Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#8326 Benjamin Kuras: Dostáváme se do smrtelné fáze naší civilizace

2016-04-05 18:33

Co nám tedy podle B. Kurase v budoucnu z našeho života tak, jak ho známe, zbude? Postupně nic, tak jako nezbylo nic z života byzantského, perského nebo berberského. Všechno to splyne, utopí se a vsákne do islámu. Je tak fatalistický, že není a nebude schopen vytvářet civilizační hodnoty, a postupně zanikne i materiální blahobyt, na který jsme si zvykli.

Aby mohla věda a technika vůbec fungovat, tak musí být svobodné myšlení. Pro dnešního muslima, když zapálíte papír, tak to není ta sirka, která ten papír zapálí, nýbrž Alláh. Když shodíte dva homosexuály z pátého poschodí, tak to jste neshodili vy, nýbrž Alláh. S tím se nedá vytvářet nic hmotného ani duchovního. Jen dožije to, co tam bylo předtím.

Tak jako v Byzancii nebo v Persii, Indii a Pákistánu. V části Indie nebo Afghánistánu to nějakou dobu dožívalo a dneska Islámský stát ničí, co tam ještě zbylo. Když se podíváte na poslední památky, které ničí po Iráku a Sýrii, tak to je posedlost prázdnotou a zrušením kontextu všech dějin.

Vidím to nebezpečí daleko blíž, než bylo před rokem. Vidím to ještě v kvantitativním kontextu, protože ta vlna, co se na nás žene, je mnohem silnější, než veškeré prostředky, které máme ke své obraně.

Evropské špičky nám navíc vyrazily zbraně z ruky, oni nám svázali ruce za zády tím, že třeba nepomůžou Řecku, aby na ostrovech tříbili uprchlíky, kdo je kdo. Aby se vědělo, kdo opravdu prchá a jde mu o život, a kdo se sem chce vetřít. Vidím to, že to zajde až do nejzazšího bodu, kdy budeme stát zády ke zdi a bránit se nůž proti noži a meč proti meči. Zatím nevidím, jak se to dá zastavit.

U politiků vůbec nevidím vůli si přiznat, že vedeme skutečnou válku. Další věc je, že máme v zádech obamovskou Ameriku. Obama při každé příležitosti nahrává vítězství islámu, takže se nemůžeme spolehnout ani na Ameriku. Vidím to jako Churchill na krev, pot a slzy.

Na otázku, zda se mu nezdají některé zprávy o uprchlících zmanipulované, B. Kuras odpovídá: Na mnoha místech v Itálii byly vzpoury migrantů, kteří třeba nebyli spokojeni s jídlem nebo nedostali zavčas kapesné. Vytáhli do ulic a rozbili 20 aut. Tyto snímky manipulované nejsou. Pařížské řádění a pálení automobilů taky nejsou zmanipulované, to jsou fakta. Pronikání extrémního radikálního islámu do britských škol taky není zmanipulovaná zpráva, taky se to děje a je to prokázáno. Záběry z Islámského státu, které se k nám dostávají, které k nám oni posílají sami, to taky není zmanipulováno. Ty hlavy tam podřezány jsou, ty lidi tam ukřižováni jsou, ty památky se ničí, to není zmanipulováno, to jsou fakta.

A tak v Česku proti sobě stojí dvě skupiny: Je tady určitá početná skupina lidí, kteří v Česku nechtějí islám. Pak je tady určitá, nevím, jak početná skupina, která jim nadává do xenofobů, fašistů a nacistů. Jestliže někdo napadá jako nacistu člověka, který islám nechce, tak tím dává najevo, že tady islám chce. Podle mě je povinností novinářů popovídat si s těmito lidmi, aby nám vysvětlili, proč ten islám tady chtějí. Co je na islámu přitahuje, čím nám islám může pomoci z krize, jaké nám vytvoří lepší podmínky, vědu, umění, demokracii, politiku a který islámský stát z těch 57 by nám dali jako vzor, od něhož bychom se mohli něco učit.

