MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#85701 Soudruh Miloš Zeman se dosud ještě nevyjádříl.....

2016-06-24 19:17

.....evidentně čeká na istrukce z rusákova od jeho řídícího údu - orgánu Vládi Ijiče Putinkina. 


Nepřihlášený uživatel

#85702 Esence češství?

2016-06-24 19:19

Komunisticko nacistický superman Miloš Zeman s prostatou panice a "fotografickou pamětí" s železnou pravidelností selhávající u soudu. O dvacet let mladší psychotická manželka Ivana a dcerunka Kateřina pornohvězda. 

Tuto esenci "češství" dokresluje otec neznámý a deviantní matka soudružka učitelka mlátící Miloše i jeho spolužáky ze základní školy tak, že si to ještě v semdesáti letech živě pamatují.

Panoptikum esence češství prezentuje řádnou ateistickou výchovu po komunisticko-nacisticku jako vrchol poznání a moudrosti, Vánoce jsou pro ně rozdávání dárků a Velikonoce mlácení děvčat, česká trikolora dle Miloše je správná ta v ruském pořadí barev......


Nepřihlášený uživatel

#85703 Hledají ti, co hlasovali pro brexit....

2016-06-24 19:20

Britové podle Googlu teprve zjišťují, co se stane, když opustí EU

....a probudili se do stavu, kdy hlasovali do vystoupení z EU a ve skutečnosti na vytoupení nebudou mít ani ten nejmenší vliv, neboť o vystoupení bude hlasovat zbývajících 27, stejně jako je to u přistoupení nové země. 

Britové si naběhli na ruskou propagandu, že jsou demokracie a EU nefunkční, aniž by vůbec tušili, kdo zasedá v Evropské radě, Radách ministrů, jak vzníká EK a kdo nominuje členy. 

Nyní se dozvěděli, že se budou "roky od EU oddělovat" :-), což je ve své podstatě naprosto absurdní, když jim toto sděluje UKIP po brexitu, neboť se nyní jejich příznívci právem ptají, proč jsme tedy hlasovali pro brexit, mohli jsme roky měnit EU.  Takto se EU změní bez nás a kdo ví, jestli to GB přežije v hranicích, které má dnes. ..


Nepřihlášený uživatel

#85704 Skotové a severní Irové budou platit eurem dříve, než GB (Anglie s Walesem) vystoupí z EU .....

2016-06-24 19:21

Velká Británie toto referendum těžko může ustát v hranicích jak jí známe dnes.....

http://www.bbc.com/news/politics/eu_referendum/results

.....je velmi pravděpoobné, že to ani neustojí libra, spíše než rozpad EU dojde k rozpadu Velké Británie. 

Skotsko naprosto jednoznačně pro setrvávní v EU  a to ne o procento či dvě, ale o 12 % !!!!!!! 

Severní Irsko o 5,8 % pro setrvání v EU. 

Gibraltar o 95,9 % více chtějí zůstat v EU!!!!!!!

Skotsko i Severní Irsko si již prošly zkušeností z referend o osamostatnění. Jedná se o oblasti s obrovskou atonomií. Mají politiky, kteří o samostatnosti na GB usilují, mají program, oblasti spravují a dnes ráno zjistili. že mají voliče.  Již zítra budou žádat referenda a budou mít pro obrovskou podporu, neboť i mezi těmi, kdo hlaosvali pro vystoupení z EU bude obrovské rozčarování - UKIP "nabízí" "roky oddělování od EU" :-). Tedy UKIP je dnes již mrtvá strana, neboť již dnes ráno je voličům vystoupení zřejmé, že byli obelháni. 

Pro Severní Irsko je to nejen lákavá cesta jak sjednotit zemi, ale je to také snadná cesta k pasu člena EU. 

Tedy to co zjistila Anglie je, že už žádná Velká Británie neexistuje, to je nejjasnější závěr referenda o vystoupení z EU. 

Tedy dříve, nže Velká Británie skutečně vystoupí z EU, bude samostantné Skotsko do EU přijato a to včetně zavedení eura a za 10 let bude Anglie žádat o přijetí do EU, dokonce je možné, že se to odehraje daleko dříve. 

Rusko velmi dobře ví, že nedokáže napadnout Evropu, pokud Velká Británie bude Velkou Británií, ta dnes ale už neexistuje a Evropa si tedy musí dát obrovský pozor právě na Rusko. 


Nepřihlášený uživatel

#85705 Jaký je vlastně důvod ptát se na cokokoliv idiota Kmoníčka.....

