MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Realista

#71951 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potreba se k trestnimu oznameni pridat

2016-01-27 10:38

#71941: - Re: Re: Re: Re: Re: Je potreba se k trestnimu oznameni pridat 

 Já nic neomlouvám. Nacismus nebo komunismus, obojí bylo stejné zvěrstvo jako současný v Evropě vládnoucí neomarxistický multikulturalismus, který z těchto přežitých ideologií hodně čerpá. Ostatně když jste u toho zavádění totality, tak stát, který v současné době v Evropě zavádí tuhou totalitu, je Německo, kde kriminalizují lidi za nesouhlas s šílenou imigrační politikou a islamizací země v podobě hrobařky Frau Merkel, kde rozpouštějí prvotně poklidné demonstrace a následně je rozhání vodními děly, kde systematicky zatajují zločinnou činnost islámských minorit, kde v televizi panuje cenzura a cenzurují internet (mažou facebookové stránky a příspěvky na sociálních sítítch) jako v toliko kritizovaném Rusku nebo Číně. A tihle farizejové budou řvát něco o totalitě? Zloděj křičí: "Chyťte zloděje!" Napřed si zameťte před vlastním prahem!

Realista

#71952 Re: Re: Nic závadného demokraticky zvolený pan prezident neřekl!

2016-01-27 10:40

#71890: - Re: Nic závadného demokraticky zvolený pan prezident neřekl! 

 Ano. Zajímavé je, že ti, co nejvíce křičí, podporují banderovské bojůvky na Ukrajině. A tihle nám něco hlásají o demokracii? To je naprostý výsměch.


Nepřihlášený uživatel

#71953 Re: Re: Re: Re: Nic závadného demokraticky zvolený pan prezident neřekl!

2016-01-27 10:43


Nepřihlášený uživatel

#71954 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nic závadného demokraticky zvolený p

2016-01-27 10:45

#71948: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nic závadného demokraticky zvolený pan p 

 Co to je za hovadinu? Buď si státní zástupkyně dozoruje svůj případ sama, nebo to podala jako "občanská aktivistka".


Nepřihlášený uživatel

#71955 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potreba se k trestnimu oznameni pridat

2016-01-27 10:46

#71951: Realista - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potreba se k trestnimu oznameni pridat 

 Státy EU jsou  provázány smluvními vztahy, které se nepřetržitě od konce války vyvíjejí. V současnosti jsou tyto smlouvy sdruženy do smlouvy jedny Lisabonské smlouvy, nikdo a nic v EU neomezuje volný pohyb investic, pracovní síly, pohyb zboží, lidská práva, atd. 

Struktury jsou přímo voleny národními státy - v Evropské radě zasedají předsedové vlád národních států, v Radách ministrů zasedají ministři národních vlád, přimo volený parlament EP schvaluje vše, co se v EU má odehrávat po právní stránce, následně musí až na naprosté výjimky určené hlasováním národních parlamentů, schválit národní parlamenty všechy států EU. 

Tedy pokud jste komunistou, může vám EU připadat jako RVHP, ale rozdíl je propastný, stejně propastný jako rozdím mezi demokracií a komunistickou (libovolnou) totalitou. 


Nepřihlášený uživatel

#71956 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nic závadného demokraticky zvole

2016-01-27 10:47

#71954: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nic závadného demokraticky zvolený p 

 Státní zástupkyně podala trestní oznámení. Nebyl jí případ přidělen. Státní zástupce může dozorovat jen ty případy, kterou jsou jí přiděleny. Tak prostý demokratický princip nechápete? To se pak nedivte, že věříte kdejaké hlouposti, kterou vám namluví např. Samková. 

Realista

#71957 Re: Re: Doufam, ze Milos Kalasnikov Zeman abdikuje..

2016-01-27 10:47

#71906: - Re: Doufam, ze Milos Kalasnikov Zeman abdikuje.. 