Já bych si myslel, že když se nad tím kritici těch takzvaných xenofobů zamyslí, tak možná polovina z nich si řekne, no, já ten islám tady taky nechci. A v tom případě jsou to pokrytci a měli by si přiznat, že ho nechtějí, anebo nám opravdu vysvětlit, proč ho chtějí. A já bych si přál, aby se teď do nich novináři pustili, protože zatím se ti takzvaní xenofobové pořád musí bránit, že nejsou xenofobové, že nejsou nacisti, tak ať nám teď ta druhá strana vysvětlí, čím se život v této zemi a na této planetě zlepší, když přijmeme islám. Já bych se jenom vyptával té druhé strany, proč ten islám tady chtějí, co z něho mají, co nám přinese a čím nás inspiruje.

jaderná válka a genocida lidstva

#8327 islámská evropa a konec světa

2016-04-05 19:35

islámská evropa a konec světa 

 pokud bude zapadni evropa islámská tak svět bude čekat jaderna válka v anglii a francii je přes 500 jadernych zbrani pokud se k tomu dostanou radikalove což je velmy pravděpodobne když bude vladnout islám tak začne biblicky konec světa umřou miliardy lidi genocida obrovska chudoba nemoce hladomory kanibalizmus boj o přežiti lide se budou mezi sebou zabijet kvuly jidlu a vodě tohle bude realita malo kdo to přežije a tuhle budoucnost nam planuje naše kolaborantska vlada a usa havloidi sluničkaři xenofilove neo marxiste jsou to lidske zrudy 


Nepřihlášený uživatel

#8328 Re: islámská evropa a konec světa

2016-04-05 20:35

Vlastenec

#8329 Re: islámská evropa a konec světa

2016-04-06 06:24

agnostik

#8330 Re: Re: islámská evropa a konec světa

2016-04-06 06:27

#8329: Vlastenec - Re: islámská evropa a konec světa 

 a tohle předpověděl jeden s největšich proroku ktery kdy žil  nostradamus 


Nepřihlášený uživatel

#8331

2016-04-06 06:43

táhnětě s tou ruskou propagandou do ruska

Vlastenec

#8332 Re: Benjamin Kuras: Dostáváme se do smrtelné fáze naší civilizace

2016-04-06 06:58

#8326: - Benjamin Kuras: Dostáváme se do smrtelné fáze naší civilizace 

 nacek a xenofil tu vypisuju moudra nejvice řvou nackové a xenofilové to jste vy že uražite vlastence tim co jste rozhodne vlastenci nemužou bejt nackové tupe stado co skace podle usa diktatu nejveci strach vzdy maj ty co nemaj v evrope co delat maj nejveci starosti o evropu 


Nepřihlášený uživatel

#8333 RUSKA PROPAGANDA NEEXISTUJE RUSKA ARGESE NEEXISTUJE ZAPAD POTREBUJE VALKY Z TOHO ŽIJÍ

2016-04-06 07:09

RUSKA PROPAGANDA NEEXISTUJE RUSKA ARGESE NEEXISTUJE ZAPAD POTREBUJE VALKY Z TOHO ŽIJÍ USA ŽIJE JEN Z VÁLEK PO SVĚTĚ

USA namítají proti dodávkám Íránu ruských stíhaček Su-30 a systémů PVO S-300, protože mají za to, že podobné dodávky jsou bez sankce RB OSN zakázané, prohlásil náměstek ministra zahraničí Tom Shannon na zasedání příslušného výboru amerického senátu.

„Svůj souhlas na to nedáme," řekl Shannon o předpokládaných dodávkách Su-30. Na otázku, hodlají-li USA vetovat tyto dodávky v RB OSN, odpověděl kladně.

Více: IRAN KUPUJE RUSKE SPIČKY SU-30

Syrská armáda a vojáci domobrany osvobodili město Karajtín, křesťanskou osadu, ztracenou na poušti na jihovýchodě provincie Homs. Byla dobyta teroristy Islámského státu (IS, zakázaná v RF) před téměř rokem.

Zpravodajové RIA Novosti byli jedinými novináři, kteří doprovázeli armádu při útoku na město.

Bojová nálada

Dočasný velitelský štáb syrské armády se na začátku útoku podobal vyplašenému úlu: velitelé domobrany a armádní důstojníci pobíhali jednopodlažní nedostavěnou budovou s vysílačkami a mapami, najednou zabzučely spojovací prostředky. Kanonáda houfnic byla povelem k boji.

