MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#70264 Při vší úctě ke všem kdo byl kdy jakkoliv obtěžován na ulici....

2016-01-06 11:50

....tak jak je to líčeno ve veřejných zdrojích natož na tendenčních či propagandistických serverech to vypadá velmi nepravděpodobně.

Mluvilo se o stovkách útočníků jen v Kolíně, přihlásilo se 90 postižených z několika měst. Řekl bych, že 90 okradených bylo o Silvestrovské noci na Václavském náměstí a že je to mu tak každý rok a bohužel i každý den v roce, pokud to rozšířím na celou Prahu.

V parku před Hl.n. v Praze se jistě mohou v noci odehrávat násilnosti, ale z fotografií otevřené prostranství, tak to se opravdu moc pravděpodobné nejeví. "soukromý taxík", "nemluvili ani německy ani anglicky", atd. v čase, kdy všichni drží mobilní telefony, každý může okamžitě volat policii a ta je velmi přítomna v ulicích. Zní to zatím velmi podivně celé.

Kde jste, paní Merkelová? Proti sexuálním útokům protestovaly stovky žen

 

"Nejprve je chytali za prsa a pak jim sahali do rozkroku,“ uvedl šokovaný manžel. Podle svých slov nemohl svou rodinu nijak bránit. Žena z Velké Británie, která v Německu oslavovala příchod roku 2016, uvedla, že skupina mužů na ni a její kamarádky nejprve házela zábavní pyrotechniku. „Nemluvili německy ani anglicky. Snažili se nás objímat a líbat. Jeden z mužů ukradl mé kamarádce batoh. Další se nás snažil nalákat do jeho soukromého taxíku. Byla jsem vyděšená, bála jsem se o život,“ popsala.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#70269 Re: Při vší úctě ke všem kdo byl kdy jakkoliv obtěžován na ulici....

2016-01-06 12:20:52

#70264: - Při vší úctě ke všem kdo byl kdy jakkoliv obtěžován na ulici.... 

 

Noční běsnění má přes sto obětí a tři konkrétní podezřelé. Fakta a mýty o útocích na ženy

Tedy pořád stejně, domnívám se, že by obzvláště sexuálně napadená žena neznámým pachatelem, měla věc hlásit okamžitě na policii a policii dokonce přivolat na místo události. Je to celé velmi podivné. Předpokládal bych, že takové napadaní bude okamžitě hlášeno na tísňovou linku, bude poskytnut záznam, pokud se podaří udělat atd. 

Celé je to velmi podivné podivné, nejasné, nesrozumitelné. Tisicovka jen mužů před nádražím a nikdo nic nedělá? Proč? To snad šli na fotbalová zápas? Nikdo na ně neupozorňoval policii na tísňové lince? Všem to přišlo normální? 

Pokud bych byl politikem, který má přístup k tomu, aby se mohl policie ptát, ptal bych se i po tak banální statistice, jestli byla četnost volání na tísňovou linku obvyklá nebo výrazně vyšší proti počtu obvyklému na Silvestra a Nový rok. 


Nepřihlášený uživatel

#70275 Re: Při vší úctě ke všem kdo byl kdy jakkoliv obtěžován na ulici....

2016-01-06 12:52:29

#70264: - Při vší úctě ke všem kdo byl kdy jakkoliv obtěžován na ulici.... 

 A pokud si navíc některá z dam ještě vyrazí bez "podprdy" a "navostro", tak je na problém zaděláno.


Nepřihlášený uživatel

#70276 Re: Při vší úctě ke všem kdo byl kdy jakkoliv obtěžován na ulici....

2016-01-06 12:54:06