MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#85626 Kdysi jsem napsal text, že dnes drtivá většina voličů Miloše Zemana.....

2016-06-24 14:53

....vůbec nemá tušení, proč mu hodili hlas. Mnozí se dnes stydí tak, že to ani nepřiznají. Důvodů je celá řada, Miloš Zeman je odporný lhář a zločinec, což zjevně jeho voličům došlo až potom, co jej zvolili, není přirozené hlasovat pro voliče a to ani voliče Miloše Zemana. Naběhli si na ruskou propagandu o tom, jak je demokracie nefunkční, mnozí byli také velmi překvapeni, že byl takový idiot zvolen, taky si mysleli, že na jejich hlasu vůbec nezáleží. 

„Abych byl upřímný, jsem trochu v šoku. Překvapilo mě, že jsme hlasovali pro odchod. Netušil jsem, že se to může stát a že bude na mém hlasu tolik záležet. Měl jsem za to, že zkrátka zůstaneme,“ prohlásil zaskočený Adam. Jeho páteční slova zaujala redaktory serveruThe Huffington Post.

„Rezignace Davida Camerona mě upřímně vyděsila a mám docela obavy z období nejistoty, kterým teď budeme procházet,“ doplnil mladý muž ze severozápadní Anglie. Jeho upřímná zpověď vyvolala bouřlivé reakce. „Neměl by hlasování předcházet test inteligence?“ ptá se jeden z uživatelůTwitteru.

 


Nepřihlášený uživatel

#85627 Skotsko bude platit eurem dříve, než GB fakticky vystoupí z EU.

2016-06-24 14:54

Velká Británie toto referendum těžko může ustát v hranicích jak jí známe dnes.....

http://www.bbc.com/news/politics/eu_referendum/results

.....je velmi pravděpoobné, že to ani neustojí libra, spíše než rozpad EU dojde k rozpadu Velké Británie. 

Skotsko naprosto jednoznačně pro setrvávní v EU  a to ne o procento či dvě, ale o 12 % !!!!!!! 

Severní Irsko o 5,8 % pro setrvání v EU. 

Gibraltar o 95,9 % více chtějí zůstat v EU!!!!!!!

Skotsko i Severní Irsko si již prošly zkušeností z referend o osamostatnění. Jedná se o oblasti s obrovskou atonomií. Mají politiky, kteří o samostatnosti na GB usilují, mají program, oblasti spravují a dnes ráno zjistili. že mají voliče.  Již zítra budou žádat referenda a budou mít pro obrovskou podporu, neboť i mezi těmi, kdo hlaosvali pro vystoupení z EU bude obrovské rozčarování - UKIP "nabízí" "roky oddělování od EU" :-). Tedy UKIP je dnes již mrtvá strana, neboť již dnes ráno je voličům vystoupení zřejmé, že byli obelháni. 

Pro Severní Irsko je to nejen lákavá cesta jak sjednotit zemi, ale je to také snadná cesta k pasu člena EU. 

Tedy to co zjistila Anglie je, že už žádná Velká Británie neexistuje, to je nejjasnější závěr referenda o vystoupení z EU. 

Tedy dříve, nže Velká Británie skutečně vystoupí z EU, bude samostantné Skotsko do EU přijato a to včetně zavedení eura a za 10 let bude Anglie žádat o přijetí do EU, dokonce je možné, že se to odehraje daleko dříve. 

Rusko velmi dobře ví, že nedokáže napadnout Evropu, pokud Velká Británie bude Velkou Británií, ta dnes ale už neexistuje a Evropa si tedy musí dát obrovský pozor právě na Rusko. ..


Nepřihlášený uživatel

#85628 Hledají ti, co hlasovali pro brexit....

2016-06-24 14:56

Britové podle Googlu teprve zjišťují, co se stane, když opustí EU

....a probudili se do stavu, kdy hlasovali do vystoupení z EU a ve skutečnosti na vytoupení nebudou mít ani ten nejmenší vliv, neboť o vystoupení bude hlasovat zbývajících 27, stejně jako je to u přistoupení nové země. 

