MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnědý

#71860 Re: Re: USA finanční nadvláda.

2016-01-26 17:20

#71783: - Re: USA finanční nadvláda. 

 Samozřejmě je to vina i Ruska, že nediverzifikovali ekonomiku, ale to nic nemění na faktu, že USA je schopna i podporou teroristů, přehlížením kšeftů Turecka s IS, dohodou se Saudskou Arábií, Kuvajtem apod. držet ceny ropy při zemi. Zabíjí tím dvě mouchy jednou ranou...Rusko a Venezuelu.    

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#72127 Re: Re: Re: USA finanční nadvláda.

2016-01-28 09:57:02

#71860: pan Hnědý - Re: Re: USA finanční nadvláda. 

 Co to je zase za blábol? Amerika je vývozcem ropy po mnoha letech a ropu skutečně vyváží, dokonce i do Evropy, proč by jim vyhovala nízká cena? 

Teroristy školily komunistické země a to masivně a všechny včetně Ruska. Jako byste tu nežil, jako byste nevěděl, jací lidé chodili na vysoké školy v ČSSR ze zahraničí. Právě teroristé vyškolení komunisty jsou dnes padesátnící - šedesátníci a evidentně chtějí po sobě zanechat stopu. 

Rusko má obrovskou kontinuitu ve státní zločinnosti. V Kremlu sedí parta KGBáků, která právě školení teroristů organizovala a je tedy pochopitelné, že je s nimi stále ve spojení a že jejich činnost minimálně zneužívají, jestli jí spíše ještě nepodporují. 

Na tom opravdu není vůbec nic složitého. Pokud víte o tom, že by Spojené státy školily teroristy, tak to doložte z důvěryhodného zdroje. Já bohužel ze své vlastní zkušenosti vysokoškoláka bezepečně vím, že komunistické země teroristy školily a dokonce vím, že někteří Syřané s kterými jsem se na škole setkal jsou exponenty Asadova režimu a byli udavači již na škole.