Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

agnostik

#8358 Re: Re: Re: BRZY TO NASTANE A BRZY PŘIJDE SOUŽENI VŠEHO NA ZEMI

2016-04-06 18:58

#8356: KAZATEL-MT24-Z.J,12,13 - Re: Re: BRZY TO NASTANE A BRZY PŘIJDE SOUŽENI VŠEHO NA ZEMI  

 skutečně si mysliš že se hned pujdou miliony lidi pokřtit tohle je scifi nemam nic proti křestanum je to jedine normalni naboženstvi ale bez pravdy se žadnej člověk nic nedozvy doopravdy si mysliš že miliardy lidi co nejsou pokřteni skonči v pekle ja klidně obětuju život za rodinu přatele nikdy se nestanu muslimem ani otrok nového světového řádu a kdyby my někdo dal rfid čip do ruky tak si ho vyřiznu klidně nožem z ruky tehle války s islámem se nebojim pokud sem tě urazil tak se omlouvam ale tohle je pravda když lide nebudou znat pravdu nic nezměniš aji kdiby si chtěl věřit v boha vira v boha je jako věřit v zazraky ja už davno v zazraky nevěřim na tomhle světě nic dobreho neni určitě umřu ve válce s islámem ja jsem se s tim smiřil strach ze smrti nemam aspon budu myt klid s tohohle mizerneho života pokud buh existuje tak budem souzeni všichni v tom maš pravdu u tohohle se nikdo nevyhne ja ti tvou pravdu neberu ale nemužeš po člověku chtit aby něco pochopil to musi každej pochopit sam 

Odpovědi

KAZATEL-MT24-Z.J,12,13

#8361 Re: Re: Re: Re: BRZY TO NASTANE A BRZY PŘIJDE SOUŽENI VŠEHO NA ZEMI

2016-04-06 19:15:11

#8358: agnostik - Re: Re: Re: BRZY TO NASTANE A BRZY PŘIJDE SOUŽENI VŠEHO NA ZEMI  

TY CO NIČEMU NEBUDOU VĚŘIT SOU SVÉVOLNICI A BUDOU ZATRACENI A JEJICH DUŠE NEBUDE NIKDE BUDE ZATRACENA TO JÁ NECHCI TY AJI SE PODDAJI PROTO VARUJÍ JAK SEM VAROVAL V KOSTELE FARNÉ NEBRALI NA TO DURAZ A OVEČKY V KOSTELE TAKY NE VĚŘILI FARIZEI KTEREJ JE TAHÁ DO ZATRACENÍ PLUS JE NECHÁVÁ KLEKAT PRED MODLE KTERÁ NEMA DUSI A NEMLUVÍ!!!!!DALŠI ZPUSOB ZATRACENÍ NIKDY NEKLEKEJ PŘED SOCHU KTERA TI NIKDY NEODPOVIDÁ A NEMA DUŠI!!!TAK JAK PRED OBRAZ ŠELMY TY KDO POKLEKNOU BUDOU ZNIČENI ZJEVENI JANOVO 12-13 

 

  • budou před ní klekat všichni obyvatelé země, jejichž jména nejsou od stvoření světa zapsána v knize života, v knize toho zabitého Beránka.
  • Kdo má uši, slyš!
  • Kdo má jít do zajetí, půjde do zajetí. Kdo má zemřít mečem, musí mečem zemřít. Teď musí Boží lid osvědčit trpělivost a víru.
  • Vtom jsem viděl jinou šelmu, jak vyvstala ze země: měla dva rohy jako beránek, ale mluvila jako drak.
  • Z pověření té první šelmy vykonává veškerou její moc. Nutí zemi a její obyvatele, aby klekali před první šelmou, které se zahojila její smrtelná rána.
  • A činí veliká znamení, dokonce i oheň z nebe nechá před zraky lidí sestoupit na zem.
  • Bylo jí dáno dělat znamení ke cti první šelmy a svádět jimi obyvatele země; rozkazuje obyvatelům země, aby postavili sochu té šelmě, která byla smrtelně zraněna mečem, a přece zůstala naživu.
  • Je jí dáno, aby do sochy té šelmy vdechla život, takže ta socha mluvila a vydala rozkaz, že zemřou všichni, kdo před ní nepokleknou.
  • A nutí všechny, malé i veliké, bohaté i chudé, svobodné i otroky, aby měli na pravé ruce nebo na čele cejch,
  • aby nemohl kupovat ani prodávat, kdo není označen jménem té šelmy nebo číslicí jejího jména.
  • To je třeba pochopit: kdo má rozum, ať sečte číslice té šelmy. To číslo označuje člověka, a je to číslo šest set šedesát šest.