Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#8301

2016-04-05 07:05

           


Nepřihlášený uživatel

#8302

2016-04-05 07:06

          


Nepřihlášený uživatel

#8303

2016-04-05 07:08

           


Nepřihlášený uživatel

#8305 NWO VE ŠKOLÁCH

2016-04-05 08:06

Deset odpovědí na otázky učitelce Tykalové, která neumí svým studentům vysvětlit realitu procesů NWO v Evropě. Čtenář AE News: „Tohle stvoření učit moje dítě, půjdu si hodit mašli!“ a jiné sluníčkové laskominy!

Redakce AE News byla upozorněna na propagandistický pamflet Lucie Tykalové, která na svém blogu na serveru iDnes.cz uveřejnila otevřený dopis prezidentu Miloši Zemanovi o tom, jak neumí svým studentům vysvětlit výroky prezidenta Zemana a jeho prý závadové chování. Junge Fronte Heute o tom dokonce napsala článek na titulku iDnes.cz v rámci provokace. Několik našich čtenářů nás upozornilo, že tato aktivistka, která vyučuje společenské vědy a český jazyk, se profiluje proti prezidentu Zemanovi už delší dobu v roli sluníčkové údernice. Ve skutečnosti je Lucie Tykalová produktem tzv. Nové Evropy a ztělesňuje tzv. Euročlověka, tedy osobu s inteligenčním kvocientem někde okolo 69 až 74 a nebezpečným vlivem na společnost, neboť vychovává mládež k ideologickému obrazu multikulturalismu, inkluze a likvidace národního patriotismu.

Ve svém provolání k prezidentu Zemanovi položila celkem 10 dotazů, na které prý neumí studentům odpovědět. Ačkoliv dialektika nebude její silnou stránkou, tato forma otevřeného dopisu může pomoci její mediální profilaci a možná i získání lépe placeného místa v některé pražské neziskovce, které již o její služby projevily zájem. Užitečných idiotů je v dnešní době všude zapotřebí, pomáhají totiž procesu degenerace tradičních hodnot ve společnosti, jako je např. vztah k vlasti, upřednostňování národa před cizinci, úcta k prezidentovi, apolitický postoj učitele ve vzdělávacím procesu atd.

VICE-Deset odpovědí na otázky učitelce Tykalové, která neumí svým studentům vysvětlit realitu procesů NWO v Evropě. Čtenář AE News: „Tohle stvoření učit moje dítě, půjdu si hodit mašli!“ a jiné sluníčkové laskominy!


Nepřihlášený uživatel

#8306 antiruským informačním útokem a ten je zde a je k blití.

2016-04-05 08:08

Kauza „Panama Papers“ – v hlavní roli Putin, který na seznamu NENÍ! Antiruská propaganda právě předvedla svou zoufalost. Kreml týden předem varoval před antiruským informačním útokem a ten je zde a je k blití.

Od rána všechna média informují o kauze „Panama papers“ – o co jde ? Jde o to, že Mezinárodního konsorcium investigativní žurnalistiky (ICIJ), což je mezinárodní nezisková organizace, která se skládá z novinářů specializujících se na vyšetřování přeshraniční trestné činnosti a korupce, vydala výsledky svých šetření, na kterých pracovala déle než rok. Novináři zpracovávali uniklá data z panamské právní kanceláře Mossack Fonseca o fungování firem v daňových rájích a výsledky jejich šetření jako první obdržel německý Süddeutsche Zeitung s tím, že v seznamu osob, který je součástí více než 11 milionů stránek, NENÍ jméno Vladimír Putin.

Odhalené informace zasahují období více než tři desetiletí, nejstarší jsou ze 70. let minulého století, nejčerstvější ze začátku letošního roku a jde o různé e-maily, smlouvy a veškerou korespondenci firem a soukromých osob a hovoří se historicky největším úniku informací .

VICE-Kauza „Panama Papers“ – v hlavní roli Putin, který na seznamu NENÍ! Antiruská propaganda právě předvedla svou zoufalost. Kreml týden předem varoval před antiruským informačním útokem a ten je zde a je k blití.


Nepřihlášený uživatel

#8307 VIDEO: Západní kultura – kultura zombie, nezvítězí-li svědomí [SK Titulky]

2016-04-05 08:09

VIDEO: Západní kultura – kultura zombie, nezvítězí-li svědomí [SK Titulky]


Vkládám krátké ruské video o tom, že lidstvo nemá šanci k přežití, nezačnou-li jednotlivci naslouchat svému svědomí. Video vkládám, protože dle mého dlouhodobého přesvědčení je svědomí to nejvyšší, čím se má řídit tvor jménem Člověk. A proto, že dle mého dlouhodobého přesvědčení je to ukazatel, který jediný stojí nad veškerou vírou spojenou s jakýmkoliv náboženstvím či jakoukoliv společenskou ideologií. A proto, že potvrzuje mé základní přesvědčení: „Čisté svědomí, nejtvrdší měna“ . Společenské diktáty i společenské ideologie se mění, svědomí je vždy jen jedno.


