MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#72033 Re: Kdyby náhodou idiot Zeman zapomněl, na co odpovídal a co říkal. Je dobré to připomenout.

2016-01-27 16:11

#72032: -  

 

„Někteří politici vyvodili, že chci pana Sobotku zastřelit, i když v té jediné větě nebyl jmenován,“ řekl Zeman na závěr své návštěvy jižní Moravy. „Nebudu jmenovat politiky, kteří, podle mého názoru, ze sebe svojí hysterickou reakcí udělali tak trochu šašky,“ rýpl si na dálku.

 

"Dobrý večer, pane prezidente, já bych vám chtěla poděkovat za všechny občany České republiky, určitě všechny, protože někteří ani neví, kdo vůbec na Hradě sedí, jaká osobnost. Chtěla bych vám poděkovat, jakým způsobem vlastně svoji funkci vedete, a měla bych na vás otázku. Určitě víte, že se projednávala petice za odstoupení pana(předsedy vlády Bohuslava, pozn. ČTK) Sobotky a petice byla shrnuta ze stolu. Chtěla bych se zeptat, jakým způsobem vlastně mají čeští občané postupovat, protože jak víme, pan Sobotka určitě nestojí za českým národem, ale proti němu."

 

"Chcete-li se zbavit jakéhokoli politika, prezidenta nevyjímaje, je k tomu jediná demokratická cesta - a to jsou svobodné volby, které v daném případě budou za rok. A pak existuje nedemokratická cesta - a ta se jmenuje kalašnikov."

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#72035 Re: Re: Kdyby náhodou idiota Zeman zapomněl, na co odpovídal, je dobré to připomenout.

2016-01-27 16:36:58

#72033: - Re: Kdyby náhodou idiota Zeman zapomněl, na co odpovídal, je dobré to připomenout.  

 Pravá nefalšovaná SOIUDRUŽKA, mluví okamžitě za VŠECHNY.