MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#73504 Re: Re: Re: V Evropě žije 540 mil. lidí....

2016-02-08 18:02

#73501: pan Hnědý - Re: Re: V Evropě žije 540 mil. lidí.... 

 Bohužel se takto děsivé věci stávají - viz. např. Fritzl. Je to děsivé, ale je to tak a bohužel i podobné případy z ČR spáchané Ćechy, Slováky některým lidem prostě hrabe.

Vlastní migrace s takovými věcmi nemá přímou příčinnou souvislost, přestože se bohužel může stát, že se takového činu dopusití i imigrant. Viz. např. vraždění několika čechů v zahraničí a logicky nejen jich. Jen dokládám, že se to prostě děje. 

Terorismus taktéž nemá příčinnou souvislost s migrací, ale s bohužel s tím, že evropská administrativa sice nepodceňuje po špatných zkušenostech sekty křesťasnké a je schopna nebezpečné velmi dobře rozpoznávat a řešit, ale bohužel není schopna řešit sekty jiných náboženství (byť "není schopna" berte s velkou rezervou, demokratické státy jsou schopny řešit všechny své problémy v principu proto, že problémy vždy řeší občané a ne komunisté či náckové, což právě v demokracii občané mohou, v totalitách nic takového naplatí)

Nikoliv nejsem placený troll, jsem člověk, který vyjadřuje své názory i proto, že si myslím, že Miloš Zeman je nebezpečný zločinec v podstatě "vydíraný" (ovšem chce být vydíraný a vydíratelný) Ruskem a tím ohrožuje českou státnost. Jeho lhaní je tak evidentní a jeho postoje jsou v tak evidentním souladu s ruskou propagandou na našem území, že cítím velkou povinnost toto popisovat. 

Zároveň s tím logicky sděluji svoje názory na dění obecně, tedy i migraci. Migrační vlnu ani v nejmenším nebagatelizuji, ale krizí se to dá nazvat obtížně a není to ani potřeba. Státy EU spolu o věci mluví a bohužel je tradicí Evropy, že věci řeší relativně pomalu. Hitlera si Evropa také nechal přerůst přes hlavu stejně jako Stalina, ale věci se daleko lepší a vyvíjejí. Nemám obavu, že by se věci nevyřešili a proto logicky podporuji řešení a ne propagandu natož ruskou progandu. 

Evropa už naštěstí není Evropou, která si Hitlera a Stalina Evropu zdevastovat. To už je naštěstí dávno pryč. Především na západní Evropě je skvělé, že se nezastavuje a pořád něco dělá, stejně jako Spojené Státy.  Evropa nedělá revoluce, ale věci řeši a to je na ní skvělé. 

Odpovědi

pan Hnědý

#73538 Re: Re: Re: Re: V Evropě žije 540 mil. lidí....

2016-02-09 02:16:49

#73504: - Re: Re: Re: V Evropě žije 540 mil. lidí.... 

 Obávám se, že není možné to takto jednoduše odbýt, že takové věci se stávají. Zvláště se divím, že západoevropané důrazně neprotestují proti tomu, že vládní a Eu politika umožnila, takové masové vraždy vlastních občanů muslimskými imigranty a nepostavila se politikaření USA, které současný stav vyhovuje. To co se děje v posledních letech je zcela evidentní nárůst muslimského fundamentalismu, terorismu v Evropě, ztráta elementární soudnosti politiků a nebo jejich naprostá podlost. Evropa s prominutím řeší hovno, jinak by si chránila tak základní věc ...své hranice. To dokázali i neúspěšní totalitní komunisté... A běžte s řečmi o svobodném prostoru někam, je to pouze o chtění a nechtění ten svobodný prostor chránit. Středoevropané  ( většina) chtějí skutečnou demokracii a ne jen hru na ni a nenechají si znovu vnutit vazalství, ať přichází odkuďkoliv.