VICE-VIDEO: Západní kultura – kultura zombie, nezvítězí-li svědomí [SK Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#8308 VIDEO Ázerbájdžánu na Náhorní Karabach z 2. dubna.

2016-04-05 08:30

Na internetu se objevilo video útoku raketovými komplexy armády Ázerbájdžánu na Náhorní Karabach z 2. dubna.

Více: VIDEO Ázerbájdžánu na Náhorní Karabach z 2. dubna.

Bojové použití ruského vrtulníku Aligátor Ka-52 v boji s Islámským státem na území Sýrie se poprvé dostalo na video. Unikátní záběry zachytili bojovníci syrských vládních vojsk.

Více: Aligátor Ka-52 v boji s Islámským státem na území Sýrie se poprvé dostalo na video. Unikátní záběry zachytili bojovníci syrských vládních vojsk.

Prezident Turecka Recep Tayyip Erdogan ztrácí půdu pod nohama, nyní pro něho bylo nezbytně nutné přesvědčit se o tom, že Bílý dům k němu nadále chová náklonnost, píše Al-Monitor.

Ještě před několika lety měl Erdogan autoritu u cizích lídrů. Ovšem růst autoritarismu v Turecku a nedůsledné chování Ankary na mezinárodní scéně ho změnili v nevyžádaného hosta. Aniž by přiznával tento fakt, snaží se Erdogan ukázat, že má pořád ještě váhu — alespoň díky schůzce s Barakem Obamou, říká autor článku.

Více: DVA TERORISTÉ NA SCHUZCE


Nepřihlášený uživatel

#8309 11letý Ayman Sharaf Khaji a jeho rodina společně s tisíci Jezidy z města Sindžar padli do zajetí

2016-04-05 08:32

11letý Ayman Sharaf Khaji a jeho rodina společně s tisíci Jezidy z města Sindžar padli do zajetí k teroristům 3. srpna 2015. Chlapec vyprávěl Sputniku o táboře „tygřata halífátu“, kde bojovníci Daiš dělali z dětí sebevražedné zabijáky nebo živé štíty.

„Žil jsem ve strachu, hladu a násilí. Bojovníci Daiš mne naučili střílet z automatu a říkali nám, že po výcviku půjdeme do Sindžaru a začneme zabíjet Jezidy", vyprávěl Ayman.

Chlapec oslavil své narozeniny v táboře tím, že se naučil skládat a rozkládat automat Kalašnikov. V táboře byl nejen technický výcvik, ale i „ideologický".

„Bylo nás v táboře 100 dětí. Tábor se nacházel v Tal-Afar v provincii Ninevija. Jednou Abu Azzam, který byl zodpovědný za naši přípravu v táboře, mne prosil, abych přečetl Korán. Řekl jsem, že to ještě neumím. Tehdy mne a ještě jednoho chlapce odvedli k velmi tlustému šéfovi jménem Muhammed, který nás zavřel do velmi úzké skříně bez světla. Za nějakou dobu přivedli ještě 4 chlapce, které zavřeli do sousední skříně stejně jako nás. Všichni se udusili nedostatkem vzduchu", vypráví Ayman.

Více: 11letý Ayman Sharaf Khaji a jeho rodina společně s tisíci Jezidy z města Sindžar padli do zajetí k teroristům 3. srpna 2015.


Nepřihlášený uživatel

#8310

2016-04-05 08:49

Nevidím důvod proč bysme měli řešit problémy neschopné EU, která si nedkáže uchránit vlastní hranice proti vetřelcům! Nemáme dost peněz, abysme se postarali o naše bezdomovce, důchodci kteří se celej život dřeli te´d živoří s pár korunama, stát je zadluženej až po uši, nejsou love na nic a nějací mohamedánští somráci kteří nám tad vyhrožujou azabíjj naše lidi maj mít všechno zadarmo? Tak kde to kurva sme! Unie námnemá co nařizovat kolik máme vzít vetřelců, jsme svrchovanej stát a jestli oni sami sebe tak nenáviděj že si s velkou radostí pod sebou řežou větev jejich problém, ale my tuhle sebevražednou politiku nesdílíme!


Nepřihlášený uživatel

#8311 Re: NWO VE ŠKOLÁCH

2016-04-05 09:16

#8305: - NWO VE ŠKOLÁCH 

 a ty seš mluvčí soudruha zemana?

Ovčáčku


Nepřihlášený uživatel

#8312 Re: antiruským informačním útokem a ten je zde a je k blití.

2016-04-05 09:18

#8306: - antiruským informačním útokem a ten je zde a je k blití. 