V štábu teď bylo nabito, skupina domobranců, mezi kterými byla i jedna dívka jménem Im-Alí, se vydala k frontové linii. Po cestě jsme potkali malé skupinky vojáků.

„Útočné oddíly jsou již daleko vpředu. Máme jet k místu, kde je generál, odtud bude vidět panoráma. Ofenzíva se koná ze tří stran, silnice není zatím zaminovaná, počkáme na rozkaz na místě," říká Im-Alí.

Více: Syrská armáda a vojáci domobrany osvobodili město Karajtín, křesťanskou osadu,

Podle informací Stockholmského institutu výzkumu problémů světa (SIPRI) vyrostl celkový obranný rozpočet Evropy za poslední rok o 1,7%, přestože se do té doby každým rokem snižoval, píše Le Monde.

Mezi Evropany zatím vznikl rozkol: jestliže západ kontinentu pokračoval v pomalém snižování výdajů na armádu, tak na východě prudce vyrostly vojenské výdaje.

V průběhu desetiletí evropské mocnosti neustále snižovaly výdaje na obranu, během posledního roku se ale situace změnila, píše Le Monde. Podle informací Stockholmského institutu výzkumu problémů světa (SIPRI) vyrostl za rok 2015 evropský vojenský rozpočet o 1,7 %, čímž dosáhl 328 miliard dolarů. Obranný rozpočet zemí Asie dělá 436 miliard a celkový světový rozpočet je 1 676 miliard.

Více: RUSKA HROZBA NEEXISTUJE TAK JAK RUSKA PROPAGANDA V EVROPĚ HNUPOVÉ ZE ZÁPADU PROVOKATEŘI A VRAHOVÉ


Nepřihlášený uživatel

#8334 Nepřítelem ČR není Rusko, ale agresivní politika USA

2016-04-06 07:33

Petice Prezidente, odejděte namířená proti Miloši Zemanovi dorazila do Senátu. Autoři petice s 11 126 podpisy požadují, aby Senát nechal prošetřit činy prezidenta Miloše Zemana a zvážil ústavní žalobu na něj. Důvodem je proruská propaganda, kterou podle organizátora petice Michala Majznera prezident šíří.

Cituji: “Prezident Miloš Zeman svými rozporuplnými výroky k sankcím proti putinovskému režimu v Rusku zadal důvodně podezření, že jedná spíše v zájmu nepřítele – putinského režimu, než v zájmu České republiky a jejích spojenců,“ píše se v textu petice. Signatáři petice po Senátu chtějí, aby prošetřil Zemanovy výroky týkající se Ukrajiny a ruské účasti na bojích na východě Ukrajiny nebo jeho projev na ostrově Rhodos, kde se vyslovil proti sankcím vůči Rusku.

Co k tomu říct? Především je třeba vyjádřit se k příčinám vzniku války na Ukrajině.

Všechno začalo protesty Ukrajinců na Majdanu na podzim 2013, kde Ukrajinci vyjadřovali svoji nespokojenost s vládou prezidenta Janukovyče. Dodejme, že západní politikové se střídali nejen na Majdanu, ale i v Kyjevě a tehdejší premiér Azarov dodává, že současný premiér Jaceňuk si pro instrukce chodil přímo na americké velvyslanectví.

Cituji: „Jednou v noci z ničeho nic obsadil náměstí v Kyjevě televizní tým. Nainstaloval světla a kamery. Kdo je poslal? To nikdo neví. Krátce poté se v jedné části hotelu Ukrajina seběhli většinou fanoušci Pravého sektoru a Dynama, vyzbrojeni ocelovými dráty a tyčkami a začali bít několik policistů. Více než 30 policistů bylo hospitalizováno s vážnými zraněními. V tomto bodě přišel na pomoc speciální útvar Berkut, aby zjistil, kdo byli provokatéři a kam utekli. Kameramani pilně zachytili obraz zlomených nosů a zakrvácených tváří a hrozivý obraz okamžitě vyslali do světa. Zcela zodpovědně mohu říci, že nikdo z vrcholového vedení Ukrajiny nedal souhlas k těmto opatřením. O incidentu jsme se dozvěděli následující ráno kolem 9. hodiny. Do oběda už jsem měl informace z ministerstva zdravotnictví, že mezi obětmi, které byly přijaty do nemocnice, bylo asi 40 lidí, z toho 2 byli studenti a zbytek byli nezaměstnaní ze západních regionů Ukrajiny. Bylo jasné, že máme co do činění s monstrózní provokací, jejíž cílem bylo ospravedlnit přechod z klidu do demonstračního režimu akčních spiklenců.