2016-06-24 19:23

"Možný scénář po vystoupení Velké Británie z Evropské unie nastínil ředitel zahraničního odboru Kanceláře prezidenta republiky Hynek Kmoníček. „Výsledek Brexitu může být dvojí. Buď léčba šokem, ze které se Evropská unie poučí a spolupráce s Velkou Británií bude pokračovat, nebo se EU rozdělí na dvě části složené z významných a méně významných zemí a my skončíme v té druhé skupině,“ uvedl v České televizi."


Nepřihlášený uživatel

#85706 Re: Skotové a severní Irové budou platit eurem dříve, než GB (Anglie s Walesem) vystoupí z EU .....

2016-06-24 19:26

#85704: - Skotové a severní Irové budou platit eurem dříve, než GB (Anglie s Walesem) vystoupí z EU ..... 

 Londýn město o 25,3 procenta pro setrvání v EU. Počet obyvatel Londýna je 8,5 mil. tedy o cca 3,5 mil. více než celé Skotsko, které hlasovalo pro o 12 %. 

Vítejte v realitě voliči brexitu a čtenáři bulváru, kteří jste si nechali vymýt mozek ruskou propagandou zpochybňování demokracie. 

Zajímavé je i east Londondery, tedy nejkofliktnější část Severního Irska - pro setrvání o 2 % více. A to jsou Irové v Londodery v těžké menšině, vlastní město je rozloženo na dvou kopcích, příčemž ten "irský" je daleko menší a nezahrnuji logicky historické jádro města. 

Vítejte voliči brexitu v realitě. Až velmi nápadně to připomíná zvolení idiota Miloše Zemana. Jeho vlastní voliči vůbec netuší, proč jej volili, nejsou schopni se k tomu vyjádřit a dnes se již drtivá většina za svojí volbu stydí. 


Nepřihlášený uživatel

#85707 Re: Re: Skotové a severní Irové budou platit eurem dříve, než GB (Anglie s Walesem) vystoupí z EU ..

2016-06-24 19:30


Nepřihlášený uživatel

#85708 Část Britů žila v představě, že hlasuje o vystoupení z EU a dozvěděli se, že na to nemají.....

2016-06-24 19:32

Londýn podle unijních představitelů musí po rozhodnutí vystoupit ze společného bloku jednat „tak rychle, jak je to jen možné, jakkoli bolestivý to může být proces“, citovala ze společného prohlášení lídrů EU agentura AP.

Dohoda, kterou v únoru vyjednal premiér David Cameron pro Spojené království, přestává podle prohlášení platit. Tvrdě vyjednané ústupky Bruselu měly pomoci udržet Spojené království v EU. Žádné nové vyjednávání už ale nebude, dodává se v prohlášení.

.....žádný vliv. Hned po hlasování zjistili, že už stojí za dveřmi a čekají, co bude dál. Vítejte v realitě, kterou vám ruská propaganda zpochybňujcí demokracii a EU nesdělila......

Vítejte voliči Brexitu ve světe bez bulvárních zpráv. 


Nepřihlášený uživatel

#85709 Re: Re: Re: Skotové a severní Irové budou platit eurem dříve, než GB (Anglie s Walesem) vystoupí z E

2016-06-24 19:33

#85707: - Re: Re: Skotové a severní Irové budou platit eurem dříve, než GB (Anglie s Walesem) vystoupí z EU .. 

 Nejvíc si natloukli sami voliči brexitu, jsou tak potlučení, že ani nemohou vyjít do ulic a oslavit to. Věřili bulváru a dnes se diví. 

V rusákově, jen pro představu, Moskva dělá celou 1/3 hdp, další třetinu dělá "ropný průmysl" a zbytek dělá cca 130 mil. mužíků rusákova. Pokud by toto platilo o Londýnu, co vlastně by ještě Angličané chtěli řešit? Oddělení Londýna do Anglie? 


Nepřihlášený uživatel

#85710

2016-06-24 19:37

Britove nas zachranili pred Hitlerem v Mnichove 1938, a jejich zemi pred nalety prodejem leteckeho paliva Nemecku v cervnu 1938 a v lete 1939


Nepřihlášený uživatel

#85711 Vize postávání za dveřmi?

2016-06-24 19:41

Na hlavu předsedy Labouristické strany Jeremyho Corbyna se kvůli výsledkům referenda snesla vlna kritiky i z vlastních řad. Poslankyně Margaret Hodgeová nebo také Ben Bradshaw volají po Corbynově rezignaci. Podle nich by se neměl účastnit vyjednávání podmínek výstupu Velké Británie z EU. Corbyn ale odejít nehodlá. Zrušil svoji sobotní návštěvu na hudebním festivalu v Glastonbury a už dopoledne plánuje oznámit vizi Labouristů pro následující období.

