Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Nekorektně

#9624 Proslov Jaroslava Vodičky ku příležitosti terezínské tryzny

2016-05-24 09:09

Předseda českého svazu bojovníků za svobodu Jaroslav Vodička řekl při terezínské tryzně na plnou hubu, co si myslí 90 % občanů této země, resp. zemí V4, tedy že je současná migrace invazí a že uprchlíci neutíkají před válkou, nýbrž aby vytěžili náš, léta a prací generací před námi budovaný evropský sociální ekonomický systém, za čež je peskován ze strany židovské obce a pseudoelit z pražské kavárny. Přitom právě židé jsou paradoxně současnou islamizací ohroženi nejvíce a třeba z Francie se stahují ve velkém, neb se tam již necítí bezpečně.

Terezínská tryzna - Jaroslav Vodička

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9662 Re: Proslov Jaroslava Vodičky ku příležitosti terezínské tryzny

2016-05-25 12:20:58

#9624: Nekorektně - Proslov Jaroslava Vodičky ku příležitosti terezínské tryzny 

 Ano, kritická zapojení Židovské obce v Praze a Federace židovských obcí v ČR jsou naprosto nepochopitelná. Myslím, že jim z Tel-Avivu trošičku umyjí hlavu. Pan Vodička mluvil, docela varovně, o jejich dlouholetých nepřátelích na život a na smrt - tedy hlavně státu Izraele. Měl jsem za to, že Židé drží pospolu. Tady se projevila malichernost Židů českých: proslov nemluvil dostatečně o jejich utrpení, tak protestují.

Milá Židovská obce v Praze i Federace židovských obcí v ČR, pokud se uskuteční scénář, před kterým pan V. varuje, nebudete již existovat. Nejen jako organizace. Nedošlo vám to?


Nepřihlášený uživatel

#9690 Re: Proslov Jaroslava Vodičky ku příležitosti terezínské tryzny

2016-05-26 14:13:39

#9624: Nekorektně - Proslov Jaroslava Vodičky ku příležitosti terezínské tryzny 

Tak to je opravdový a skutečný bojovník za svobodu - ne ty odporné korektní kreatury. O žádnou pomoc tady nikdy nešlo, to je jasné. Francie prý pomáhá, ale přitom nadále ždímá africké státy: "V březnu 2008 bývalý francouzský prezident Jacques Chirac prohlásil, že bez Afriky Francie upadne mezi státy třetího řádu a Chiracův předchůdce François Mitterand už v roce 1957 předpovídal, že bez Afriky bude Francie v 21. století bezvýznamná. ...Tento ďábelský systém byl dokonce kritizován i Evropskou unií, avšak Francie není schopna se odpoutat od kolonizační struktury, z níž jí každoročně z Afriky plyne 500 miliard dolarů." Ani daň z kolonizace Francii nestačí


Nepřihlášený uživatel

#9760 Re: Proslov Jaroslava Vodičky ku příležitosti terezínské tryzny

2016-06-01 07:20:41

#9624: Nekorektně - Proslov Jaroslava Vodičky ku příležitosti terezínské tryzny 

Vodička: Sebral jsem odvahu a řekl, co si o uprchlících myslí celý národ

Můj projev nebyl xenofobní, řekl jsem jen to, co si myslí většina národa, prohlásil v rozhovoru pro deník Právo předseda Českého svazu bojovníků za svobodu Jaroslav Vodička. Na pietním shromáždění v Terezíně v polovině května označil současnou migraci za invazi a řekl, že uprchlíci neutíkají před válkou. Podle něj „prchají, aby vytěžili náš, léta a prací generací před námi budovaný evropský sociální ekonomický systém”.

Pane předsedo, na terezínské tryzně jste vystoupil se silně protiuprchlickým projevem. Čekal jste, že vzbudíte tak odmítavé reakce?

Záleží na tom, jak to vezmete. Dostal jsem asi šedesát e-mailů a z toho bylo jen pět nesouhlasných. Ostatní mi píšou, že konečně někdo řekl pravdu. Někteří o mně řekli, že jsem xenofobní. Xenofobie je strach z cizího. Přiznám se. Já mám strach o své děti a vnoučata, o celé budoucí pokolení. To, co se teď děje, musíme pravdivě nazývat a pravdivě vykládat národu, jak to ve skutečnosti je.

Proč jste se rozhodl na pietní akci přednést takovýto politický projev?

Na takovýchto akcích by se nemělo hovořit pouze o tom, co bylo, ale i o tom, co je a co nás čeká. To neměl být politický projev. V tom jsem byl špatně pochopen. Prostě jsem popsal stav skutečností, jak si to myslí většina národa.


Anonymous

#9893 Re: Proslov Jaroslava Vodičky ku příležitosti terezínské tryzny

2016-06-10 13:40:07