Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#9894 Názorná ukázka propagandy v ČT

2016-06-10 13:41

Michal Hašek, hejtman Jihomoravského kraje za ČSSD, se vyjádřil k mediálním fabulacím o uctění památky padlých osvoboditelů od nacismu na Ústředním hřibitově v Brně spolu s generálním konzulem Ruska Budaevem, motorkáři a členy Klubu vojenské historie. Zde vidíme propagandu ČT v praxi. Vážně síla, kdyby měl nějakou páteř a soudnost, tak se musí zpoza toho stolu propadnout hanbou do země. Netřeba dalších slov. Každý ať si udělá názor dle svého rozumu.

Hejtman Hašek v ČT

Odpovědi

Karel

#9899 Re: Názorná ukázka propagandy v ČT

2016-06-10 14:32:34

#9894: - Názorná ukázka propagandy v ČT 

 Prý jen tak obyčejní motorkáři a členové klubu vojenské historie .. A co ta vlajka separatistů, se kterou se fotili?


Nepřihlášený uživatel

#9913 Re: Názorná ukázka propagandy v ČT

2016-06-12 11:59:30

#9894: - Názorná ukázka propagandy v ČT 

 Pánovi moderátorovi jaksi nedochází, že nebýt oné Rudé armády, jejichž padlé tito motorkáři spolu s panem hejtmanem byli uctít a která za cenu mnohamilionových ztrát porazila nacistické Německo, tak dnes s trochou štěstí jako otrok pucuje boty velkogermánskému führerovi. To má ten proamerický šašek tak slabou znalost historie, nebo má přikázáno shora prosazovat za každou cenu proamerickou propagandu? Není třeba dát Českou televizi na seznam zakázaných institucí šířících nebezpečnou proamerickou propagandu, jež se nás snaží vtáhnout do války s Ruskou federací?


Nepřihlášený uživatel

#9916 Re: Názorná ukázka propagandy v ČT

2016-06-12 20:10:04

#9894: - Názorná ukázka propagandy v ČT 

 To, co tady Česká televize v přímém přenosu propaguje, je odsuzování celého klubu za činy jednotlivců, tedy přesně to házení do jednoho pytle, které tak u muslimů odsuzuje. Každým dalším zpravodajským spotem si více a více kálí do huby.


Nepřihlášený uživatel

#9924 Re: Názorná ukázka propagandy v ČT

2016-06-13 08:53:23

#9894: - Názorná ukázka propagandy v ČT 

 Proboha, taková demagogie, co leze z té křivé huby té moderátorské špíny, to je do nebe volající nehoráznost. V ČT je to jedna bezpáteřní prostitutka vedle druhé. Kavčí hory jsou největším vykřičeným domem v celé republice. Tahle fraška má být to avizované objektivně vyvážené zpravodajství? Ať místo Primy ze zaujatosti vyšetřují ČT, protože tu masivní protiruskou a prouprchlickou propagandu nemůže vidět jen zcela tupý nebo naprosto zaslepený člověk. Apropos odkdy je pro nás závazné, kdo je na sankčním seznamu USA? Chápal bych EU, ale USA? Jsme snad jejich nesvéprávným protektorátem, který musí skákat, jak oni písknou? Jsou snad Noční vlci na saknčním seznamu ČR? A když my vydáme svůj sankční seznam, bude se jím nějaká nabubřelá USA řídit? Ně? Tak oč tedy jde?


Nepřihlášený uživatel

#10026 Re: Názorná ukázka propagandy v ČT

2016-06-21 18:24:40

#9894: - Názorná ukázka propagandy v ČT 

 Klídek, pokud sledujete nejaktuálnější zprávy, tak musíte vědět, že Zeman uvažuje o zestátnění ČT. Považuje totiž termín "veřejnoprávní" za nesmysl a paskvil. Dělá to samozřejmě opatrně - neříká znárodnění jako dříve říkali soudruzi, ale říká "zestátnění". To samý plánuje udělat i s OKD. A jedině dobře, když to tak udělá!


Nepřihlášený uživatel

#10165 Re: Názorná ukázka propagandy v ČT

2016-07-02 13:07:31

#9894: - Názorná ukázka propagandy v ČT 

 Tanky, zbraně a vojáci jsou symbol nesvobody a války. Motorky a motorkáři jsou symbol nespoutanosti a svobody. Jezdí sem schválně jako Amíci, aby ukázali, že na rozdíl od nich tady nedávají na odiv svou sílu a převahu, ale svou nespoutanost a svobodu. Hlavně nezapomeňte vy všichni proamerický dementi plivat na ruský motorkáře a navážet se do jich kvůli jejich průjezdu. Svobodní a neozbrojení motorkáři vám vadí, zatímco po zuby ozbrojení američtí žoldáci v tancích co se prohání po naší zemi jako za války a jednající podle příkazů US zelených mozků vám nevadí vy zmrdi! Jen je běžte vítat jako osvoboditele vy kriplové dementní! Ať si tady víc a víc připadají jako doma! Šup šup, americké vlaječky, hnědé nebo černé košile s sebou a povinně vítat své budoucí katy!

Kdo neshledává nic divného na tom, že 71 let po válce mají USA stále 41tisíc vojáků na území německa a jezdí si po Evropě jako by k tomu byl nějaký důvod je chorá hlava která už vůbec nepřemýšlí a příjme vše co mu media předhodí. Kdyby tu opravdu byli na naši obranu budou hlídat jižní hranice EU před imigranty. To je akutní problém v Evropě. Každý takový přesun je jasná demonstrace síly a hlavně ukázka všem kdo je tady šéf. Důkazy: 1)Spotřebují zbytečně plno paliva. 2) blokují cestu. 3) Trasa je nelogicky dlouhá vzhledem ke konečnému cíli. 4) 3 Dny přes Českou Republiku ? A to mají být "síly rychlé obrany". Ještě ten herec ministra obrany tvrdí, že se musí nacvčit rychlé přesuny "kdyby se situace vyhrotila." Verdikt: Chce se mi blít.


Nepřihlášený uživatel

#10315 Re: Názorná ukázka propagandy v ČT

2016-07-14 21:02:06

#9894: - Názorná ukázka propagandy v ČT 

 Ještě se budete divit, v jakým humusu musíme žít. Až uvidíte některý reportáže ČT, tak se zeblijete. A mám opravdu pocit, že náš český jazyk začíná být postupně a pomalu nahrazován angličtinou. Máme velkej problém a hrozí zánik naší kultury, ale to většině lidí dojde až tehdy, až bude pozdě. Věřím, že postupné zhoršování této situace povede k navyšování počtu rebelů, jejich demonstrací a jejich celkovému boji proti české televizi a všem sviním, jenž jsou napojené na americké páníčky!