Měli jsme informace, že spiklenci připravují provokace proti členům anti-majdanu. Bylo nutné tyto dvě skupiny oddělit. V noci z 9. na 10. prosince 2013 se tím zabývaly bezpečnostní síly. Je třeba poznamenat, že to bylo první a poslední aktivní opatření na vymáhání práva.  Pak se zapojila americká ambasáda a s ní Biden (viceprezident Spojených států). Po hrozbách Bidena dal Janukovyč povel k zastavení operace bezpečnostních sil. Bylo jasné, že proces řídí Spojené státy. Lidé v zemí byli v rozpacích z nečinnosti vlády a nedostatku snahy k zajištění ústavního pořádku. V této době jsem byl s prezidentem v minimálním kontaktu. Z analýzy dostupných faktů mohu říct, že koordinace mezi opozicí a povstalci převzali vyšší úředníci na velvyslanectví USA v Ukrajině.

Organizátoři převratu svůj nátlak stupňovali a v únoru 2014 použili poslední možnost – střelbu policejních odstřelovačů a účastníků Majdanu. Navzdory tomu, že kulky byly vypáleny z budov kontrolovaných ozbrojenci, vina padla bez jakéhokoliv vyšetřování na Janukovyče. Klíčovou otázkou bylo: „Kdo z toho má prospěch?“ Nikdo to neřešil.“

Ještě je nutno dodat, že po střelbě do demonstrantů i zasahujících policistů, kteří navíc byli majdanskými výtržníky zapalováni, následovala dohoda Janukovyče za přítomnosti západních diplomatů o předčasných prezidentských volbách. Uplynulo několik hodin a místo této dohody byl Janukovyč násilně a nelegitimně svržený za potlesku západu, čímž západní politikové sami porušili to, co před chvílí garantovali.

Tímto násilným, nelegitimním převratem se dostali k moci pučisté reprezentovaní Jaceňukem, Turčinovem, Banderovci či Pravým sektorem, kteří okamžitě zahájili čistky proti Janukovyčovým příznivcům. O nátlaku vůči poslancům, kteří nechtěli pro nelegitimní juntu hlasovat, jsou záznamy i v našich médiích.

Místo jakýkoliv protestů západ toto bezpráví posvětil a svojí nečinností podpořil diskriminaci ruského obyvatelstva, kde to na východě Ukrajiny dopadlo až tak, že místní zastupitelé Luhanska a Doněcka vypověděli Kyjevským nelegitimním pučistům poslušnost a na základě referenda vyhlásili Doněckou a Luhanskou republiku.

Jak na to odpověděl Kyjev, všichni víme. Obyvatele Luhanska a Doněcka prohlásil za teroristy a poslal proti nim vojsko, aby tyto neposlušné obyvatele vyvraždil.

Jenže, jak západ, tak Kyjev se přepočítali, když sami Ukrajinci odmítali vraždit svoje spoluobčany, odmítali narukovat, dezertovali, nebojovali a tak veškerá tíha bojů byla na banderovských či nacistických radikálech, teroristech z Čečenska a amerických poradcích.

Obyvatelé východní Ukrajiny, kteří hájili životy svoje, svých žen a dětí zvítězili. Zvítězili proto, že byli v morálním právu a bojovali proti agresorům vyslanými kyjevskými oligarchy a západními politiky. A co západ? Ten nejen, že je přímým spoluviníkem těchto masakrů, nejen, že pošlapal mezinárodní právo, nejen že v Kyjevě při oslavě I. výročí Majdanu pochodoval po boku válečných zločinců a nacistů, západ prostě porušil všechny demokratické principy, které doposud hlásal.

A o tom to je.

Prezident Zeman správně vyhodnotil, že na Ukrajině se válčí (není to tedy žádná protiteroristická operace), sankce proti Rusku vyhlásili pachatelé této války a ne oběť a správně vyhodnotil, že Rusko se postavilo na stranu mezinárodního práva a ne Západ, který na svoje občany prostřednictvím svých médií chrlí čím dál agresivnější protiruskou a protiputinovskou propagandu jen, aby překřičel svoje zločiny i svědomí.  