 AEronet je ruská propagandistická sračka.

samozdřejmě , že v hlavní roli putin, respektive jeho bílý koně


Nepřihlášený uživatel

#8313 Re: VIDEO: Západní kultura – kultura zombie, nezvítězí-li svědomí [SK Titulky]

2016-04-05 09:19


Nepřihlášený uživatel

#8314

2016-04-05 09:21

               

Čech

#8315 Re:

2016-04-05 10:38

#8310: -  

 Jasně! Napřed vyřešme svoje problémy postarejme se o svoje lidi, nakrmme svoje hladové.  1 milion lidí žije na hranici chudoby či pod ní, další 2 miliony těsně nad ní, 9 % občanů se už neobejde bez hmotné pomoci jiných (zejména matky s dětmi, senioři, bezdomovci), desetitisíce dětí se samy a dobrovolně nabízejí na sociálních sítích k nejrůznějším sexuálním službám, důvod - téměř výhradně nedostatek peněz, na 600 tisíc osob je uvalena exekuce (budeme-li považovat za postižené i rodinné příslušníky, dostáváme se ke 2 milionům, tedy k pětině populace!), 30 tisíc občanů žije na ulici, dalších 70 tisíc je bezprostředně ohrožených ztrátou střechy nad hlavou, žebráci jsou v každé větší obci, každý kontejner s komunálním odpadem je (zejména v sídlištích) denně navštěvován až několika desítkami sociálně vyloučených občanů, 500 tis občanů trpí chronickými depresemi, ročně spáchá a dokoná sebevraždu cca 1.600 občanů (cca 1,5 % úmrtí) a trend má trvale vzestupnou tendenci; hlavním důvodem jsou neudržitelné finanční podmínky. A my máme v tomhle bídném stavu péči o nějakou cizáckou chamraď? Nasrat!!! (◣_◢) 

Když ČT LŽE lžou i Havlojdi

#8316 Re: Re: antiruským informačním útokem a ten je zde a je k blití.

2016-04-05 11:00

#8312: - Re: antiruským informačním útokem a ten je zde a je k blití. 

 rád bych viděl důkaze že je AERONET Ruský slova nic neznamenají 

Čech

#8317 Re: 11letý Ayman Sharaf Khaji a jeho rodina společně s tisíci Jezidy z města Sindžar padli do zajetí

2016-04-05 11:54

#8309: - 11letý Ayman Sharaf Khaji a jeho rodina společně s tisíci Jezidy z města Sindžar padli do zajetí 

 A to nám budou pořád vštěpovat do hlav, jak jde o náboženství míru a lásky, přitom už malým dětem vštěpují do hlav, jak se správně zabíjí. To vidím ty spratky, co zde páchají o azyl, jak nám před kamerou naznačují, jak nás zde pořežou, dětský gangy ve Švédsku, tady je vidět, že už od maička byli vychovávání k nenávisti k nám "nevěřícím" Takoví lidi už se nedají převychovat, takoví nemají ve svobodné demokratické společnoti co pohledávat!


Nepřihlášený uživatel

#8318 Re: Re: Re: antiruským informačním útokem a ten je zde a je k blití.

2016-04-05 11:55


Nepřihlášený uživatel

#8319 Re: VIDEO: Západní kultura – kultura zombie, nezvítězí-li svědomí [SK Titulky]

2016-04-05 12:02

Vladimír si hraje

Když ČT LŽE lžou i Havlojdi

#8320 Re: Re: Re: Re: antiruským informačním útokem a ten je zde a je k blití.

2016-04-05 12:03

#8318: - Re: Re: Re: antiruským informačním útokem a ten je zde a je k blití. 

 j tvrdit můžou ale nemají žádné fakta takže AERONET není Ruský že to tvrdila teroristická USA ambasáda plná teroristů chci vidět FAKTA ne slova které nemají ničím pokrytá jen lži 


Nepřihlášený uživatel

#8321 Re: Re: Re: antiruským informačním útokem a ten je zde a je k blití.

2016-04-05 12:03


Nepřihlášený uživatel

#8322 dRe: Re: Re: Re: Re: antiruským informačním útokem a ten je zde a je k blití.

2016-04-05 12:04

Když ČT LŽE lžou i Havlojdi

#8323 Re: Re: Re: Re: antiruským informačním útokem a ten je zde a je k blití.

2016-04-05 12:23

#8318: - Re: Re: Re: antiruským informačním útokem a ten je zde a je k blití. 

 proč vám USA AMBASÁDA neřekne o spolupráci IS DOKUMENT HECKUNEJ z roku 2012


Nepřihlášený uživatel

#8324

2016-04-05 14:07

Nechápu, co pořád všichni řeší nějaké imigranty. Mylím, že s těma musulmanama by měli už dát konečně všichni pokoj. V Bruseli mají naši ojroposlanci taky jiné důležitější starosti. Třeba jak stanovit limit na maximální příkon vysavačů, kolik může protéct vody na jedno spláchnutí nebo jak moc můžou být zahnuté banány. Potřebují už konečně klid na svoji práci. Pořádají furt nějaký tiskovky a pak se jim komisařka Mohengrini rozpláče v přímým přenosu. Mají to dělat jako mamá Merkel. Zalézt a potichu pracovat a nevystrkovat ani nos.

Vlastenec Patriot

#8325 Re:

2016-04-05 16:59

#8324: -  

 naší europoslanci nemají vlastní hrdost protože čekají na notičky z Bruselu a od Merkel jak pominute loutky trpící demenci která vzniká z vakcín a těch kovů v ní oni nemají žádnou práci jen kradnout a neplatit daně osudy Evropy je nezajímají