MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnědý

#71983 Re: Re: Hodné USA

2016-01-27 11:41

#71966: - Re: Hodné USA 

 Ale ano, ano USA je na tom s demokracií, technologickým rozvojem i řekl bych filozofií života lépe, přesto někteří naprosto přehlížejí negativní jevy, které z této země vycházejí. Třeba IS by mohl být dávno zničen, kdyby se USA a státy Nato odhodlaly k nějakému masivnímu útoku nebo pozemní invazi, ale to nevyhovuje Turecku, tak USA lavíruje a zatím to způsobilo muslimskou imigrantskou katastrofu v Evropě. Ano je to katastrofa, jak se ukazuje a ukáže v následujících letech. Zajímavé je, že na Irák, na základě lži ( o zbraních hromadného ničení ) zaútočila a teď kdy je to skutečně potřeba ne. Máte pravdu z Ruska žádný výrobek nemám, ale uvažuji o koupi samovaru. :) a např. američané využívají lodě Sojuz k dopravě na ISS.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#71987 Re: Re: Re: Hodné USA

2016-01-27 11:55:04

#71983: pan Hnědý - Re: Re: Hodné USA 

 Pak je záhada, proč IS nezničilo Rusko, které jasně deklarovalo, že bude v Sýrii činné pouze tři měsíce, které uplynuly před třemi měsíci :-). 

Také je záhada, proč právě Rusko vetovalo všechny rezoluce RB OSN, které měly i jen minimální potenciál terorismus IS řešit. 

IS není důsledek politiky USA, byť si to někteří myslí. 

Komunistické státy v osmdesátých letech masivně školily teroristy především z arabského světa. Těmto lidem je dnes kolem padesáti - šedesáti let a logicky chtějí po sobě "zanechat stopu v dějinách" vždyť na to byli přece školeni a vychováváni. Tedy je velmi pravděpodobné, že lidé vyškolení v komunistických zemích Rusko nevyjímaje, dnes stojí na špici teroristických organizací po Světě.