MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#72134 Re: Je dobré připomenout starší texty, co si o věci myslel před více jak rokem David Koller, co za .

2016-01-28 11:53

#72130: - Je dobré připomenout starší texty, co si o věci myslel před více jak rokem David Koller, co za .... 

 Stejně tak jako zdejší zatrollená proamerická kolaborantská sorta hledá mermomocí nácky v Kremlu, aby je neviděla v Kyjevské juntě. Jak dokáže být člověk zaslepený, že?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#72136 Re: Re: Je dobré připomenout starší texty, co si o věci myslel před více jak rokem David Koller, co

2016-01-28 12:00:10

#72134: - Re: Je dobré připomenout starší texty, co si o věci myslel před více jak rokem David Koller, co za . 

 V Kremlu je přece není potřeba hledat. Vám snad připadá možné, v souladu se zdravým rozumem, že by se z KGBáků komunistů stali demokraté? Jak by se měl takový zázrak odehrát? To neváhejte a zkuste takový mechanismu vývoje komunisty ze zločinecké komunistické organizace KGB popsat, to si opravdu rád přečtu. 

Jak ovšem z historie komunistických zlločinců můžeme (my dva) zjistit, mnozí byli také nácky. Např. otec Livie Klausové byl nejpreve slovneský nacista a pak "český" komunista, ale to zdaleka není jediný případ. 

Zločince zavíráme do vězení, právě proto, aby se změnili. Zločinci z KGB ale zavřeni nebyli, ruská společnost je dokonce mnohdy respektuje a v minorite dokonce adoruje, tedy jejich patologické jednání je podporováno, nikoliv potlačováno, což má důsledek např. v okupaci Krymu. 

Na velké problémy je tedy zaděláno i zde, kdy je částí občanů adorován StBák Babiš. Stejně jako je možné vidět současný marasmus na Hradě a politice jako důsledek popření ústavnosti v podobě opoziční smlouvy. Oba aktéři této hanebnosti, neboť ústava jasně říká, že systém je postaven na soutěži politických stran ne na jejich oposmluvním kupčení, nijak tímto politickým zločinem postiženi nebyli a jejich hanebnost nebyla, zdá se, většinovou společností odsouzena. 


Nepřihlášený uživatel

#72166 Re: Re: Je dobré připomenout starší texty, co si o věci myslel před více jak rokem David Koller, co

2016-01-28 13:30:37