Naše ústava, základní listina práva a svobod občana neobsahuje trestný čin překročení hranic, není to prostně trestné, to je bohužel představa z říše komunistických koncentráků, které ze států udělaly. 

Jak jsem EK nemá v kompetenci ochranu hranic, to Lisabonská smlouva neřeší, troufám si tvrdit, aniž bych to hledal. Kompetence, které byly přeneseny čistě na EU jsou relativně velmi malé. To skutečně musí dohodnout státy mezi sebou a jak vidno, dohodnout se moc nechtějí. To, ale neznamená, že je EU špatná. 

Vaše teorie o století válek v Evropě může být pravda a může být i zbytečným strašením. Evropa navíc je prostředí vhodné pro život, není to pouštní či hornatá část Sýrie nebo Iráku. Tedy Evropu si dokonce i taková destrukce jako je IS bude opatrovat, jako by si opatrovala úrovnou část Sýrie, pokud by se k ní dostala a je to také důvodem, proč se k ní nedostala. Navíc západním demokraciím nechybí odvaha ke spolupráci, nechybí odvaha k technologickému pokroku, nechybí odvaha k vědeckým objevům atd.

Jsme spíše v situaci, kdy státy prodávající ropu budou masivně ztrácet na příjmech a může se velmi dobře stát, že příjmy ztratí prakticky úplně, podobně jako to dnes postihuje těžbu uhlí.