Nepřihlášený uživatel

#8335 Re:

2016-04-06 07:34

#8331: -  

 A vy táhněte s tou proamerickou propagandou, co přetéká ze všech masmédií jako sračka z přeplněné žumpy, do nacitické USA!


Nepřihlášený uživatel

#8336 Vážení, napadlo Vás proč jsou všichni rusofobové na Váš AERONET web tak nas..ní?

2016-04-06 07:43

Vážení, napadlo Vás proč jsou všichni rusofobové na Váš AERONET web tak nas..ní?

Vážení, napadlo Vás proč jsou všichni rusofobové na Váš AERONET web tak nas..ní? Ne proto, že snad hlásáte ruskou propagandu, ale spíš proto, že mluvíte pravdu a oni neví jak své lži zakamuflovat a jak Vás umlčet.
Snaží se snaží, jak jim síly a dolary dovolují, ale pořád to nestačí. A myslím, že ani miliardy dolarů jim nepomůžou. Proč nekonají takový hon na ostatní podobné weby, ale Aeronet se vymyká? Snad proto, že nepracujete s úzkým pohledem na události, ale díváte se na věci z globálního hlediska a to někomu set sakra vadí… Vidíte někomu do kuchyně a hledá způsob, jak se Vás zbavit.
Ale už to nejste jenom vy provozovatelé webu, máte už své následovníky, kterým jste otevřeli oči a kteří prozřeli jak byli svou vládnoucí garniturou léta podváděni a oblbováni bludy z maistreamu. Takže vydržet, jejich čas se krátí…Nic netrvá věčně, ani USA a dolar 

VICE-Další zoufalý pokus o poškození Aeronetu nevyšel, bylo však prý zjištěno, že nejsme Rusové! Aneb gól do vlastní brány neziskovek?


Nepřihlášený uživatel

#8337 Lhát (tvrdit něco, co není doložitelné)?

2016-04-06 08:15

  • Lhát (tvrdit něco, co není doložitelné)?

Paní Tykalová, to je v dnešní době zcela normální. O našem serveru mainstream tvrdí, že jsme proruský server sponzorovaný z Moskvy. Není to pravda, není to doložitelné, ale protože to o nás tvrdí všechna mainstream média, stala se z toho pravda. Hotovo, šmitec. O Bašáru Asadovi se na západě říká, že vraždí lidi, ale jediný, kdo tam v Sýrii masově kdy vraždil, jsou povstalci vycvičení a vyzbrojení USA. Lhaní a tvrzení něčeho, co není doložitelné, je dnes úplně normální. Třeba jako lhaní o tom, že Tibet byl láskyplný stát zalitý sluncem a nirvánou Šangrilá, a přitom pravda byla úplně jiná, více zde. Musíte si zvyknout na to, že lež je pouze pohledem na pravdu z jiné strany, která někomu vyhovuje, protože pohled na pravdu z té správné strany se zkrátka nenosí. Kdybyste pochopila pravdivostní mediální axiom (pravda je relativním pohledem na stav věcí z pohledu, který v rámci konsenzu více mediálních subjektů vyhovuje názorovým tezím společnosti jako celku), tak byste se takto neptala. Prezident Zeman nelže, pouze odhaluje a pojmenovává pravdu, kterou mnoho lidí není připraveno ještě akceptovat a prozřít.

VICE-Deset odpovědí na otázky učitelce Tykalové, která neumí svým studentům vysvětlit realitu procesů NWO v Evropě. Čtenář AE News: „Tohle stvoření učit moje dítě, půjdu si hodit mašli!“ a jiné sluníčkové laskominy!