 Ale co to plácáte, jste se v pražské kavárně trošku přiopil irskou kávou? V současné době se jako jediný evropský ultratotalitářský stát jeví Německo. Tážete se proč? Na to je jednoduchá odpověď. Který stát kriminalizuje lidi za nesouhlas s šílenou imigrační politikou a islamizací země v podobě hrobařky Frau Merkel? Který stát rozpouští prvotně poklidné demonstrace a následně je rozhání vodními děly? Který stát systematicky zatajuje zločinnou činnost islámských minorit? Kde v televizi panuje cenzura a cenzurují internet (mažou facebookové stránky a příspěvky na sociálních sítítch) jako v toliko kritizovaném Rusku nebo Číně? Hádáte Německo? Hádáte správně. A obhájci tohoto hnutí směřujícího prokazatelně k potlačení práv a svobod vlastního obyvatelstva budou řvát něco o totalitě? Zloděj křičí: "Chyťte zloděje!" Napřed si zameťte před vlastním prahem!  


Nepřihlášený uživatel

#71958 Re: Re: Re: Nic závadného demokraticky zvolený pan prezident neřekl!

2016-01-27 10:51

#71952: Realista - Re: Re: Nic závadného demokraticky zvolený pan prezident neřekl! 

 Něco takového jste snad vyčetl z mého příspěvku? Něco takového jste skutečně schopen prokázat? 

Je možné se zorientovat v tom, co se událo na Ukrajině?

2015-11-26 07:25

 

 Ukrajina je věc komplikovaná, přesto se lze ve věci zorientovat.  

Janukovič získal mandát na základě slibu, že bude garantem asociační dohody s EU, což také velmi dlouho, byť velmi laxně činil. Bohužel také měnil Ústavu Ukrajiny a to tak, že posiloval svojí vlastní moc. 

Následně se v roce 2010 odehrály velmi zvláštní volby, z pohledu standardů, které asocičaní dohoda s EU také vyžaduje. (EU má skutečně i standardy na úroveň demokracie - např. požaduje nezávislé pozorovaté u voleb, existenci základních demokratických institucí a zákonů  např. zákon o státní službě, kde se ale mnohdy spokojí ostantí partneři v EU s příslibem, že vznikne viz situace v ČR). 

Podivnost voleb byla mimo jiné v tom, že se do tamního parlamentu dostali neonacisté ze strany Svoboda a byla velká pochybnost, jestli právě v jejich případě nebylo manipulováno s hlasováním. 

Janukovič následně se Svobodou uzavřel opět "podivnou" koalici, ministři v jeho vládě se jako k Svobodě nehlásili. 

Následně těsně před podpisem asociační dohody s EU přijel na Ukrajinu Putin a Janukovič s ním cosi podespal, o čem možná nebyli informování ani poslanci jeho vlastní strany a současně zrušil dojednávání Asocičaní dohody s EU. 

Janukovič tedy těžce porušil svojí vlastní dohodu z voleby prezidentské a stejně tak i dohody z voleb parlameních. V takové situaci již občanům nezbývá mnoho možností jak se bránit, neboť bylo zřejmé, že kroky, které byly učiněny Janukovičem mohou se jevit jako nevratné a jako těžké zneužítí moci. Vyjádřili tedy toto v ulicích, žádná jiná možnost již nebyla. Janukovič na to reagoval tak, že využil změny ústavy, kterou provedl a zavedl represivní účelové zákony vůči obyvatelstvu a začal dokonce využívat "soukromou armádu" OMON zděděný po Rusech a podivné neuniformované ozbrojené policisty tzv. titušky. Čímž situaci déle vyhrotil. 

Následně se "podvolil" přislibil vrátit Ústavu do stavu, kdy získal moc a ale to již neudělal, napsal zvací dopis okupantovi Krymu a uprchl do Ruska.  V takové situaci převzal moc řádně zvolený parlament. K věci se vyjádřila Janukovičova strana tak, že je Janukovič na Ukrajině stíhán pro vlastizradu, těžko by se také dalo cokoliv jiného čekat, když napsal zvací dopis okupatovi Krymu. Následně byly prošetřovány i čistě kriminální činy jeho a jeho rodiny a z objemu prostředků, které jeho rodina utrácela je možné dovodit, že se jednalo o prostředky skutečně z kriminální činnosti. 

Máte snad jinou posloupnost událostí na Ukrajině? 

pan Hnědý

#71959 Hodné USA

2016-01-27 10:51

Hodné Spojené státy a zlé Rusko. Tuto hru s Vámi nehraji...kavárno.


