Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Veš z Krnova

#7421

2016-03-04 14:34

Svým jménem se upřímně omlouvám za všechny havlisty, pseudohumanisty, sluníčkáře, kavárenské povaleče a jiné protistátní živly. Omlouvám se všem normálním lidem za to, že preferujeme evropské a americké zájmy nad národními, snažíme se prohloubit vliv Ameriky na naše kulturně-politické prostředí, a to především zkrze všechny ty pitomé neziskovky, dále že vymýváme vašim dětem na školách mozky primitivním neopodstatněným antikomunismem, pseudohumanismem, militantním feminismem a genderismem, multikulturou a jinými naprosto zcestnými ideologiemi, které měly dávno skončit v odpadkovém koši, a že ničíme svoji zem, její hospodářství, suverenitu, kulturu, morálku, tradice a degenerujeme její obyvatelstvo bezduchým konzumem made in júesej, jelikož naprosto opovrhujeme vším českým, nedejbože slovanským a nejraději bychom se stali 51. státem USA, našeho jediného nehynoucího vzoru. Naším cílem je radar v Brdech, zničující válka s Ruskem, ekonomika plně v rukou amerických nadnárodních koncernů, McDonald na každém rohu, aby se děti střílely na školách a soustavným zaváděním amerikanismů úplně vytlačit zpátečnickou češtinu. Víte, my za to nemůžeme, taková je doba. Vše, co je na západ od našich hranic, je děsně cool a východ je škaredý, zpátečnický, totalitářský, sto let za opicemi. Jediná skutečná demokracie je v USA (možná ještě trošku v Bruselu, ale to je jen slabý odvar, jelikož do tamějšího dění zasahují i untermenschen z východní Evropy), zatímco Putin je sám ďábel, žere děti, na oltáři v Kremlu obětuje mladé ukrajinské panny, v mučírnách podzemního žaláře trýzní torturou hrdé ukrajinské a gruzínské vojáky a praktikuje kdo ví co vše špatného, jak nás učí chytří pánové z US ambasády. Pochopte, že za takovýchto podmínek se prostě nelze nepřiklánět na západ a nelézt soustavně do rekta Bruselu a Washingtonu. Dejte nám, prosím, ještě jednu šanci, my se polepšíme. Neházejte nás hned přes palubu. Prosíme!

Vaše Veš z Krnova

Odpovědi

islámská evropa je konec světa

#7422 pokud evropu ovladne islám bude konec světa

2016-03-04 14:55:01

pokud evropu ovladne islám bude konec světa 

 evropa vlastni asi přes 500 atomovek pokud se k tomu dostanou radikalové což je hodně pravděpodobne pokud evropu bude ovladat islám tak jejich cil bude usa a rusko izrael a dalši státy bude to konec světa biblickeho rozměru nikdo nepřežije a kdo za to muže lidska blbost  pokud zastavime invazi muslimu do evropy zachranime ne jenom evropu ale cely svět před jadernou válkou


Nepřihlášený uživatel

#7425 Re:

2016-03-04 15:46:38

#7421: Veš z Krnova -  

Americké století – Věk teroru. Videa

Zatímco na Blízkém východě to stále vře – a tím nemám na mysli jen hrozbu celosvětového konfliktu, ale i uprchlickou vlnu, valící se na Evropu, svět nemá větší problém, než posilovat a rozšiřovat základny NATO, ležící po zrušení Varšavské smlouvy již kolem celého Ruska. Západní svět to nazývá „ruskou expanzí“ – ale jak jinak to může nazývat svět, který je zcela pod vlivem politiky USA a kterou shrnuje věta: „USA nemají přátelé, USA mají jen zájmy“? O  „přátelství“ USA by mohl vyprávět nejeden lídr své země, ať už nežijící (Hussajn, Kaddáfi a další a další), tak i žijící bývalý lídr té  země, která nikdy nepřestala být v hledáčku zájmů USA, Gorbačov.  Kde zůstalo „čestné slovo“ USA, že po rozpadu Varšavské smlouvy se NATO neposune ani o píď???

VICE-Americké století – Věk teroru. Videa

VICE-SYRSKA MEDIA NELŽOU KDYBY LHALA TAK PROČ SE JICH ZAPAD TOLIK BOJI A PACHAJ ATENTATY NA JEJICH MEDIA KDYZ TVRDI O NICH ZE LŽOU

VICE-End Of America - 2008 (CZtit) dokument


Nepřihlášený uživatel

#7464 Re:

2016-03-06 20:24:39

#7421: Veš z Krnova -  

 Jo pěkně jste to dojebali majdanští náckové! Že vás hanba nefackuje. Já být na vaší straně, tak chodím hanbou kanálama, ale to byste vy bezpáteřní kolaboranti museli mít něco jako svědomí.