Nepřihlášený uživatel

#8338 Schengen UŽ DÁVNO NEEXISTUJE

2016-04-06 08:22

VIDEO: Schengen je před rozpadem, v Amsterdamu se rozhoduje o znovuzavedení hraničních kontrol na 2 roky. Schengen možná umře nadobro. Konec EU? Konec globalizace? [CZ Titulky]

V Amsterdamu bylo zahájeno klíčové zasedání ministrů EU a hlavním tématem bude návrh na pozastavení platnosti Scehngenské smlouvy na dobu 24 měsíců. Znamená to, že na dva roky by se na všechny hranice vrátily fronty a kolony kamionů, čekací doby až několik hodin, zejména v létě a mnoho dopravců by muselo zcela změnit jízdní, dopravní a dodávkové harmonogramy. Zamezení volného pohybu v EU by znamenalo počátek rozpadu EU, protože v mnoha průzkumech veřejného mínění je právě volný pohyb mezi občany EU označován za jediný důvod jejich podpory myšlence jednotné Evropy. Pokud by Schengen padl, byť třeba jen na dva roky, znamenalo by to odstartování konce celé EU.

Zajímavé jsou především pohyby na finančních trzích. Dají se očekávat prudké propady cen globalizovaných firem, které přepravují zboží po Evropě, potravinářský průmysl, kurýrní služby, dopravní firmy, spedice, soukromá autobusová a vlaková přeprava. Konec globalizace. Tak to nazývají pozorovatelé z Bloombergu v USA, protože konec Schengenu není o uprchlících. Je to o konci globalizace! Konec Schengenu poškodí globální značky, producenty a firmy s globalizovanými charakteristikami dopravy zboží či služeb.

VICE-VIDEO: Schengen je před rozpadem, v Amsterdamu se rozhoduje o znovuzavedení hraničních kontrol na 2 roky. Schengen možná umře nadobro. Konec EU? Konec globalizace? [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#8339

2016-04-06 08:42

Holandské referendum o smysluplnosti asociace s Ukrajinou hrozí evropské politice vážnými následky. Je zcela možné, že se brzy stále více evropských zemí začne „bouřit“ proti rozhodnutí Bruselu, píše Deutschlandfunk.

Sblížení s Kyjevem otevírá pro evropskou politiku zvlášť bolestivé problémy. Občané evropských zemí se obávají, že volný obchod s Ukrajinou bude mít za následek brzký vstup země do EU, a to způsobí příliv levné pracovní síly a růst daní. Takový vývoj situace je pro Evropany zlým snem, zdůrazňuje vydání.

Podobné obavy mají především země, které od samého počátku nebyly nadšené myšlenkou evropské integrace. Zklamaní migrační politikou Bruselu a celkovou nestabilitou, která vládne v Evropě, občané se stále častěji staví na stranu euroskeptiků a hledají možnosti projevu. A právě blížící se referendum dává takovou možnost, i když pouze v Nizozemí a pouze v jedné otázce, píše autor článku.

Více: Holandské referendum o smysluplnosti asociace s Ukrajinou hrozí evropské politice vážnými následky. Je zcela možné, že se brzy stále více evropských zemí začne „bouřit“

Vlastenec

#8340 Re: Schengen UŽ DÁVNO NEEXISTUJE

2016-04-06 09:05

#8338: - Schengen UŽ DÁVNO NEEXISTUJE 

 ale podle Novinek proamerickych sr..... existuje sakra sem to napsal špatně


Nepřihlášený uživatel

#8341 Re: Benjamin Kuras: Dostáváme se do smrtelné fáze naší civilizace

2016-04-06 09:27

#8326: - Benjamin Kuras: Dostáváme se do smrtelné fáze naší civilizace 

 Kuras má pravdu,naše ostražitost z islámu pramení z letitých zkušeností s jeho invaze vůči křesťanskému světu.Copak je xenofobní bát se o své nejdrahší a blízké???Ve středověku si s nepřítelem věděli rady.Buď je vyhnali za hradby nebo je pobili.Tohle je nepřítel.Nelíbí se mi náš laxní přístup k této pohromě.Neuznávají nás a uznávat nebudou.Ochočí si nás jako opice.Tak je to.Jsme porobeni.Je konec s naší krásnou zemí a svobodou.Pláču a je mi smutno. 

Rudo Vaský má řešení

#8342 migrantské krize

2016-04-06 09:40


Nepřihlášený uživatel

#8343 Usámy bin Ládin žije byl to povod na země!!!misto neho zabili jineho a pak vse upravilo se na photos

2016-04-06 09:52

Usámy bin Ládin žije byl to povod na země!!!misto neho zabili jineho a pak vse upravilo se na photoshopu

Severoafrická odbočka Al-Káidy potvrdila smrt jednoho z pohlavárů Fronty an-Nusrá (obě skupiny jsou v Rusku zakázané) Abú Firase al-Suriho v Sýrii, informuje agentura Reuters.