Vedle rusákova je 1,2 mld. Číňanů, byť z nich je min. miliarda otroků, žijících za 1 dolar za den. Dále je vedle rusákova 1,5 mld. Indů. Na světě se hlásí 1,6 mld. lidí k Islámu a labourista bude přicházet pro brexitu s vizí pro Angličany v počtu necelých 60 mil. Tak to pobaví.

To přece ten člověk mohl přijít s vizí pro EU a s touto vizí se mohl ucházet o posty, které na to mají vliv. 

Vítejte britští politici s "vizemi" po brexitu ve Světě. 


Nepřihlášený uživatel

#85712 Londýn jako město finančního businessu? Kdeže.....

2016-06-24 19:45

S výjimkou HSBC nezní pro většinu bank přesun do Paříže jako přirozená volba, píší pátečních Financial Times. A Frankfurt jako sídlo Evropské centrální banky je také problematický. Jde o město s provinční pověstí, které u bankovního personálu není populární. Nejvíce pravděpodobné se zdá, že zahraniční banky, které velké operace realizují z Londýna, svůj personál rozprostřou po metropolích eurozóny, kde už dnes mají svá zastoupení. Mohlo by jít o Frankfurt, Dublin, Paříž, Varšavu a Lisabon. To by ovšem mohlo roztříštit trh finančních služeb v Evropě. Potenciálně by se mohla oslabit schopnost kontinentu být v rámci světa konkurenceschopným.

Vítej Anglie v reálném světě po brexitu, Skotové se již chystají na placení eurem a kupování si salámu v dekagramech. 


Nepřihlášený uživatel

#85713

2016-06-24 19:46

Celý ten blázinec je z viny multikulturalistů, kteří chtějí rozhodovat a donutit ostatní přijat jejich recept na štěstí. Nebýt těchto slonů v porcelánu, žili bychom v klidu a starali se o skutečně důležité věci. Teď se Evropa drolí, rozděluje a slábne.


Nepřihlášený uživatel

#85714 Královna se bude ptát proč setrvávat v EU?

2016-06-24 19:47

Podle informací BBC se britská královna Alžběta II. poprvé po referendu objeví na veřejnosti v pondělí, kdy navštíví Severní Irsko, příští neděli pak vystoupí ve skotském parlamentu. Obě země byly v referendu proti Brexitu.

Vítejte královno v realitě světa po brexitu s referendy o vystoupení z GB. 


Nepřihlášený uživatel

#85715

2016-06-24 19:47

Zeman rozdělil i Británii,je to borec


Nepřihlášený uživatel

#85716 Re: Problém není v lidech nešťastných postižených válkou.....

2016-06-24 19:49

#85713: -  

 .....ale v hlupácích, kteří věří naprostým blábolům v rusácké propagandy zpochybňující demokracii. Proto také pro brexit hlasovali čtenáří bulváru, kterým se najednou začalo zdát, že nesmysly z bulváru jsou realitou. Zapomněli na to, že to sloužík pobavení ne zničení jejich vlastní země. 


Nepřihlášený uživatel

#85717 Re: Zeman je idiiot a ruský troll....

2016-06-24 19:50

#85715: -  

 .....tedy je skutečně účastníkem propagandy rusácké pakáže. 


Nepřihlášený uživatel

#85718 Britové už ale stojí za dveřmi, není o čem jednat.....

2016-06-24 19:54

Přes 40 tisíc obyvatel Londýna dnes podepsalo petici za nezávislost britské metropole a její setrvání v Evropské unii navzdory výsledkům čtvrtečního referenda. Petice podle agentury AFP vyzývá starostu Londýna Sadika Khana, aby "vyhlásil nezávislost Londýna a jeho kandidaturu na členství v EU". Sám Khan vydal prohlášení, v němž žádá pro hlavní město místo při jednání o odchodu z EU. "Je klíčové, aby měl Londýn v těchto rozhovorech místo, stejně jako Skotsko nebo Severní Irsko. Je klíčové, abychom zůstali členy společného trhu," uvedl starosta.  Ve čtvrtečním referendu bylo 60 procent Londýňanů pro setrvání v EU.

....britští poslanci EP už nemají žádný mandát o čemkoliv hlasovat, stejně tak jejich komisaž v EK a co více, není možné, aby se bristký premiér účastnil jednání Evropské rady a ministři vlády Rad ministrů. Vystoupili, nerozhodují o EU. 


Nepřihlášený uživatel

#85719 Britské ministerstvo vládě doporučí :-), no to je legrace.....

2016-06-24 19:57

Britské ministerstvo zahraničí doporučí vládě, aby se vzdala svého předsednictví EU v druhé polovině příštího roku. Na Twitteru to uvedl český státní tajemník pro evropské záležitosti Tomáš Prouza. Po Londýně je v předsednictví na řadě Estonsko, které by se své role mohlo ujmout o půl roku dříve.