Britové si naběhli na ruskou propagandu, že jsou demokracie a EU nefunkční, aniž by vůbec tušili, kdo zasedá v Evropské radě, Radách ministrů, jak vzníká EK a kdo nominuje členy. 

Nyní se dozvěděli, že se budou "roky od EU oddělovat" :-), což je ve své podstatě naprosto absurdní, když jim toto sděluje UKIP po brexitu, neboť se nyní jejich příznívci právem ptají, proč jsme tedy hlasovali pro brexit, mohli jsme roky měnit EU.  Takto se EU změní bez nás a kdo ví, jestli to GB přežije v hranicích, které má dnes. 


Nepřihlášený uživatel

#85629 Esence češství a zastánce brexitu v ČR?

2016-06-24 14:57

Komunisticko nacistický superman Miloš Zeman s prostatou panice a "fotografickou pamětí" s železnou pravidelností selhávající u soudu. O dvacet let mladší psychotická manželka Ivana a dcerunka Kateřina pornohvězda. 

Tuto esenci "češství" dokresluje otec neznámý a deviantní matka soudružka učitelka mlátící Miloše i jeho spolužáky ze základní školy tak, že si to ještě v semdesáti letech živě pamatují.

Panoptikum esence češství prezentuje řádnou ateistickou výchovu po komunisticko-nacisticku jako vrchol poznání a moudrosti, Vánoce jsou pro ně rozdávání dárků a Velikonoce mlácení děvčat, česká trikolora dle Miloše je správná ta v ruském pořadí barev..


Nepřihlášený uživatel

#85630 Re: Skotsko bude platit eurem dříve, než GB fakticky vystoupí z EU.

2016-06-24 14:58

#85627: - Skotsko bude platit eurem dříve, než GB fakticky vystoupí z EU.  

 

S odchodem Skotka z GB to dnes vypadá daleko vážněji, než jsme si kdysi pomysleli při referendu, kde jsme si pravděpodobně drtivá většina z nás mysleli, že to je v lastně jen takové "divadlo". 

Zítra možná bude Skotsko samostatnou zemí, členem EU platící eurem. 

I do toho se voliči brexitu probudili. 

Sturgeon: EU exit could trigger demand for Scottish independence referendum


Nepřihlášený uživatel

#85631 S českou protidrogovkou je to legrační.....

2016-06-24 15:02

Policie loni zadržela přes metrák pervitinu, dvakrát více než rok předtím

....pořád něco zabavuje, tedy spíš jako zabavuje a cena drog na českém trhu je pořád stejná a drogy jsou stále stejně dospupní i v té nejzapadlejší vesnici či přesněji nejzapadlejší vesnické herně. 


Nepřihlášený uživatel

#85632 Část Britů žila v představě, že hlasuje o vystoupení z EU a dozvěděli se, že na to nemají.....

2016-06-24 15:06

Londýn podle unijních představitelů musí po rozhodnutí vystoupit ze společného bloku jednat „tak rychle, jak je to jen možné, jakkoli bolestivý to může být proces“, citovala ze společného prohlášení lídrů EU agentura AP.

Dohoda, kterou v únoru vyjednal premiér David Cameronpro Spojené království, přestává podle prohlášení platit. Tvrdě vyjednané ústupky Bruselu měly pomoci udržet Spojené království v EU. Žádné nové vyjednávání už ale nebude, dodává se v prohlášení.

.....žádný vliv. Hned po hlasování zjistili, že už stojí za dveřmi a čekají, co bude dál. Vítejte v realitě, kterou vám ruská propaganda zpochybňujcí demokracii a EU nesdělila.


Nepřihlášený uživatel

#85633

2016-06-24 15:08

Nájdite si článok

Tomáš Haas: Evropská integrace, její architekt a její Komise

EÚ je presne tam kde mala byť. Je to komunisticko-nacistický projekt.


Nepřihlášený uživatel

#85634 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jediná země, která si ovšem s Hitlerem rozpocovala Evropu to dokonce smluvně

2016-06-24 15:09

#85619: - Re: Re: Re: Re: Re: Jediná země, která si ovšem s Hitlerem rozpocovala Evropu to dokonce smluvně.... 

