MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#70216 Mynář se vystavuje trestnímu postihu od NBÚ......

2016-01-05 16:37

„Vím minimálně o dvou případech, kdy lidé z byznysu, dnes ve vysokých úřednických funkcích, požádali o prověrku na přísně tajné a v řádech dnů, možná týdnů jim přišla poštou odpověď o udělení prověrky,“ řekl v ČT Mynář. Absolvoval prý osm pohovorů a odpověděl na 700 otázek.

Policie by navíc okamžitě měla tvrzení prověřit a přmět Mynáře, aby jí jména takových lidí sdělil. Procedura na přisně tajné vyžaduje zmapování sociálních, pracovních, vazeb žadale, stejně jako jeho finanční historii i současnost. Je dokonce monitorována telefonická komunikace, může být dokonce s určitými osobami odposlouchávána, byť v prvním se sleduje při monitorování sociálních vazeb četnost telefonátů a vlastníci tel. čísel, na která žadatel telefonal, nebo která jej kontaktovala. 

Je možné, že si to Mynář plete s "obnovením" (bohužel hloupý je na to dostatečně) - tam by to asi teoreticky bylo možné, např. v situaci, kdy se provádí obnova platnosti a neztratila se kontinuita komunikace žadatel  s úřadem na delší dobu, tedy např. prověrka byla neplatná jen týdny a předtím byla v pořádku. Tam by se taková věc čistě teoreticky stát mohla, ale tam již pravidla pouze odhaduji. Vlastník prověrky na přísně tajné je totiž po celou dobu platnosti prověrky v čilém informačním styku s NBÚ a musí o sobě nepřetržitě poskytovat informace, např. daňové přiznání neposílá jen na finanční úřad, ale také NBÚ. 

Proto je působení lidí bez bezpečnostních prověrek v bezprostřední blízkosti Zemana a Mynáře věc vskutku naprosto šílená a stát je v situaci, kdy se Zemanovi podařilo vytvořit místo, kudy naprosto beztrestně mohou informace (utajované skutečnosti státu) unikat, může dokonce prostřednictvím Hradu docházet ke korumpování politiků, nebť je tam čilý osobní styk politiků a přestože to stát ví prostřednictvím BIS je to trestně nepostižitelné, neboť BIS své informace získává jinou cestou než policie a nelze tedy je uplatnit u soudů. 

V komunitě příznivců Zemana ovšem panuje názor, že se nic neděje, když nemájí tito lidé prověrku, přece se nic nedá utajit v současné systému. Nejen, že se dá ledacos stále utajit (Zeman jedná za zavřenými dvermi osobně - např. připravoval puč po volbách v ČSSD a vlastně dodnes není jasné o čem pučisté skutečně jedanli) jistě utajit i před BIS a bohužel i před zpravodajskými službami našich partnerů v EU, ale je katastrofa, že jednání lidí kolem Zemana, přestože může být přímo proti státu, se stává beztrestným snad mírněji obtížně postižitelným u soudů, navíc Zeman může kdykoliv jakékoliv trestní řízení zrušit viz. Klaus - Zemanova makrostenie.  

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#70218 Re: Mynář se vystavuje trestnímu postihu od NBÚ......

2016-01-05 16:54:53

#70216: - Mynář se vystavuje trestnímu postihu od NBÚ...... 

 

"Kolem pana prezidenta padají hlavy,“ připomněl Mynář Rostislava Pilce, náčelníka vojenské kanceláře prezidenta republiky, kterému úřad odebral prověrku koncem loňského roku. Podle Mynáře je podezřelé, že člověku, který je prověřený od roku 1998, je prověrka náhle odebrána."

 

Řekl bych, že občan, který ví, že Nejedlý pobýval v Rusku, tají svůj životopis, nemá žádný smluvní vztah s hradní administrativou či státem, dokonce se státem soudí o desítky milonů korun a navíc celá věc vypadá jako prostá kriminálita - ukradení paliva, si velmi dobře dovede představit, že čilejší vazby na tuto osobu mohou být důvodem k odebrání bezpečnostní prověrky státu. Mynář se pouze tváří jako naivni idiot, který raději bude hledat spiklenecké teorie a bude využívat svého plitického vlivu k zpochybnění administrativy státu, aby nemusel vidět důvody, které jsou velmi důvěryhodné. 

Njedlý jistě může být agentem BIS např. i to je je teoreticky možné, ale na to je osobou až podivně viditelnou a až s podivně nevěrohodným jednáním a vystupováním. Proč má takovou osobu Zeman ve své blízkosti je otázka, na kterou se občanům žádné odpovědi nedostává.