....Britové vystoupí z EU a budou se rozhodovat, jestli by snad neměli předsedat EU. Kde to žijí? Už dnes stojí za dveřmi a to to ještě ani Cameron neohlásil na Evropské rade, které nic jiného nezbude, než jej následně poslat za dveře. 


Nepřihlášený uživatel

#85720 Ruský troll se přiznává k "omylu"?

2016-06-24 20:04

Pomohla brexitu lživá kampaň? Farage přiznal „omyl“

Šéf Strany nezávislosti Spojeného království (UKIP) přiznal, že klíčový argument kampaně za odchod Británie z EU byl omyl. Kampaň Vote Leave (Hlasujte pro odchod) vyzývala, aby se 350 miliónů liber odváděných týdně do rozpočtu EU, přesunulo do britského zdravotnického systému (NHS). Nigel Farage ale v pořadu britské televize ITV argumentaci označil za chybu.


Nepřihlášený uživatel

#85721 Re: Ruský troll se přiznává k "omylu"?

2016-06-24 20:08

#85720: - Ruský troll se přiznává k "omylu"?  

 Le Penová dostala z ruské banky v Praze "půjčku" na totéž. Dnes v této bance "chybí" 1,5 mld. a je před krachem. Náhoda? 


Nepřihlášený uživatel

#85722 To si to BIS na Hradě užila, banda zločinců pěkně pohromadě.....

2016-06-24 20:11

Zemanův poradce Nejedlý slaví na Hradě narozeniny, přijeli i Topolánek a Němeček

Hlavní poradce prezidenta Miloše Zemana Martin Nejedlý v pátek na Pražském hradě slaví své padesáté narozeniny. Kvůli oslavě si pronajal Královskou zahradu a Letohrádek královny Anny, který dosud k soukromé oslavě nebo ke komerční akci pronajat nebyl. Oslava obě místa pro veřejnost uzavřela. Pozván na ni byl i Zeman.

...nepochybuji, že tam měli uši. :-). Topollánek velký frajer na slova "Hamba Mirku hamba" nebyl schopen reagovat jinak než výhrůžkami, je to prostě už "velký kluk" a starý komunistický čekatel lampasák. Kde ale zapomněl svojí "fesnou" místopředsedkyni. Jde na večírek zločinců a nechá jí doma? 


Nepřihlášený uživatel

#85723 Re: Re: Re: Skotsko bude platit eurem dříve, než GB fakticky vystoupí z EU.

2016-06-24 20:14

#85690: - Re: Re: Skotsko bude platit eurem dříve, než GB fakticky vystoupí z EU.  

 A to se nám neustále snažili propagandisté z ct24 tvrdit, že postoje lidí v zemích bývalého socialistického bloku je nevyzrálý a že je postojem lidí vyděšených z "neznámého" vůči uprchlíkům a ono to tak není. :-) :-) :-) Ono to ani v jedné z největších "Mek" demokracie, ve Velké Británii není u lidí v postoji k orientálním migrantům o nic lepší. Stále ještě chcete tvrdit že to je jinak? Chystá vyhlásit referendum: Francie, Holandsko, Dánsko a jestli i Skotsko, tak ne aby zůstalo v EU. Nakonec byla jedna zpívaná "mantra" bývalejch undergrandovejch smažek, co koncertují v knihovně V.Havla, kapely DG 307 z jedné jejich písně zvané "Tvůj kraj" vyslišena samotným Pánem Bohem. Zpívá se tam: Tvůj kraj jde do prrdéééle, stejně jako můj kraj jde do prdéééle...:-)  

 

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#85724 Vítejte cca 60 mil. obyvatel Anglie v reálném světě....

2016-06-24 20:15

Tusk svolává na středu neformální summit EU. Britové pozvánku nedostali

Řádný summit šéfů států a vlád zemí Evropské unie se v důsledku rozhodnutí britských voličů o odchodu z unie ve čtvrtečním referendu prakticky zúží příští týden na jediný den. Osmadvacítka se sejde v úterý odpoledne. Ve středu se neformálně sejdou zástupci 27 zemí, tedy bez Británie. Vyplývá to z harmonogramu akcí naplánovaných na příští týden předsedou Evropské rady Donaldem Tuskem.

....je otázka, jestli se na sumit nepodaří přihlásit premiérka Skotska. 


Nepřihlášený uživatel

#85725 Miloš už ohlásil, že budeme branou Jižní Koree do Evropy :-).

2016-06-24 20:17

Samsung zvažuje po brexitu přesídlení své britské centrály