Nepřihlášený uživatel

#71960 Re: Hodné USA

2016-01-27 10:53

#71959: pan Hnědý - Hodné USA 

 Co pro nás udělali RUSÁCI DOBRÉHO ????????????

Ruce vzhůru, havloidi!

#71961

2016-01-27 10:54

KDE JE KCHÁRL POSERPLÍNA SEDÍCÍ - SPÍCÍ?


Nepřihlášený uživatel

#71962 Re: Re: Re: Doufam, ze Milos Kalasnikov Zeman abdikuje..

2016-01-27 10:54

#71957: Realista - Re: Re: Doufam, ze Milos Kalasnikov Zeman abdikuje.. 

 Jak jste na takovou hloupost přišel?  Na základě čeho na takovou hlopost usuzujete. Buďte naprosto konkrétní s odkazy na web EU, zápisy z jednání, na jednácí řády atd. 

Odkazy na lži Miloše Zeman a Klause o EU jsou opravdu jen lži. 


Nepřihlášený uživatel

#71963 Re: Re: Hodné USA

2016-01-27 10:55

#71960: - Re: Hodné USA 

Naši nejmilejší Rusové - osvoboditelé nás zachránili před vyhlazením německou nacistickou zvěří!!!


Nepřihlášený uživatel

#71964 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nic závadného demokraticky z

2016-01-27 10:58

#71956: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nic závadného demokraticky zvole 

 Státní zástupkyně se nemá co prohrabovat facebookama několik let nazpátek a podávat aktivisticky trestní oznámení. Pořád tvrdí, jak jsou hrozně vytížení a nestíhají. Ale to je samozřejmě práce někoho v pozadí justiční mafie.

Realista

#71965 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potreba se k trestnimu oznameni pridat

2016-01-27 11:02

#71955: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potreba se k trestnimu oznameni pridat 

 Ten propastný rozdíl vidíte v čem? V tom, že faktickou moc v EU nedrží voliči volený Evropský parlament, nýbrž nikým nevolená Evropská komise, která je jmenována národními vládami, což nejsou přímo volení lidé? V rámci EU se jedná o nepřímou demokracii mocněnou několikrát násobně, kdy nevolení, nýbrž jmenování dále jmenují lidi z uzavřeného kruhu tzv. nové politické třídy. To je ale hnus. Nebo je snad demokratické, že mohou být menší státy snadno přehlasovány kvalifikovanou většinou? Celá Evropská unie je jen hra na demokracii, jelikož v rámci politické korektnosti potlačuje pluralitu názorů a myšlenek a svobodu slova, veškerou opozici se snaží zdiskreditovat nálepkami komunista, fašista, xenofob, islamofob apod. Rozdíl oproti RVHP tedy, jak vidno, až takový nebude. Snad jen v tom, že tahle rafinovaná totalita se halí do líbivého hávu demokracie, lidských práv a rovnosti všech, aby zmátla naivní zapálené utopisty jako jste vy. A očividně to funguje. 


Nepřihlášený uživatel

#71966 Re: Hodné USA

2016-01-27 11:03

#71959: pan Hnědý - Hodné USA 

 To nevadí, to ani nemusíte, nikdo vás k tomu nenutí. 

Stačí když se tedy zamyslíte, jestli znáte jediný výrobek z Ruska, který sutečně používáte. Pokud ne, je potřeba se zamyslet nad tím, proč Rusko prodává ropu a plyn a její rozpočet tento prodej tvoří 50 %, pak se vám snad vyjadní, proč Amerika dnes létá do kosmu za desetinu ceny díky návratovým raketám a tuto technologii zvládla od skončení cest raketoplánů. 

Možná je odbré se zamyslet, proč Rusko vyvíjí tak podivné zbraně jako je jaderné torpédo či termobarické zbraně obrovského rozsahu. Také je dobré se zamyslet, jestli se komunista a KGBák může stát demokratem, když se navíc hrdě hlásí ke komunistické totalitě a veřejně tvrdí, že je mu komunistická totalitní ideologie blízká. 

Kníše Khrál

#71967 Re:

2016-01-27 11:05

#71961: Ruce vzhůru, havloidi! -  

 Já fem tady, někdo mě folal? Práfě sem se probudil, so potšebujete po mě? Se složitějšíma otáskama se obrasejte na Mirdu Chalouska, mě uš to moc nemislý a při složitějších úfahách neudržím stolici.