 Jako jsi ty, soudruhu. Teď jsi se nám ale nějak zfašizoval, tak holt budeš viset.


Nepřihlášený uživatel

#85635 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jediná země, která si ovšem s Hitlerem rozpocovala Evropu to dokonce sml

2016-06-24 15:11

#85634: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jediná země, která si ovšem s Hitlerem rozpocovala Evropu to dokonce smluvně 

 Jistě v klidu shodneme, že porušování volebního zákona je typicky komunisticko - nacistická praktika. Jistě se také shodneme, že Miloš Zeman porušoval volební zákona nejen proto, že to konstatuje Nejvyšší správní soud dokonce hned ve dvou rozsudcích a tedy se také shodneme na tom, že se obtížně rozhodujeme, jestli je Miloš Zeman více náckem či komunistou. 


Nepřihlášený uživatel

#85636 Re: Nikoliv EU je projekt svobodných zemí....

2016-06-24 15:18

#85633: -  

 ...které jej mohou libovolně upravovat, podle toho jak se vzájemně dohodnou, dělají to po desetiletí. Např. také desetiletí používali podnikatelé a státy měnu ECU, aby tato byla následně zpřístupněna všem občanům EU v podobě eura. Upravují se smlouvy, vymezují se nepřetržitě pravomoci institucí, Evropská komise a Rady ministrů úkolují Evropskou komisi do které členské státy nominují členy, přimo volený Evropský parlament rozhoduje o legislativě EU přesně, jak jí navrhne Evropaská rada, Rady ministrů a připraví EK. 

Níc komunistické a nedemokratického na EU opravdu není, ale to neznamená, že se nedá vymyslet text, který bude dokozovat pro hloupé čtenáře, jak je to celé "konspiračně řízené". Je to vlastně ale legrační, občané EU každý den zažívají na svých životech úžasnost EU, myslí v horizontu celoživotního mírového života a jediného čeho se obávají, že umřou "přečasně" v semdesáti letech :-).

Kdyby toto někdo vyprávěl poválečné generaci při zakládání společného evrospkého projektu, tak by řekl, že to sice vypadá úžasně, ale nepodaří se to. 


Nepřihlášený uživatel

#85637

2016-06-24 15:21

Jsem stejny ročník narození jako M. Zeman . To je asi tak vše, co s ním mám společného. Budu velmi rád, až  celá jeho šaškárna skončí.


Nepřihlášený uživatel

#85638

2016-06-24 15:21

První dobrej krok k nápravě tragický pověsti EU by byla okamžitá demolice jakýkoli finanční podpory darmožroutů z nesmyslnejch think-taků.


Nepřihlášený uživatel

#85639 Re: Vy byste mohl být opravdu okamžitě ze dne na den Milošem Zemanem....

2016-06-24 15:22

#85638: -  

 ....a to je excelentní hovado, jak se jistě shodneme. 


Nepřihlášený uživatel

#85640

2016-06-24 15:23

Jandu nahradil Kalousek. Prý už Putin slaví povídal. Zřejmě ještě nevystřízlivěl. Taky Junckerovi by měli vzít láhev než promluví.


Nepřihlášený uživatel

#85641

2016-06-24 15:24

Brexit Cameronovi a nám všem prohrály politicky zdegenerované euroelity, které se domnívají, že si stačí vydržovat propagandistickou armádu zapálených svazáčků typu Jakuba Jandy a tvářit se, že je všechno v pořádku. No a ono není. Tohle je facka dvě hodiny po dvanácté. Přesto se obávám, že efekt na EU elity bude nulový. Pozná se to na dnešním vystoupení soudruha Junckera. Teda pokud už není úplně zšampíčkovanej


Nepřihlášený uživatel

#85642 Pokud je toto pravda, je nepochybné, že voliči brexitu podlehli ruské propagandě.....

