MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#72143 Re: Re: Re: Re: Muslimská komunita se neintegruje. Je naivní to po ní vůbec chtít,řekl exšéf britské

2016-01-28 12:35

#72135: - Re: Re: Re: Muslimská komunita se neintegruje. Je naivní to po ní vůbec chtít,řekl exšéf britské rad 

 Aha, takže takřka 150 zabitých lidí v Bataclanu, stovky obtěžovaných a okradených žen v Kolíně a jiných městech, obtěžované nezletilé dívky ve Švédsku, vyvražděná redakce Charlie hebdo, několikanásobně vyší kriminalita v muslimsých ghettech po celé Evropě, radikální imámové verbující tisíce lidí pro Islámský stát, několikanoční řádění na předměstích francouzských, anglických či švédských měst, kterým padly za oběť stovky vypálených aut, vyrabovaných obchodů a domů, ale bohužel i lidské oběti, to vše je dle vás jen zveličovaný pseudoproblém? To snad nemyslíte vážně! Proboha, kde se ve vás ten odporný cynismus bere?! To jste opravdu tak bezpáteřní zrůda, nebo si na ni jen hrajete? Úplně se mi z vašeho myšlení zvedá žaludek!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#72153 Re: Re: Re: Re: Re: Muslimská komunita se neintegruje. Je naivní to po ní vůbec chtít,řekl exšéf bri

2016-01-28 13:00:34

#72143: - Re: Re: Re: Re: Muslimská komunita se neintegruje. Je naivní to po ní vůbec chtít,řekl exšéf britské 

 Ani v nejmenším jsem v žádném svém příspěvku nezpochybnil, že jsou páchány zločiny, velmi zpochybňuji ovšem, jak o nich komunikujete i vy a obecně lidé s totalitním smýšlením a jaké "řešení" totalitně smýšlející lidé nabízejí a kde vidí příčinu. 

Je dobré připomenou, že to byly totatality, které teroristy vůči demokracíím školily a období bez tororistických činů  v západní Evropě nastalo právě po pádu totalit, které nejen teroristy školily ale také i financovaly. 

Dnešní terorismu je velmi pravděpodobně důsledek školení teroristů v komunistických totalitách v osmdesátých letech. Dnes je těmto lidem 50-60 let a dostali na špici teroristických organizací.