MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#70218 Re: Mynář se vystavuje trestnímu postihu od NBÚ......

2016-01-05 16:54

#70216: - Mynář se vystavuje trestnímu postihu od NBÚ...... 

 

"Kolem pana prezidenta padají hlavy,“ připomněl Mynář Rostislava Pilce, náčelníka vojenské kanceláře prezidenta republiky, kterému úřad odebral prověrku koncem loňského roku. Podle Mynáře je podezřelé, že člověku, který je prověřený od roku 1998, je prověrka náhle odebrána."

 

Řekl bych, že občan, který ví, že Nejedlý pobýval v Rusku, tají svůj životopis, nemá žádný smluvní vztah s hradní administrativou či státem, dokonce se státem soudí o desítky milonů korun a navíc celá věc vypadá jako prostá kriminálita - ukradení paliva, si velmi dobře dovede představit, že čilejší vazby na tuto osobu mohou být důvodem k odebrání bezpečnostní prověrky státu. Mynář se pouze tváří jako naivni idiot, který raději bude hledat spiklenecké teorie a bude využívat svého plitického vlivu k zpochybnění administrativy státu, aby nemusel vidět důvody, které jsou velmi důvěryhodné. 

Njedlý jistě může být agentem BIS např. i to je je teoreticky možné, ale na to je osobou až podivně viditelnou a až s podivně nevěrohodným jednáním a vystupováním. Proč má takovou osobu Zeman ve své blízkosti je otázka, na kterou se občanům žádné odpovědi nedostává. 

Odpovědi

Tipař
Nepřihlášený uživatel

#70226 Re: Re: Mynář se vystavuje trestnímu postihu od NBÚ......

2016-01-05 17:42:25

#70218: - Re: Mynář se vystavuje trestnímu postihu od NBÚ...... 

 Tipuji a všechno na to ukazuje, že kancléře mohla zverbovat FSB.Třeba je nakonec právě on Ovarův "řīdící důstojník"