Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#8306 antiruským informačním útokem a ten je zde a je k blití.

2016-04-05 08:08

Kauza „Panama Papers“ – v hlavní roli Putin, který na seznamu NENÍ! Antiruská propaganda právě předvedla svou zoufalost. Kreml týden předem varoval před antiruským informačním útokem a ten je zde a je k blití.

Od rána všechna média informují o kauze „Panama papers“ – o co jde ? Jde o to, že Mezinárodního konsorcium investigativní žurnalistiky (ICIJ), což je mezinárodní nezisková organizace, která se skládá z novinářů specializujících se na vyšetřování přeshraniční trestné činnosti a korupce, vydala výsledky svých šetření, na kterých pracovala déle než rok. Novináři zpracovávali uniklá data z panamské právní kanceláře Mossack Fonseca o fungování firem v daňových rájích a výsledky jejich šetření jako první obdržel německý Süddeutsche Zeitung s tím, že v seznamu osob, který je součástí více než 11 milionů stránek, NENÍ jméno Vladimír Putin.

Odhalené informace zasahují období více než tři desetiletí, nejstarší jsou ze 70. let minulého století, nejčerstvější ze začátku letošního roku a jde o různé e-maily, smlouvy a veškerou korespondenci firem a soukromých osob a hovoří se historicky největším úniku informací .

VICE-Kauza „Panama Papers“ – v hlavní roli Putin, který na seznamu NENÍ! Antiruská propaganda právě předvedla svou zoufalost. Kreml týden předem varoval před antiruským informačním útokem a ten je zde a je k blití.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#8312 Re: antiruským informačním útokem a ten je zde a je k blití.

2016-04-05 09:18:18

#8306: - antiruským informačním útokem a ten je zde a je k blití. 

 AEronet je ruská propagandistická sračka.

samozdřejmě , že v hlavní roli putin, respektive jeho bílý koně