Slunce v duši

#71968

2016-01-27 11:07

Zeman mě děsí.


Nepřihlášený uživatel

#71969 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potreba se k trestnimu oznameni pridat

2016-01-27 11:08

#71965: Realista - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potreba se k trestnimu oznameni pridat 

 Co to žvaníte za hloupost? EK jsou úředníci EU, stejně jako jimi jsou úředníci na národních ministerstvech, navíc mají velmi omezenou pravom a jejich hlavní náplní je naplňovat smlouvy uzavřené mezi státy v rámci EU tedy dnes sdružené do smlouvy jedné - Lisabonské. 

Jste evidentně schopne uvěřit libovolným lžím ruských trollů Miloše Zeman a Václa Klause, protože nemáte ani to základní povědomí o tom, jak úřednické struktury EU pracují a kdo v nich zasedá a jak vznikají. 

Národní vlády jsou jen pro vaši informace schvalovány volenými parlamenty a dokonce v drtivé většině jsou národní vlády složeny z poslanců národních parlamentů. Premiéry jsou taktéž v drtivé většině předsedové politických stran, které zvítězily ve volbách. 


Nepřihlášený uživatel

#71970

2016-01-27 11:10

Nevinný výrok pana prezidenta se nejvíce dotkl násilnického primitivního hulváta zloděje miliard Kalouska, který sprostě nadává a vyhrožuje lidem, jak bylo natočeno.


Nepřihlášený uživatel

#71971 Re: Re:

2016-01-27 11:10

#71967: Kníše Khrál - Re:  

 Zle matičko, zle! Švarcnberk je zde! 


Nepřihlášený uživatel

#71972 Re:

2016-01-27 11:14

#71970: -  

 Asi Kalouskovi došlo, že až lidem bouchnou saze pod kotlem a půjdou si sjednat demokracii ručně stručně, tak ta zkorumpovaná fašistická svině bude první na řadě. Až se zase příště připosere strachy, měl by si půjčit od Karla plíny, ať ty sračky netrousí všude kolem.


Nepřihlášený uživatel

#71973 Re:

2016-01-27 11:14

#71970: -  

 Nic nevinného na výroku Zeman bohužel opravdu není, neboť je potřeba brát celý kontext dotazu a jeho jednání, kdy státl na podiu s extremisty, demonstraci velmi podivně zorganizoval jeho kancléř, který navíc na nalákání demonstrantů zneužil svojí pozici na Hradě, neboť odměnou demonstrantům byla prohlídka jinak nepřístupných prostor Hradu navíc s nadstadní možností chování, což je dokonale zdokumentováno. 

Co horší, příznivci Zemana, které Zeman ale vůbec neodmítá zakládají uniformované a ozbrojené skupiny. 

Proto je výrok Zemana v podstatě výzvou k vraždě premiéra a je potřeba to brát velmi vážně. 


Nepřihlášený uživatel

#71974 Re: Re:

2016-01-27 11:17

#71972: - Re:  

 Znovu tedy - pouze 20 % občanů bezvýhradně Zemanovi věří jeho lži. 13 % občanů je bezvýhradně považuje za lži a Zemanovi nevěří, 65 % lidí velmi váhá, co si má o Zemanovi myslet, aktuálně 39 % mu spíše důvěřuje a 22 % spíše nedůvěřuje, což nezohledňuje jehou současnou výzvu k násilí proti premiérovi. 

Tedy velmi važte slova, pokud jste z oné skupiny 20 %, která Zemanovi věří jeho lhaní, alespoň jeho lhaní nebagetelizujte. 

Realista

#71975 Re: Re:

2016-01-27 11:18

#71973: - Re:  

 Se kterými extrémisty? Já nevím o tom, že by stál na podiu se sluncofašisty, kteří hází po demokraticky zvolené hlavě státu vajíčka, šplhají na hrad a hanobí státní symbol věšením rudých trenek nebo se netají tím, že by chtěli pěkně po demokraticku zavírat každého s opačným názorem. Pochybuji, že by s takovou svoločí stál náš pan prezident na pódiu. Nebo mi snad něco uniklo?