MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#85633

2016-06-24 15:08

Nájdite si článok

Tomáš Haas: Evropská integrace, její architekt a její Komise

EÚ je presne tam kde mala byť. Je to komunisticko-nacistický projekt.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#85636 Re: Nikoliv EU je projekt svobodných zemí....

2016-06-24 15:18:47

#85633: -  

 ...které jej mohou libovolně upravovat, podle toho jak se vzájemně dohodnou, dělají to po desetiletí. Např. také desetiletí používali podnikatelé a státy měnu ECU, aby tato byla následně zpřístupněna všem občanům EU v podobě eura. Upravují se smlouvy, vymezují se nepřetržitě pravomoci institucí, Evropská komise a Rady ministrů úkolují Evropskou komisi do které členské státy nominují členy, přimo volený Evropský parlament rozhoduje o legislativě EU přesně, jak jí navrhne Evropaská rada, Rady ministrů a připraví EK. 

Níc komunistické a nedemokratického na EU opravdu není, ale to neznamená, že se nedá vymyslet text, který bude dokozovat pro hloupé čtenáře, jak je to celé "konspiračně řízené". Je to vlastně ale legrační, občané EU každý den zažívají na svých životech úžasnost EU, myslí v horizontu celoživotního mírového života a jediného čeho se obávají, že umřou "přečasně" v semdesáti letech :-).

Kdyby toto někdo vyprávěl poválečné generaci při zakládání společného evrospkého projektu, tak by řekl, že to sice vypadá úžasně, ale nepodaří se to.