2016-06-24 15:26

Proč Brexit? Staří přehlasovali mladé, dělnická třída tu střední, méně kvalifikovaní ty vzdělané

"Je to referendum, ve kterém byla kosmopolitní a liberální Británie přehlasována sociálně konzervativními částmi země, kterým dělá starosti imigrace,“ uvedl profesor John Curtice, expert na výzkumy veřejného mínění a analytik společnosti NatCen Social Research.

....zpochybňování demokracie a EU. Evropa si tedy másí dát pozor především na tuto ruskou propagandu, která je sice pro myslícího člověka absurdní, ale pro čtenáře bulváru, který žije v představě, že tam psané nesmysly jsou realitou může být velmi nebezpečná. 


Nepřihlášený uživatel

#85643 Re:

2016-06-24 15:28

#85637: -  

 Tak zalez dědouši. Snad už nemáš za potřebí, abysme tě na starý kolena věšeli, když už jsi kolaboroval s tolika režimama.


Nepřihlášený uživatel

#85644 Re: Problém vašeho příspěvku je, že je to propaganda....

2016-06-24 15:32

#85641: -  

 ...zpochybňující demokracii a instituce, přestože jinak bude přímo křiček, že Miloš Zeman je prezident, přestože a "velkoryse mu prominete" že porušoval volební zákon a masivně lže. 

Nikde ve vašem příspěvku ani nenaznačujete, proč by tomu, tak jak to píšete, mělo být. Zpochybňujete demokracii, ale přitom vůbec nejste schopen vaše zpochybnění ničím doložit, mimo jiné proto, že nejste schopen číst v jiném jazyku než ruštině a češtině. 


Nepřihlášený uživatel

#85645 Re: Re: Vy máte takovou klidu, že tuto diskusi velmi pečlivě sleduje BIS

2016-06-24 15:33

#85643: - Re:  

  "Tak zalez dědouši. Snad už nemáš za potřebí, abysme tě na starý kolena věšeli, když už jsi kolaboroval s tolika režimama."

islám je kult satana

#85646 Re: Pokud je toto pravda, je nepochybné, že voliči brexitu podlehli ruské propagandě.....

2016-06-24 15:34

#85642: - Pokud je toto pravda, je nepochybné, že voliči brexitu podlehli ruské propagandě..... 

 imigrace muslimu do evropy je to nejhorši co se kdy za historii lidstva stalo protože bude nasledovat zabijeni nemuslimu naboženska nenavist utok na svobodu slova a bezpeči evropanu jihad právo šaría teroristicke utoky agrese ze strany muslimu šikana proti evropanum tyranie a nejhorši je že islám vytvořila katolicka cirkev proti valce z křestany to jsou tajne dějiny jezuitu 

Czexit je IN

#85647

2016-06-24 15:35

 

Havlisti nebudou mít klidné spaní, Brexit je úsvitem Czexitu!


Nepřihlášený uživatel

#85648 Re: Re: Re: Vy máte takovou klidu, že tuto diskusi velmi pečlivě sleduje BIS

2016-06-24 15:35

#85645: - Re: Re: Vy máte takovou klidu, že tuto diskusi velmi pečlivě sleduje BIS 

 BIS může u téhle domény sledovat akorát vlastní prdel, hňupe stbáckej. :-)


Nepřihlášený uživatel

#85649 Topolánek šel popřát velmi pravděpodobnému KGBákovi? Tomu člověku hrabe?

2016-06-24 15:36

"O rozruch se hned po příjezdu postaral expremiér Mirek Topolánek. Právě když vstupoval do letohrádku, šla kolem skupina mladíků. Jeden z nich na něj zakřičel: "Mirku, styď se!" Topolánek se okamžitě otočil a zjišťoval, kdo byl onen opovážlivec. Poté, co se dotyčný přiznal, Topolánek zaujal výhružný postoj a odvětil: "Tak si pro jednu pojď." " Já na tebe s...," zněla odpověď. "Já na tebe taky," řekl Topolánek a zmizel v letohrádku."


Nepřihlášený uživatel

#85650 Re: Re: Re: Re: Vy máte takovou klidu, že tuto diskusi velmi pečlivě sleduje BIS

2016-06-24 15:37