Jak oznámila agentura, Al-Káida v zemích islámského Maghrebu ve svém prohlášení potvrdila, že al-Suri zahynul v důsledku leteckého úderu sil USA.

Pentagon už dříve prohlašoval, že terorista byl zlikvidován v průběhu schůzky teroristů na severozápadě Sýrie.

Abú Firas, bývalý voják syrské armády, byl zapojen do teroristické činnosti v Afghánistánu a byl spolubojovníkem vůdce Al-Káidy Usámy bin Ládina. Hned po tom, co v Sýrii začala občanská válka

Více: Severoafrická odbočka Al-Káidy potvrdila smrt jednoho z pohlavárů Fronty an-Nusrá

Zatĺkať, zatĺkať...

Samozrejme k zverejneným e-mailom serveru WikiLeaks sa agentúra Stratfor vyjadrila veľmi nepresvedčivo, a to tak, že „môžu byť falošné“. Vedenie agentúry Stratfor nakoniec usúdilo, že sa nebude zaoberať preverovaním publikovaných správ serveru WikiLeaks, a nebude ich ani vysvetľovať. Podarilo sa serveru WikiLeaks šliapnuť na kurie oko americkej vlády? Ako to vlastne bolo so smrťou Usámu bin Ládina, a čo sa vlastne Američania snažia utajiť?

Kontroverznou sa nepochybne stala aj posmrtná fotografia zabitého teroristu, ktorá bola zverejnená 2. mája roku 2011. Experti jej pravosť jednoznačne spochybnili. Ak si totiž porovnáte posmrtnú a známu portrétovú fotku bin Ládina, väčšina rysov tváre sa zhoduje. Podľa expertov to vyzerá tak, ako by niekto dal dohromady fotku bin Ládina s obrázkom nejakej mŕtvoly, a potom všetko rozostril. Veď ústa, zuby a dokonca aj fúzy sa dokonale podobajú. Neskôr sa dokonca ukázalo, že rovnaká fotka usmrteného bin Ládina sa objavila na internete už v roku 2009! Média napriek všetkému tvrdili, že fotku získali z vojenských kruhov.

Ako to teda s posmrtnou fotkou bin Ládina vlastne bolo? Snažil sa niekto z vojenských kruhov podstrčiť fotku mŕtveho bin Ládina  alebo si ju zhotovili samotné médiá, ktoré sa za každú cenu snažia každý deň priniesť čo najšokujúcejšie „zaručené“ správy?
A je vôbec Usáma bin Ládin mŕtvy? Prečo Al-Kajdá jeho smrť poprela? Kto tu koho ťahá za nos, a kto v tejto podivnej hre určuje pravidlá? Je zverejnenie správy o smrti Usámu bin Ládina tesne pred začiatkom volebnej kampane amerického prezidenta Baracka Obamu len úplnou náhodou?

Usáma bin Ládin neskončil v oceáne!

foto upravené ve fotoshopu 

Pokrytci havloidní, a USAfilní a kavárenští povaleči !

#8344 Re: Re: Re: jediný demokratický prezident

2016-04-06 09:58

#8286: - Re: Re: jediný demokratický prezident 

... je zajímavé, že nedávno byl v USA na státní návštěvě čínský prezident a dostalo se mu všech poct hlavy státu, a nebyl tam žádný demonstrant proti Číně, za Thajwan, nebo za Tibet !!!

... takže držte huby, ... za Obamou také jezdí komouši z Číny a jiní, tak proč to vyčítáte Zemanovi !?

... asi prosto že jste vlezdoprdelkové USA

PATRIOT

#8345 Re: Re: Re: Re: jediný demokratický prezident

2016-04-06 10:17

#8344: Pokrytci havloidní, a USAfilní a kavárenští povaleči ! - Re: Re: Re: jediný demokratický prezident 

 NEVYVOLAVEJTE PROSIM ZDE KONFLIKTY S HAVLOJDAMA A SLUNIČKÁŘEMA O TO JIM PRÁVĚ JDE SPISE JE NAHLAŠUJTE!!! 


