Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#8309 11letý Ayman Sharaf Khaji a jeho rodina společně s tisíci Jezidy z města Sindžar padli do zajetí

2016-04-05 08:32

11letý Ayman Sharaf Khaji a jeho rodina společně s tisíci Jezidy z města Sindžar padli do zajetí k teroristům 3. srpna 2015. Chlapec vyprávěl Sputniku o táboře „tygřata halífátu“, kde bojovníci Daiš dělali z dětí sebevražedné zabijáky nebo živé štíty.

„Žil jsem ve strachu, hladu a násilí. Bojovníci Daiš mne naučili střílet z automatu a říkali nám, že po výcviku půjdeme do Sindžaru a začneme zabíjet Jezidy", vyprávěl Ayman.

Chlapec oslavil své narozeniny v táboře tím, že se naučil skládat a rozkládat automat Kalašnikov. V táboře byl nejen technický výcvik, ale i „ideologický".

„Bylo nás v táboře 100 dětí. Tábor se nacházel v Tal-Afar v provincii Ninevija. Jednou Abu Azzam, který byl zodpovědný za naši přípravu v táboře, mne prosil, abych přečetl Korán. Řekl jsem, že to ještě neumím. Tehdy mne a ještě jednoho chlapce odvedli k velmi tlustému šéfovi jménem Muhammed, který nás zavřel do velmi úzké skříně bez světla. Za nějakou dobu přivedli ještě 4 chlapce, které zavřeli do sousední skříně stejně jako nás. Všichni se udusili nedostatkem vzduchu", vypráví Ayman.

Více: 11letý Ayman Sharaf Khaji a jeho rodina společně s tisíci Jezidy z města Sindžar padli do zajetí k teroristům 3. srpna 2015.

Odpovědi

Čech

#8317 Re: 11letý Ayman Sharaf Khaji a jeho rodina společně s tisíci Jezidy z města Sindžar padli do zajetí

2016-04-05 11:54:49

#8309: - 11letý Ayman Sharaf Khaji a jeho rodina společně s tisíci Jezidy z města Sindžar padli do zajetí 

 A to nám budou pořád vštěpovat do hlav, jak jde o náboženství míru a lásky, přitom už malým dětem vštěpují do hlav, jak se správně zabíjí. To vidím ty spratky, co zde páchají o azyl, jak nám před kamerou naznačují, jak nás zde pořežou, dětský gangy ve Švédsku, tady je vidět, že už od maička byli vychovávání k nenávisti k nám "nevěřícím" Takoví lidi už se nedají převychovat, takoví nemají ve svobodné demokratické společnoti co pohledávat!