Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

snad máme dost času

#7414 Re: Re: největší kokot v české republice byl vždy vaclav havel

2016-03-04 10:24

#7413: Váš čas vypršel - Re: největší kokot v české republice byl vždy vaclav havel  

 a ještě jim odebrat veškery majetek a penize a nemusime žit v chudobě    jeden duvod proč vubec němci přijimaji tolik imigrantu je že je chcou poslat do vychodni evropy aby bili blyž k rusku a amerika mohla začit válku s ruskem a nechaly by pozabijet lidi ve vychodni evropě protože němci si je tam nenechaji a přijde čas kdy se zvednou a muslimy vyženou a pujdou knam protože amerika se boji slovanu a my s ruskem bojovat nebudem takže nas pozabijou muslimové a zautoči na rusko proto se nato snaži davat zbraně do vychodni evropy

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#7417 Re: Re: Re: největší kokot v české republice byl vždy vaclav havel

2016-03-04 10:43:06

#7414: snad máme dost času - Re: Re: největší kokot v české republice byl vždy vaclav havel  

 TAK TO ZARAŠME VLADĚ VYJIT DO ULIC VŠICHNI VLASTENCI A UDELAT TAKOVU REVOLUCI KTERA TU NEBYLA A JAKYMA KOLIV PROSTŘEDKY JE DOHNAT K DEMOKRACII A PRAVU VLASTENCU!!!

Před pár dny se vzedmula vlna "pobouření" nad symbolem šibenice, který se objevil na manifestaci ČESKÝCH občanů. Chápu politiky, že jsou tak pobouřeni? Je možné, že mají černé svědomí?? A obávají se, že se Češi opravdu vzbouří proti jejich mocenské aroganci???

Z mého úhlu pohledu Ti lidé s šibenicemi nevyzývali k násilí. Jen vyjádřili svou nespokojenost s aktuálním stavem v Evropě a naší vlasti. Jsem si jist, že obrovské procento našich spoluobčanů je rozezleno. A věřím, že někteří z našich spoluobčanů přeje vlastizrádcům šibenici. Kdo je tím opravdovým zrádcem naší vlasti? Bůh suď !!!

VICE-Daně, Politici a Šibenice.za Vlastizradu k zemi vlasti