Nepřihlášený uživatel

#8346 Tomio Okamura: Vlastizrada a sabotáž

2016-04-06 10:25

NWO KROKY VLASTIZRÁDCŮ!!!!!ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,ATD!!!!!

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 :Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

VICE-Tomio Okamura: Vlastizrada a sabotáž

VICE-Tomio Okamura: Dětské pleny a Sobotka


Nepřihlášený uživatel

#8347 Tomio Okamura: Kauza tzv.iráckých křesťanských uprchlíků ukazuje na možnost korupce

2016-04-06 10:34

VIDEO: „Než bydlet v přemalovaném kravíně, to se raději vrátíme do Iráku!“. Křesťanský uprchlík z Iráku šokoval na Primě, iDnes se snaží o zoufalý „damage control“ na jeho obhajobu


Česká neziskovka Nadační fond Generace 21 přivezla do Jihlavy rodinu křesťanských Iráčanů. Televize Prima udělala rozhovor s otcem rodiny a dozvěděla se neuvěřitelné věci. Hlavě rodiny se nelíbí byt, který jim město nabídlo. Prý se jedná o přemalovaný kravín, a než v něm bydlet, to se raději rodina odstěhuje zpátky do Iráku. V Iráku prý měl kromě toho zaměstnání (ředitel školy), které by v ČR uživilo pět rodin. Really? A v jiných zemích EU nebo v USA prý uprchlíkům nabízejí víc, než kolik nabízí ČR. Občané ČR se proto ptají, proč z Iráku tedy odcházel?


VICE-VIDEO: „Než bydlet v přemalovaném kravíně, to se raději vrátíme do Iráku!“. Křesťanský uprchlík z Iráku šokoval na Primě, iDnes se snaží o zoufalý „damage control“ na jeho obhajobu


VICE-Tomio Okamura: Kauza tzv.iráckých křesťanských uprchlíků ukazuje na možnost korupce


Nepřihlášený uživatel

#8348 Tomio Okamura: Na bruselském letišti pracuje 50 radikálních islamistů

2016-04-06 10:34


Nepřihlášený uživatel

#8349 Chovanec: Iráčané zneužili dobrou vůli ČR, pojedou zpět - Sobotka se Schapirem u Obamy

2016-04-06 10:38

Chovanec: Iráčané zneužili dobrou vůli ČR, pojedou zpět - Sobotka se Schapirem u Obamy. Neuvěříte, co přitom premiéra napadlo - Malí Američané bouřlivě vítají prezidenta Číny. Obřad s hromadou vojáků. Vynadají čeští aktivisté Baracku Obamovi? - Rakouský ministr vnitra chce "masívní hraniční kontroly" a povolat armádu - Řecký parlament schválil vracení migrantů do Turecka - Řecký farmář zahájil jarní orbu navzdory uprchlickému táboru na svém poli - Finská anti-migrační skupina Odinovi vojáci rozšířila své pouliční hlídky i do Švédska - „Jsme připraveni bojovat a zvítězit“ – NATO mění v dramatickém posuvu Východoevropskou doktrínu od strategie „ujištění“ na strategii „odstrašení“ - Pozvánka na demonstraci 9.4.2016 v Praze

VICE-Studio REPORT 4.4.2016

Ministr vnitra Chovanec stojí za prací policie, ministr spravedlnosti nesouhlasí

Ministr vnitra Milan Chovanec předstoupil společně s policejním prezidentem Tomášem Tuhým a šéfem pražské policie Milošem Trojánkem před novináře, aby vysvětlil postup policistů na demonstracích pro a proti migraci v sobotu 6. února.

VICE-VIDEO: Tisková konference MVČR a ministra Chovance k závěrům šetření zásahu policie při demonstracích v Praze odhalila neuvěřitelnou věc. Za všechno prý mohou proruské weby!


Nepřihlášený uživatel

#8350 Jiřina Holotová: Islámská demokratická strana - Čechy, Morava a Slezsko - Pavel Fabini

2016-04-06 10:40

Jiřina Holotová: Islámská demokratická strana - Čechy, Morava a Slezsko - Pavel Fabini: Euro se rozpadá – měnová reforma na obzoru - Hon, na voliče právě začal - začíná doba "průzkumů veřejného mínění" - máme poslední možnost Ty naše Zmetky "Vyautovat"

VICE-TV MAGAZÍN 6.4.2016